Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα . Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς;
Και τα δύο τηλέφωνα κλειστά..Η κλήση προωθείται..
Καλησπερα . Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς;
με το καταλληλο εξτρα πολυ πιθανον.. .. απο παλιοτερη εμπειρια ...προχωρα..
Προσφέρει παραπάνω υπηρεσίες και έχει τέτοιες τιμές ;Καλησπερα . Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς;
Προσφέρει παραπάνω υπηρεσίες και έχει τέτοιες τιμές ;
Ναι, το γράφει στη σελίδα τους. Αλλά δε βλέπω φωτογραφίες και αυτό με υποψιάζει αρνητικά για την εμφάνιση των κορασίδωνΠροσφέρει παραπάνω υπηρεσίες και έχει τέτοιες τιμές ;
ωραίος ρε φιλαράκι!με το καταλληλο εξτρα πολυ πιθανον.. .. απο παλιοτερη εμπειρια ...προχωρα..
παλια καραβανα.. προσπαθει να φερει κοσμο με ολιγολεπτο χαϊδεμα στα 15€ και μετα να ακουσει προτασεις. Εχω ξαναπει εμενα δε με ενθουσιαζε ποτε(καπου μεσα του 90 η πρωτη συναντηση μου μαζι της), αλλα εφερνε αξιολογες κορασιδες..
Συγγνώμην αλλά ποια Ρομίλντα από Joy λες; Δεν την βλέπω στις ανρτημένες τους θεραπεύτριες!!Την καλησπέρα μου στην παρέα.Τελευταιές δοκιμές με Βάσω απο osmose και Ρομιλντα απο joy.Τίποτα το ενδιαφέρον!!Με τη Βάσω δεν αξίζει καν να σχοληθείς!
Την καλησπέρα μου στην παρέα.Τελευταιές δοκιμές με Βάσω απο osmose και Ρομιλντα απο joy.Τίποτα το ενδιαφέρον!!Με τη Βάσω δεν αξίζει καν να σχοληθείς!
μιλάς με το site που σε ενδιαφέρει και ζητάς να σου στείλουν στο viber τις υπόλοιπες που δεν φαίνονται.Συγγνώμην αλλά ποια Ρομίλντα από Joy λες; Δεν την βλέπω στις ανρτημένες τους θεραπεύτριες!!
To ίδιο και γαι την Βάσω!! Που τις βλέπει κανείς στην στοσελίδα τους;
Ευχαριστώ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ Η ΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ...Συναγωνιστες μιλησε κανεις σημερα με deluxe massage ?
παιρνω και δεν απανταει χτες προχτες ειχα μιλησει τελευταια φορα!
θα συμφωνησω μαζι σου. εχουν διωξει ο,τι καλυτερο και συνεργασιμο .... ειχε κατα διαστηματα το μαγαζιLotus: Μαρία ξανθιά, Μαρία μελαχρινή, στα ΟΧΙ. Γενικά το μαγαζί δεν αξίζει για επένδυση. Όλες οι κορασίδες που αξίζουν φευγουν/διώχνονται αμέσως.