δεν βλεπω να υπαρχει χριστινα στο deluxe, εισαι σιγουρος? παλια υπηρχε μια αλλα δεν ηταν μιλφοειδες οπως γραφεις και ειχε ενδιαφερων η φαση.Καλησπερα, συνεδρια με Χριστινα απο deluxe, ευγενικο μιλφοειδες, καλο μασαζ, ασχολειται μαζι σου και απλος 2ος γυρος με κατι εξτρα. Για μια φορα οκ. Πληροφοριες για osmose για κανενα στανταρακι ψαχνω. Οποιος θελει pm ευπροσδεκτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
μαλλον λεει τη χρυσανναδεν βλεπω να υπαρχει χριστινα στο deluxe, εισαι σιγουρος? παλια υπηρχε μια αλλα δεν ηταν μιλφοειδες οπως γραφεις και ειχε ενδιαφερων η φαση.
Τους μοναχοφαηδες απο την μια δεν μπορω να τους κατηγορησω γιατι μπορει να βρηκαν με κοπο και χρημα καποια, οποτε το βλεπουν ετσι και καλα κανουν απο την πλευρα τους.Με λιγα λογια πιστευω ολοι δικιο εχουν και οι μοναχοφαηδες λογω επενδυσης χρηματος και χρονου αλλα και οι υπολοιποι επειδη η γνωση πρεπει να μοιραζεται.Συγκεχυμενες οι πληροφοριες για το καταστημα.Αν και ειναι σιγουρο οτι γινεται το κατι παραπανω σε γενικες γραμμες.Θα σου ελεγα να κανεις μια δοκιμη οπως σκοπευω κι εγω.Απο τη μια υπαρχουν οι μοναχοφαηδες που δε θελουν να πουν κι απο την αλλη ο καθενας μπορει να τυχει διαφορετικης μεταχειρισης..καλως η κακως
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.623
- Πόντοι
- 2.256
Το Bill, στο κεντρο. 150 μετρα με τα πόδια από το σταθμό μετρό Μεταξουργείο.Ερωτηση προς εμπειρους και..περπατημενους.Εχετε να προτεινετε καποιο χοτελ που θα μπορουσα να κανονισω για μασαζ; Στο σπιτι αρκετα δυσκολο να βρω ευκαιρια και ειδικα με τις..βλεψεις που εχω Ο,τι πιο ευκολα προσβασιμο με μεσα και οικονομικο φυσικα ειναι ευπροσδεκτο
Καλησπέρα,
Επιστροφή στην πόλη μετά από καιρό ... και είπα να χαρίσω λίγη απόλαυση στον εαυτό μου ... Μιας και έχω να δω τι παίζει πάνω από έναν χρόνο τι καλό προτείνετε ?
Παλιά είχα πάρει αρκετές φορές απο deluxe, yours, με καλό μασαζ αλλα και τις εξτρά υπηρεσίες ...
Επιστροφή στην πόλη μετά από καιρό ... και είπα να χαρίσω λίγη απόλαυση στον εαυτό μου ... Μιας και έχω να δω τι παίζει πάνω από έναν χρόνο τι καλό προτείνετε ?
Παλιά είχα πάρει αρκετές φορές απο deluxe, yours, με καλό μασαζ αλλα και τις εξτρά υπηρεσίες ...
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.644
- Πόντοι
- 17.436
Πριβε μπιλ.για κεντρικα δηλαδη μεταξι με μετρο.Ερωτηση προς εμπειρους και..περπατημενους.Εχετε να προτεινετε καποιο χοτελ που θα μπορουσα να κανονισω για μασαζ; Στο σπιτι αρκετα δυσκολο να βρω ευκαιρια και ειδικα με τις..βλεψεις που εχω Ο,τι πιο ευκολα προσβασιμο με μεσα και οικονομικο φυσικα ειναι ευπροσδεκτο
Μετα πριαμος στο παγκρατι αλλα θελει περπατημα απο τον ευαγγελισμο.
Δε μου ερχεται κατι αλλο.
Tunes_of_war
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 322
- Πόντοι
- 281
Έχεις κάποιος να προτείνει κάτι για μασαζάκι κατοικον? θέλουμε βυζάρες και ωραίο φραπεδάκι...δεν με νοιάζει το κόστος...πληρώνω όσο να ναι αρκεί να ναι καυλωτικό το μασάζ και εκτόνωση
panko123
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2019
- Like
- 276
- Πόντοι
- 20
Καλησπερα, συνεδρια με Χριστινα απο deluxe, ευγενικο μιλφοειδες, καλο μασαζ, ασχολειται μαζι σου και απλος 2ος γυρος με κατι εξτρα. Για μια φορα οκ. Πληροφοριες για osmose για κανενα στανταρακι ψαχνω. Οποιος θελει pm ευπροσδεκτα.
Υπαρχει Χριστινα. Το μασαζ ηταν το καλυτερο που μου εχουν κανει (με διαφορα). Για τα υπολοιπα, οτι λεει ακριβως ο φιλος.
panko123
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2019
- Like
- 276
- Πόντοι
- 20
Έφαγα άκυρο από art για συνάντηση σε ξενοδοχείο ημιδιαμονης...
Εχω παρει απο art σε ημιδιαμονης (στο Bill), με μια κοπελα που δεν υπαρχει πλεον στο site και δεν θυμαμαι το ονομα της.
Μονο μασαζ και μαλιστα με πετσετα :/
ΠυρΚαυλος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2019
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 201
υπαρχει καμια πληροφορια για την αγγελια ?
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
40 Χρόνη με χώρο στη νέα Ιωνία. Νομίζω ότι είχε κ αγγελίες κ στη xe. Δεν είναι το target group μου αρα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, μόνο στο τηλ μιλήσαμε
υπαρχει καμια πληροφορια για την αγγελια ?
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
περιμενω Χρυσανα ξερεισ κανεις τι και πως
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
για την μαυρουλα,αναφερεσαι?40 Χρόνη με χώρο στη νέα Ιωνία. Νομίζω ότι είχε κ αγγελίες κ στη xe. Δεν είναι το target group μου αρα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, μόνο στο τηλ μιλήσαμε
για μασαζ μασαζ νομιζω οτι η καλυτερη που μου εχει κανει ειναι με διαφορα η νεκταρια του beverly και μια milana ποιο παλια απο το your massageΘα είχε ενδιαφέρον να ανέφερε ο καθένας με ποια κοπέλα ήταν η καλύτερη εμπειρία τ σε μασαζ. Χωρίς λεπτομερείς απλά ποια κοπέλα . Δεν νομίζω έτσι να καίνε τις κοπέλες τι λέτε ;
για τα υπολοιπα ....
GiorgisPap
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Κύριοι γνωρίζει κάποιος την Λυδία;