Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τίποτα για την Εύη από deluxe? Ας μου στείλει p.m αν φυσικά θέλει..Ευχαριστώ πολύ!!
σωστος ο νικΡε παίδες καλημέρα...Συγνώμη αν γίνω κακός και κάποιοι με αντιπαθήσετε...αλλά δεν έχει λογική αυτό που κάνετε ορισμένοι...
Ξέρετε πόσα λεφτά εγώ συγκεκριμένα (και πολλοί από εδώ μέσα) έχω σκάσει σε μασάζ κατ οίκον και εκτός? Όταν ξεκίνησα έρευνα και το χόμπι των μασάζ, απλά έκλεινα ραντεβού και ότι κάτσει...πέταξα λεφτά, έφαγα φόλα, ξόδεψα, πέρασα καλά και τώρα μπορώ να ενημερώνω...αλλά με την λογική δεν κλείνω αν δεν μου πείτε τι κάνει η μια και η άλλη και με το να λέτε παραμύθια για την μία και την άλλη (αλήθεια δεν καταλαβαίνω τον λόγο) δεν βγάζει κάπου αυτό το φόρουμ...στα βράχια θα πάει...και το να ρωτάτε επίμονα πληροφορίες χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να κλείσετε κάποιο ραντεβού είναι ένα θέμα...και μέσα σε όλα υπάρχουν και βαλτοί από τα μαγαζιά που λένε ότι οι κοπέλες του τάδε μαγαζιού μόνο τσάμπα που δεν δίνουν σεξ πχ για να ανεβάσουν την κίνηση τους...και αναπαράγει ο καθένας μια μούφα πληροφορία και τρώνε όλοι τα μούτρα τους...με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους και προς όλων τα χρήματα...
Και ποιο γραφείο αφορά τις παραπάνω υπηρεσίες??Σας έχω και ένα ωραίο tip που ίσως βοηθήσει πολλούς που ψάχνονται: masazstospiti και velvet είναι το ίδιο γραφείο. Ο διαχωρισμός είναι στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοπέλες από τα δύο site. όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τίποτα για την Εύη από deluxe? Ας μου στείλει p.m αν φυσικά θέλει..Ευχαριστώ πολύ!!
Και ποιο γραφείο αφορά τις παραπάνω υπηρεσίες??
θεραπευτρια μου ειπε οτι τα αφεντικα των σαιτ ειναι 3 ατομα ολα κι ολαΣας έχω και ένα ωραίο tip που ίσως βοηθήσει πολλούς που ψάχνονται: masazstospiti και velvet είναι το ίδιο γραφείο. Ο διαχωρισμός είναι στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοπέλες από τα δύο site. όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.
Καμια καλη απο εκει?αν εχεις εμπειρια... φιλεΔεν νομίζω να έχει άμεση σχέση τουλάχιστον στις υπηρεσίες το masazstospiti με το velvet.
Το velvet είναι πολύ χτυπητό σε σχέση με το masazstospiti
Εμπειρία από Velvet: Κική και Δήμητρα στα δεν. Έλενα προσφέρει και είναι όμορφη και ωραίο σώμα. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Δήμητρα πολύ καλό μασάζ. Κική ανεκτόΚαμια καλη απο εκει?αν εχεις εμπειρια... φιλε
Συμφωνώ με προηγούμενους φίλους ότι δεν παίζει κάτι στo massage sto spti. Από προσωπική εμπειρία Λιλί, Μελίνα, Ιζαμπέλα, Ιωάννα αρκετά καλές στο μασάζ και όμορφες. Νάντια για όσους τους αρέσει το χάιδεμα!!!λιλη φαιη ευα γεωργιανα απο αυτα τα μουνια προχωραει κανενα στο κυριως πιατο απο massagesto spiti?
Ευχαριστούμε φίλε.Αλλα οταν λες στα δεν..εννοεις οτι το πραγμα δεν πάει παρακάτω;Γιατι για Κικη τουλαχιστον εχουν γραφτεί άλλα..Τώρα αν εννοείς οτι δεν έμεινες ικανοποιημενος απο το σύνολο δηλ εμφάνιση συμπεριφορα κλπ άλλο αυτόΕμπειρία από Velvet: Κική και Δήμητρα στα δεν. Έλενα προσφέρει και είναι όμορφη και ωραίο σώμα. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Δήμητρα πολύ καλό μασάζ. Κική ανεκτό
Εννοώ ότι προσπάθησα και δεν πήγε παρά κάτω, τουλάχιστον με εμένα, με παρατηρήσεις γιατί αγγίζεις, δεν μου αρέσει, δεν το επιτρέπω κλπ. Από σώμα και εμφάνιση αρκετά καλήΕυχαριστούμε φίλε.Αλλα οταν λες στα δεν..εννοεις οτι το πραγμα δεν πάει παρακάτω;Γιατι για Κικη τουλαχιστον εχουν γραφτεί άλλα..Τώρα αν εννοείς οτι δεν έμεινες ικανοποιημενος απο το σύνολο δηλ εμφάνιση συμπεριφορα κλπ άλλο αυτό
Tips έδωσες?Εννοώ ότι προσπάθησα και δεν πήγε παρά κάτω, τουλάχιστον με εμένα, με παρατηρήσεις γιατί αγγίζεις, δεν μου αρέσει, δεν το επιτρέπω κλπ. Από σώμα και εμφάνιση αρκετά καλή
Tips έδωσες?
Tips δίνω πάντα. Το ποσό εξαρτάται, όπως όλοι μας, από τι υπηρεσία προσφέρθηκε. Αλλά ποσό έδωσα σε αυτήν περίπτωση πολλά μου ζητάς φίλε να θυμηθώ
Συμφωνώ με προηγούμενους φίλους ότι δεν παίζει κάτι στo massage sto spti. Από προσωπική εμπειρία Λιλί, Μελίνα, Ιζαμπέλα, Ιωάννα αρκετά καλές στο μασάζ και όμορφες. Νάντια για όσους τους αρέσει το χάιδεμα!!!
Σε ερώτηση σχετικά με το μασάζ της Νάντιας με χάιδεμα εννοώ πολύ απαλό μασάζ σαν χάδι τίποτα περισσότερο. Για όποιους τους αρέσει το δυνατό μασάζ θα απογοητευθούν.
Εμπειρία από Velvet: Κική και Δήμητρα στα δεν. Έλενα προσφέρει και είναι όμορφη και ωραίο σώμα. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Δήμητρα πολύ καλό μασάζ. Κική ανεκτό
...αντε να πεισεις τα ..ρομαντικα κοροιδα που ξεπουπουλιαζονται για ενα χαδακι παραπανω..θεραπευτρια μου ειπε οτι τα αφεντικα των σαιτ ειναι 3 ατομα ολα κι ολα