φιλε την εχω δει και εγώ μου κανει κλικ ,,, εαν πας ρίξε σύρμα στο νημα για ολους μας
στα τυφλα δεν παω, αν παρω καποια ενημερωση εστω με Pm και δοκιμασω θα αναφερω
φιλε την εχω δει και εγώ μου κανει κλικ ,,, εαν πας ρίξε σύρμα στο νημα για ολους μας
στα τυφλα δεν παω, αν παρω καποια ενημερωση εστω με Pm και δοκιμασω θα αναφερω
σωστος ο sanexxx,και μένα είναι στη λίστα μου αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο ακόμα ,μακάρι να είχα να ενημέρωνα...στα τυφλα δεν παω, αν παρω καποια ενημερωση εστω με Pm και δοκιμασω θα αναφερω
Συμφωνω απόλυτα, εμενα τα τελευταια 2 ραντεβου ήταν στα ΔΕΝ αλλά προσπαθησα (Ρια και Ελενη απο ντελουξ) .Ρε παίδες καλημέρα...Συγνώμη αν γίνω κακός και κάποιοι με αντιπαθήσετε...αλλά δεν έχει λογική αυτό που κάνετε ορισμένοι...
Ξέρετε πόσα λεφτά εγώ συγκεκριμένα (και πολλοί από εδώ μέσα) έχω σκάσει σε μασάζ κατ οίκον και εκτός? Όταν ξεκίνησα έρευνα και το χόμπι των μασάζ, απλά έκλεινα ραντεβού και ότι κάτσει...πέταξα λεφτά, έφαγα φόλα, ξόδεψα, πέρασα καλά και τώρα μπορώ να ενημερώνω...αλλά με την λογική δεν κλείνω αν δεν μου πείτε τι κάνει η μια και η άλλη και με το να λέτε παραμύθια για την μία και την άλλη (αλήθεια δεν καταλαβαίνω τον λόγο) δεν βγάζει κάπου αυτό το φόρουμ...στα βράχια θα πάει...και το να ρωτάτε επίμονα πληροφορίες χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να κλείσετε κάποιο ραντεβού είναι ένα θέμα...και μέσα σε όλα υπάρχουν και βαλτοί από τα μαγαζιά που λένε ότι οι κοπέλες του τάδε μαγαζιού μόνο τσάμπα που δεν δίνουν σεξ πχ για να ανεβάσουν την κίνηση τους...και αναπαράγει ο καθένας μια μούφα πληροφορία και τρώνε όλοι τα μούτρα τους...με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους και προς όλων τα χρήματα...
Ρε παίδες καλημέρα...Συγνώμη αν γίνω κακός και κάποιοι με αντιπαθήσετε...αλλά δεν έχει λογική αυτό που κάνετε ορισμένοι...
Ξέρετε πόσα λεφτά εγώ συγκεκριμένα (και πολλοί από εδώ μέσα) έχω σκάσει σε μασάζ κατ οίκον και εκτός? Όταν ξεκίνησα έρευνα και το χόμπι των μασάζ, απλά έκλεινα ραντεβού και ότι κάτσει...πέταξα λεφτά, έφαγα φόλα, ξόδεψα, πέρασα καλά και τώρα μπορώ να ενημερώνω...αλλά με την λογική δεν κλείνω αν δεν μου πείτε τι κάνει η μια και η άλλη και με το να λέτε παραμύθια για την μία και την άλλη (αλήθεια δεν καταλαβαίνω τον λόγο) δεν βγάζει κάπου αυτό το φόρουμ...στα βράχια θα πάει...και το να ρωτάτε επίμονα πληροφορίες χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να κλείσετε κάποιο ραντεβού είναι ένα θέμα...και μέσα σε όλα υπάρχουν και βαλτοί από τα μαγαζιά που λένε ότι οι κοπέλες του τάδε μαγαζιού μόνο τσάμπα που δεν δίνουν σεξ πχ για να ανεβάσουν την κίνηση τους...και αναπαράγει ο καθένας μια μούφα πληροφορία και τρώνε όλοι τα μούτρα τους...με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους και προς όλων τα χρήματα...
Σας έχω και ένα ωραίο tip που ίσως βοηθήσει πολλούς που ψάχνονται: masazstospiti και velvet είναι το ίδιο γραφείο. Ο διαχωρισμός είναι στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοπέλες από τα δύο site. όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.
Συμφωνω απόλυτα, εμενα τα τελευταια 2 ραντεβου ήταν στα ΔΕΝ αλλά προσπαθησα (Ρια και Ελενη απο ντελουξ) .
Μαγκες πετάξτε και κανένα φραγκο, δοκιμάστε και πολεμήστε..και ενημερώστε σωστα.
αν ήξερες την λέξη, παρτακιας,δεν θα έγραφες όλο αυτό το σεντόνι (που συμφωνώ σε ότι γράφεις)..Ρε παίδες καλημέρα...Συγνώμη αν γίνω κακός και κάποιοι με αντιπαθήσετε...αλλά δεν έχει λογική αυτό που κάνετε ορισμένοι...
Καλησπερα παίδες από ότι διαπίστωσα εδώ κ καιρό το perfect massage μάλλον έχει κλείσει. Είχε την Εβελίνα π δ ξέρω π μπορούμε πλέον ν τ βρουμε. Ξέρεις γενικά κανείς τπτ;