PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
καλησπερα ξερει κανεις Αλεξανδρα απο massagedeluxe παρακαλω πμ ευχαριστω
Παιχτες με αλεξανδρα οντως τι παιζει????καλησπερα ξερει κανεις Αλεξανδρα απο massagedeluxe παρακαλω πμ ευχαριστω
Φίλη Δανάης...πρόγραμμα Δανάης...Παιχτες με αλεξανδρα οντως τι παιζει????
Μήπως να δοκίμαζες την Αλεξάνδρα;Φίλη Δανάης...πρόγραμμα Δανάης...
Καλησπερα φίλε μ τελείως καλοπροαίρετα από που κατάλαβες ότι είναι αυτή ; Δεν έχει πληροφορίες στη σελίδα στο fbΧριστίνα από art που δεν φαίνεται πλέον άνοιξε δικιά της σελίδα στο fb το massazme όπως το γράφω... Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω πάρα μόνο ότι ήταν στα ΔΕΝ.
αννα Μαρια στο deluxe δεν υπαρχειΈχω διαβάσει για Άννα Μαρία από deluxe τουλάχιστον της βυζαρες της πιάνουμε η δεν παίζει;; Για το έχω κλείσε για της 23.00 σήμερα;
Είναι στα ΔΕΝ...ΑΥΣΤΗΡΑ...Έχω διαβάσει για Άννα Μαρία από deluxe τουλάχιστον της βυζαρες της πιάνουμε η δεν παίζει;; Για το έχω κλείσε για της 23.00 σήμερα;
Μακάρι όμως να βρεις δίοδο...Έχω διαβάσει για Άννα Μαρία από deluxe τουλάχιστον της βυζαρες της πιάνουμε η δεν παίζει;; Για το έχω κλείσε για της 23.00 σήμερα;
Καλησπέρα. Έχει φώτος καταρχάς και επίσης τυγχάνει να την ξέρω οπότε όταν το έφτιαξε μου έστειλε πρόσκληση.Καλησπερα φίλε μ τελείως καλοπροαίρετα από που κατάλαβες ότι είναι αυτή ; Δεν έχει πληροφορίες στη σελίδα στο fb
ειχα παρει πριν καιρο Βαρβαρα, η φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα, οτι χειροτερο εχω δει σε μασαζ, φραπε εννοειται τιποτα, χειροτερος συνδυασμος ever, δε νομιζω οτι προσφερεται φραπεδακι γενικα, τελευταια φορα ξοδεψα λεφτα για την παρτη τους.Παίδες οποίος έχει πληροφορίες για lotus relax δεκτές σε pm . Εγώ απλώς να αναφέρω για το massage sto spiti ms που έχει πολλεσ Κ όμορφες κοπέλες ότι προσωπική άποψη έχοντας δοκιμάσει πολλές κ αρκετές φορές τ καθεμία και ξοδεύοντας αρκετά λέω σχεδόν με σιγουριά ότι είναι στα δεν το κατάστημα .
Πάραυτα εξαιρετικό μασαζ αλλά μόνο μέχρι εκεί .