Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
η γνώμη μου είναι ότι το έβαλες σε λάθος topic
καποιος εχει πληροφοριες για Ντεζιρε απο Deluxe?
ετσι ειναι η γραμμη σε ολα ρε παιδια! θελετε?θα τους πρηξετε τα παπαρια και θα χρεωνετε χρυσαφι για μια μαλακια!δε θελετε?δε σας αναγκαζει κανεις! αυτα ...Την πήρα εγώ. Γενικά κάνει συμπαθές μασάζ. Ασχολείται φιλότιμα σχεδόν 1 ώρα. Όμως για εκτόνωση ζητάει εξτραδακι. Μόλις το άκουσα ξενέρωσα. Αλλά και γενικά η όλη φάση μαζί της ήταν "αντιτουριστική". Δεν έβγαλε καθόλου αισθησιασμό.
το κυριοτερο δεν μας ειπες.εξτρα ...?Καλημέρα...δοκιμή με Αλεξάνδρα από deluxe...ωραία κοπελίτσα...μέτριο μασάζ...ακόμα προς εξέταση...!!! Νέα στο μαγαζί...
Καλησπερα παιδες ειμαι σχετικα παλιος στο bou διαβαζω συνεχεια οτι γραφετε....Osmose μονο εχω δοκημασει εφαγα φολα απο 2 κοπελες νμζ Αννα και Μαρια...Μασαζ 0 αεροπιπα μονο στα 80€ δν ηθελα να κανω κατι αλλο γιατι ξενερωσα....Εχω αναφερθει ξανα ξανα κ ξανα για Ασπα που ηταν στο yours που χαθηκε αυτο το θεομπυνο;;;;Δεν προλαβα να τν παρω γαμωτο.....Μακρια απο osmose
Την εχεις γαμησει;Θεομουνο η ΑΣΠΑ ; ΕΛΕΟΣ !!!!!!
Την εχεις γαμησει;
Εχεις δικιο....Παντως πρεπει να εχει βυζαραΤι να πω ρε φίλε !!!!! Για εμφάνιση μιλάμε !!!
Είναι τελείως διαφορετική από κοντά σε σχέση με τη φωτογραφία που υπήρχε.
Εχεις δικιο....Παντως πρεπει να εχει βυζαρα
Ξερουμε τωρα που βρισκεται;;;;Καμιά σχέση σου λέω . Κάτι πρέπει να φοράει στην φώτο
Ξερουμε τωρα που βρισκεται;;;;
Σε ευχαριστω πολυ φιλε τν ψαχνω....Εξτρα επαιζε;;;;Εγώ όχι