Γιατί δεν αναφέρεις ποια Κοπέλα σε έγραψε ;
Να σου ρε φίλε ποια ήταν δε το έχω μυστικό..Η Βάσια
Γιατί δεν αναφέρεις ποια Κοπέλα σε έγραψε ;
μπήκα να δω την σελίδα. Στο btb έχει μία μαυρουλα φώτο ολόγυμνη.. Και από ότι κατάλαβα το δουλεύουν 2 μαυρουλες. Λογικά για όποιον του αρέσουν θα παίζει κάτι.
αν εχει παει καποιος και εχει παρει εστω φραπε
ας ενημερωσει please!!!
εχει καιρο να γραφτει κατιΚαλησπερα παιδες. Μια Φαιδρα μπας και ξερει κανεις? Εχει προφιλ εδω Faidra2018. Γνωριζει κανεις τιποτα η εξαφανιστηκε?
Σταμάτησε η Φαίδρα..Καλησπερα παιδες. Μια Φαιδρα μπας και ξερει κανεις? Εχει προφιλ εδω Faidra2018. Γνωριζει κανεις τιποτα η εξαφανιστηκε?
καλησπερα μπορω να εχω λινκ της αγγελιας η το τηλεφωνο της με πμ?Η γνωστή Καρολίνα (από Μπακνανά και κατ' οίκον μέσω ΧΕ) είναι ρε παιδιά. Μετακόμισε από Γλυφάδα.
στο bold ρωτάς ή το αναφέρεις οτι πράγματι αξίζει?Ξερει κανένας συναγωνιστής τι έχει απογινει η αναστασια απο starmassage ? Αν μπορει να στειλει pm.
Αλεξάνδρα απο deluxe αξιζει συναγωνιστές, Αφροδίτη δεν γνωρίζω. Ωστόσο υπαρχει μια ζωή που δουλεύει Κυριακή Δευτέρα
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΡΙΑ...Δοκιμή με Ρια απο Deluxe.Μόνο μασαζ κι αυτό όχι κάτι σπουδαίο.Κρίμα και ήρθε με υποσχέσεις.
ισχυει απόλυτα κ δεν το βλέπω να αλλάζει ευκολαΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΡΙΑ...
το αναφέρωστο bold ρωτάς ή το αναφέρεις οτι πράγματι αξίζει?
Έχεις δίκιο φιλαράκι και καλά έκανες και με διόρθωσες.Δικό μου λάθος!Αφροδίτη απο Lotus ήθελα να γράψω.Καλησπερα.Το ντελουξ αδερφε julious δεν εχει Αφροδιτη.Πηρα και ρωτησα.Αλεξανδρα και Ζωη εχει καινουργιες τελευταιες.2 κουκλια.Περιμενω κυριακη να κανω με ζωη τωρα που επεστρεψα.