fournaris21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 2.390
Καλησπέρα έχει κανείς πληροφορίες για Ρία από deluxe; Στειλτε μου μήνυμα παρακαλώ
ετσι κανουν κι οι κινεζοι με τα σπιτια.τα σκανε οσο κι οσο και μετα ολοι οι αλλοι δεν βρισκουμε στα λεφτα μας τιποτα.market rules.....Ακριβώς έτσι έπραξε ο τύπος, με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.. :S :S :S
στη Σαλυ όπως και δηποτε!!Ρε μαν, δεν κάνουμε τους χώροφυλακες, στην τσέπη κανενος. Ο καθένας πρατει, όπως νομίζει, και όπως θέλει.
πιο σαιτ?...παίδες με το massageme ξέρεις κανείς τι παίζει... το βιντεάκι στο σάιτ πολύ καυλωτικό… και αυτή λέει από την πάντειο και μετά άλλαξε... σαν τη Στεφανία και αυτή... αν γνωρίζει κανείς πμ παρακαλώ
πεστα φιλε αν ειναι δυνατον να δινουμε 100 για μια μαλακια ...........................Καλησπερα σε ολους.
Ειλικρινα,δεν εχετε βαρεθει να λετε καθε μερα τα ιδια???
Συνεχεια ερωτησεις του τυπου "τη κανει αυτη απ το ταδε γραφειο,και τη κανει η αλλη".....
Ρε παιδες,τα γραφεια ειναι πεταμενα λεφτα..
Με το στανιο να παρεις ενα φραπε και να σου παει απο 70-100..
Εδω ψαχναμε αλανιαρες κορασιδες,αγγελιες χωρις φωτο,χε,εφημεριδες,σαιτ.
100 σελιδες τα ιδια και τα ιδια...
Αυτες που ερχονταν και με 30-40 σου εκαναν ενα ωραιο μασαζακι,και διναν και φραπε...που ειναι,οοοεεεεοοο!
Και η Βικη-Στεφανια στα 40 ξεκιναει για μια ωρα,ουτε ταξι,ουτε τιποτα...αλλα δεν ερχετε τωρα...πρεπει να πας εσυ..μαλατσια!
Οποιος εχει ινφο απο κατι τετοιο,παρακαλω να δωσει κι απο δω!
Εγω δεν εχω κανει κατι κανα χρονο τωρα,με τη πρωτη ευκαιρια θα σας ενημερωσω.
ΥΓ-δωσε μου να σου δωσω!!! αφου δεν εχω ρε!!!δωσε εσυ που εχεις!!!
καλο λαδωμα σε ολους!
πιο σαιτ?
πιο σαιτ?
πεστα φιλε αν ειναι δυνατον να δινουμε 100 για μια μαλακια ...........................
πας στο my massage με 15 ευρω κανεις μια ωρα
και μετα πας σε ενα μασατζιδικο με 80 γαμας 2 φορες και περνεις καιρεστα
τρως ενα βρωμικο5 ευρώ ρέστα !!! ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!
...βρες το στο γκουγκλε massageme.gr …
...ευχαριστούμε φίλε...κρίμα όμως γιατί θα ήταν καλή περίπτωσηΠρόσφατη δοκιμή, ξεκάθαρα στα δεν..
μπες ινσταγκραμ και παρε τσιμπλα πιο πολυ τα βυζια τους μοστραρουν παρα το μασαζΚαλησπέρα σε όλους, έχει κάποιος εμπειρία με τις καινούργιες κοπέλες που έχει το osmose? Πληροφορίες σε pm αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...