Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Εχω αναφερθει ξανα πιο παλια για Ασπα που δουλευε your massage που την βρισκουμε;Δεν ειχα κανει ραντεβου μαζι τς...Επαιζε τπτ;
Έχει σταματήσει η Άσπα...ήταν πολύ όμορφη κοπέλα...χαμογελαστή ευγενική...και καλό μασάζ...και έπαιρνες και παραπάνω απο μασάζ...
και η Ζωη απο lotus...κούκλα αλλα σταμάτησε...

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Ορέστη, μου θυμίζεις τον Βασίλη Λεβέντη που ολο λέει, ότι καποιος του είπε ότι κάποιοι πολιτικοί εχουν κανει σκάνδαλα αλλα δεν μπορεί να πει ποιοι είναι.
Έτσι κι εσύ, πήρες μια κοπέλα από καποιο μασατζίδικο και σου εκανε φουλ εξτρα υπηρεσίες αλλα δεν μπορείς να πεις ποια είναι ούτε από ποιό μαγαζί.
Τότε τι μας το γράφεις;;; Κράτα τα για τον εαυτό σου.
Σωστός...

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Ορέστη, μου θυμίζεις τον Βασίλη Λεβέντη που ολο λέει, ότι καποιος του είπε ότι κάποιοι πολιτικοί εχουν κανει σκάνδαλα αλλα δεν μπορεί να πει ποιοι είναι.
Έτσι κι εσύ, πήρες μια κοπέλα από καποιο μασατζίδικο και σου εκανε φουλ εξτρα υπηρεσίες αλλα δεν μπορείς να πεις ποια είναι ούτε από ποιό μαγαζί.
Τότε τι μας το γράφεις;;; Κράτα τα για τον εαυτό σου.

Δηλαδή να πω δημόσια ποια είναι ή στα 15  μέλη που μου έχουν στείλει μήνυμα που είναι σχεδόν το ίδιο με δημόσια ?? Τα γράφεται σοβαρά αυτά τώρα ?? Αν ήταν πουτάνα κανονική φυσικά και θα το έλεγα όπως έχω ενημερώσει πολλές φορές μιας και είμαι μέλος από το 2013.
Περαστικά αν δεν μπορείτε να καταλάβετε εγώ θέλω να το ξαναπάρω το κορίτσι και όχι να το κάψω.
Σε ποιον θα το πω είναι δικό μου θέμα και τι θα γράψω.

Να σας κάνω μια ερώτηση ρε μάγκες που μου την λέτε ??? Ποιος έγραψε σε αυτό εδώ το νήμα ότι η τάδε κοπέλα από αυτό το γραφείο μου έδωσε μπριζόλα ?? Κανείς !! Γιατί να το κάνω εγώ ? Εσείς τα κρατάτε για τον εαυτό σας και τα θέλετε όλα έτοιμα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο φιλος ορεστης, ουτε οτι γαμησε τσαμπα ειπε, ουτε οτι βγηκε με την κοπελα, ουτε οτι τη έπιασε γκομενα. Και τα τρια γινονται κι εχουνε γίνει με κοπέλες επαγγελματιες και κανεις δε θα μιλήσει για αυτα. Γιατι φαίνεται λοιπον παραξενο οτι της εδωσε κατι παραπανω και του εκατσε, για τους δικους της κυριως λογους;

Pell

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Έλα nik online ευχαριστώ για το πμ. Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη και για αυτό γράφω εδώ. Εγώ εννοούσα για Εύα από athensmassage εννοούσα; Ξέρει κανείς κάτι;

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Ναι φιλε εχεις δικιο μερικοι φιλοι μονο ζητανε συμπληρωμαιικες  πληροφοριες αλλα  θα κανω μαλλον αυτο που λες και αν θελουν θα ρωτανε και την ιδια για το προγραμμα της
kαλησπέρα φίλε...έχεις πμ..

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21

Καταδρομική νούμερο 2 Νέα Σμύρνη από λιούμπα 2 πριν από κάποιες οι πολλές πολλές σελίδες αναφέρθηκε κάποιος φίλος για τη λιούμπα στη Νέα Σμύρνη και για το πολύ καλό μασάζ της όπου το σύγκρινε μαζί με τι στεφανίας εύκολο λοιπόν σήμερα το ραντεβού συνεννόηση και φτάνουμε στο χώρο η λιούμπα είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας από τη Ρωσία είναι έτσι νταρντάνα γυναίκα αδύνατη μενού με πολύ ωραίο πλούσιο στήθος και τώρα άστα στο μασάζ το μασάζ ήταν όντως λες και ήσουνα σε επαγγελματία μασέρ πραγματικά για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους με λίγο να αφεθώ και να με πάρει ο ύπνος και στα του αγώνα ο δεύτερος γύρος ασχολήθηκε πάρα πολύ και ήρθε το τελείωμα μετά από πάρα πολύ ωραία πίπα υγρή. Στο σύνολο όλο αυτό μας έκανε 40 ευρώ για μία ώρα γεμάτη

Που την βρισκουμε??? εχει αγγελια??? ευχαριστω!!

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Ο φιλος ορεστης, ουτε οτι γαμησε τσαμπα ειπε, ουτε οτι βγηκε με την κοπελα, ουτε οτι τη έπιασε γκομενα. Και τα τρια γινονται κι εχουνε γίνει με κοπέλες επαγγελματιες και κανεις δε θα μιλήσει για αυτα. Γιατι φαίνεται λοιπον παραξενο οτι της εδωσε κατι παραπανω και του εκατσε, για τους δικους της κυριως λογους;

Θα υποστεί τις συνέπειες!! Πέρασε καλά και δεν λέει με ποια τσούπρα!!χαχαχα νταξ καλά να είναι να το φχαριστιεται το παλικάρι!!

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Δηλαδή να πω δημόσια ποια είναι ή στα 15  μέλη που μου έχουν στείλει μήνυμα που είναι σχεδόν το ίδιο με δημόσια ?? Τα γράφεται σοβαρά αυτά τώρα ?? Αν ήταν πουτάνα κανονική φυσικά και θα το έλεγα όπως έχω ενημερώσει πολλές φορές μιας και είμαι μέλος από το 2013.
Περαστικά αν δεν μπορείτε να καταλάβετε εγώ θέλω να το ξαναπάρω το κορίτσι και όχι να το κάψω.
Σε ποιον θα το πω είναι δικό μου θέμα και τι θα γράψω.

Να σας κάνω μια ερώτηση ρε μάγκες που μου την λέτε ??? Ποιος έγραψε σε αυτό εδώ το νήμα ότι η τάδε κοπέλα από αυτό το γραφείο μου έδωσε μπριζόλα ?? Κανείς !! Γιατί να το κάνω εγώ ? Εσείς τα κρατάτε για τον εαυτό σας και τα θέλετε όλα έτοιμα.
Εγώ αδερφέ ότι έχω φάει δεν το κρατάω...ενημερώνω συναγωνιστές σε pm...αλλά όπως και να έχει, κατέθεσες την άποψη σου και την εμπειρία σου και σεβαστή είναι...απο εκεί και πέρα όλοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε μια δημόσια τοποθέτηση...καλό σου κυνήγι και καλή τύχη..λογικά θα ξαναφάς αφου έφαγες μια φορά...

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Έλα nik online ευχαριστώ για το πμ. Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη και για αυτό γράφω εδώ. Εγώ εννοούσα για Εύα από athensmassage εννοούσα; Ξέρει κανείς κάτι;
Εγώ προσωπικά απο εκεί δεν έχω εικόνα...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Εγώ αδερφέ ότι έχω φάει δεν το κρατάω...ενημερώνω συναγωνιστές σε pm...αλλά όπως και να έχει, κατέθεσες την άποψη σου και την εμπειρία σου και σεβαστή είναι...απο εκεί και πέρα όλοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε μια δημόσια τοποθέτηση...καλό σου κυνήγι και καλή τύχη..λογικά θα ξαναφάς αφου έφαγες μια φορά...
συνυπογράφω ότι ο nik_online πάντα ενημερώνει με pm και όχι δημόσια γιατί δεν πρέπει να εκθέτει κόσμο το τι παίζει με κάθε κοπέλα.

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Καλησπέρα – το Deluxe προτείνει Artemis, Izabela, και Helena εκτός καταλόγου. ξέρουμε τίποτε για τις συγκεκριμένες;

Ευχαριστω πολύ!

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Παρεπιπτόντως...χθές βράδυ είχα συνεδρία απο clickformassage...καλά πήγε...πήρα φραπέ να ξαγρυπνήσω...

Αν έχεις την καλοσύνη και εμένα με ενδιαφέρει , καθώς επίσης τρόπος επικοινωνίας
με Αντζελα ex-Deluxe

θανκς :)

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Καλησπέρα – το Deluxe προτείνει Artemis, Izabela, και Helena εκτός καταλόγου. ξέρουμε τίποτε για τις συγκεκριμένες;

Ευχαριστω πολύ!
Πρώτη φορά τις ακούω...πιθανόν νέες αφίξεις...κάτι μου έλεγαν στο τηλ ότι φέρνουν νέες κοπέλες σύντομα...
Μπας και είναι τίποτα αξιόλογο...

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Νέο μασαζοsite...Art massage...έχει δύο κουκλιά...αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερο μου είπε..."απλά να σας ξεκαθαρίσω ότι οι κοπέλες κάνουν καθαρά επαγγελματικό μασάζ..."
Θα έκλαιγα 50€ να δοκιμάσω με Χριστίνα...

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Πρώτη φορά τις ακούω...πιθανόν νέες αφίξεις...κάτι μου έλεγαν στο τηλ ότι φέρνουν νέες κοπέλες σύντομα...
Μπας και είναι τίποτα αξιόλογο...
Σου  στέλνουν φωτο με whatsapp – Isabella και Helena φαίνονται άγριες – με την καλή την έννοια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom