Μαρια τσεκαρα αλλα δεν το βλεπω να παιζει τπτ...βυζομασαζ πρεπει νανε αυτο εεε!μολις ειδα της φοτο απ της κορασιδες!!!!χαχαχα!
ευτηχως δε βαλαν βυζγια και στο παλικαρα!
βυζγια παιδες μου,βυζγια!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (11 μέλη και 25 επισκέπτες)
Γενικότερα στο your κάτι παίζει... στο lux δύσκολο αν και είναι του ιδιου...Μαρια τσεκαρα αλλα δεν το βλεπω να παιζει τπτ...
paularas9292
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανείς στα sites για massage στο σπίτι εάν είσαι εντελώς γυμνός χωρίς πετσέτα και ποιες κοπέλες σε κάνουν γυμνό. μπορείτε να απαντήσετε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα. ευχαριστώ
μπες πμ
+1, με ενδιαφέρει και εμένα αυτό.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
για την κυρία Έφη λες
[/qπςςςςςςςςςςςς...ολες στην λιστα τις εχει
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα συναγωνιστες.ερωτηση από τις θεραπευτριες η τελευταια στη φωτο η μαυρομαλλα που στο fb σε αναρτηση της η εταιρεια γραγει ότι την λενε μαιρα θυμιστε μου γτ σπαω το κεφαλι μου μηπως είναι η μαιρα από το en relax στη σολωνος 80 στο κολωνακι?η μπερδευομαι? κ π.μ δεκτα.
Συμπληρωματικά αναφέρω ότι μένει ΒΠ οπότε τη βολεύουν και ξενοδοχεια στα βόρεια αρκεί να είναι κοντά σε συγκοινωνία όπως μου πεΧαζεύοντας στη χε πέφτω σε μία αγγελία για μασάζ χαλαρωτικό κλπ κλπ. Απαντά μία ελληνίδα, λίγο σιτεμένη στη φωνή, ευγενική και λέει ότι είναι 48 ετών και θέλει 30 γιούρια για το σεσιον του μασάζ + 10 ευρώ η εκτόνωση, εφόσον η εκτόνωση γίνει εκτός της ώρας του μασάζ. Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι και κλείνουμε ραντεβού σε χοτέλ στο κέντρο. Ήρθε στην ώρα της, αλλά ρε π@@στη μου μόλις την είδα κατάλαβα ότι ήταν αρκετά άνω των 50 ετών, όπως βέβαια υποψιαζόμουν. Λέω δε γ@μείς και γδύνομαι για το μασάζ. Λοιπόν η γυναίκα κάνει άνω του μ.ο. μασάζ. Ασχολείται πολύ με το σώμα σου, δεν χαιδολογάει, αλλά τρίβει και σε ξεκουράζει. Υπομονετική και σχολαστική έκανε μασάζ γύρω στα 45 λεπτά. Στα υπόλοιπα είναι μια δεκτική γριά, που ρουφάει καλά, γλύφει πολύ, τα παίρνει στόμα και σε περιποιείται. Δεν πιστεύω να την ξανασυναντήσω, διότι παρά είναι μεγάλη για τα γούστα μου. Σωματικά ,όχι ότι είναι χοντρή, αλλά έχει κοιλίτσα μεγαλούτσικη. Στήθος περιέργως καλό, 3 - 4 και κοντά ξανθιά μαλλιά. Το κιν της τελειώνει σε 47. Αυτά
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτη την αγγελια?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Το σαυροκομείο των δικαστηρίων με fake photos. Το κάνουν συνέχεια οι πατσαβούρες.
tsikaboum13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2016
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
προς ευελπίδων μεριά;Το σαυροκομείο των δικαστηρίων με fake photos. Το κάνουν συνέχεια οι πατσαβούρες.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
προς ευελπίδων μεριά;
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
δεν κανει σεξ η κυρια εφη,μονο πιπα?Χαζεύοντας στη χε πέφτω σε μία αγγελία για μασάζ χαλαρωτικό κλπ κλπ. Απαντά μία ελληνίδα, λίγο σιτεμένη στη φωνή, ευγενική και λέει ότι είναι 48 ετών και θέλει 30 γιούρια για το σεσιον του μασάζ + 10 ευρώ η εκτόνωση, εφόσον η εκτόνωση γίνει εκτός της ώρας του μασάζ. Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι και κλείνουμε ραντεβού σε χοτέλ στο κέντρο. Ήρθε στην ώρα της, αλλά ρε π@@στη μου μόλις την είδα κατάλαβα ότι ήταν αρκετά άνω των 50 ετών, όπως βέβαια υποψιαζόμουν. Λέω δε γ@μείς και γδύνομαι για το μασάζ. Λοιπόν η γυναίκα κάνει άνω του μ.ο. μασάζ. Ασχολείται πολύ με το σώμα σου, δεν χαιδολογάει, αλλά τρίβει και σε ξεκουράζει. Υπομονετική και σχολαστική έκανε μασάζ γύρω στα 45 λεπτά. Στα υπόλοιπα είναι μια δεκτική γριά, που ρουφάει καλά, γλύφει πολύ, τα παίρνει στόμα και σε περιποιείται. Δεν πιστεύω να την ξανασυναντήσω, διότι παρά είναι μεγάλη για τα γούστα μου. Σωματικά ,όχι ότι είναι χοντρή, αλλά έχει κοιλίτσα μεγαλούτσικη. Στήθος περιέργως καλό, 3 - 4 και κοντά ξανθιά μαλλιά. Το κιν της τελειώνει σε 47. Αυτά
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Όνομα;καλημερα
μια στο περιστερι που κανει στον χωρο της
με 30 την ωρα...εχει καποιος νεα της...?
αξιζει για μασαζ και εκτονωση...?
καλη κυριακη σε ολους
δεν θυμαμαι καθολουΌνομα;
30 μια ωρα, 40 μιαμιση και 50 2 ωρες..σπιτι της...
ονομα προσπαθω αλλα δεν θυμαμαι
εχεις δοκιμασει...?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Α, ναι καταλαβα ποια λες.. Την Ιουλία... Ναι έχω δοκιμάσει δύο φορές, μάλιστα είχα γράψει εντυπώσεις εδώ μέσα. Στο μασαζ είναι πολύ καλή η τύπισα. Στο φραπέ όμως, όχι και τόσο. Δεν βγάζει καύλα... Είναι παγωμένη, ανεκφραστη. Κάποιος εδώ είχε γράψει οτι στον πιάνει με τα τρια δάκτυλα και στον παίζει. Εμενα τουλάχιστον δεν συνέβη κάτι τέτοιο αλλα γενικώς μου έδωσε την εικόνα ότι δεν πολυγουστάρει να προσφέρει φραπέ.δεν θυμαμαι καθολου
30 μια ωρα, 40 μιαμιση και 50 2 ωρες..σπιτι της...
ονομα προσπαθω αλλα δεν θυμαμαι
εχεις δοκιμασει...?
Την πρώτη φορά που πήγα υπέθεσα ότι ήταν έτσι ίσως λόγω πρώτης γνωριμίας, ξέρεις τώρα, αμηχανία κλπ. Πήγα και δευτερη φορά μπας και περάσω καλύτερα, αλλα καμμία διαφορά. Για το φραπέ μιλάω πάντα. Το μασαζ της το καταφχαριστηθηκα παντως.
Α, ναι καταλαβα ποια λες.. Την Ιουλία... Ναι έχω δοκιμάσει δύο φορές, μάλιστα είχα γράψει εντυπώσεις εδώ μέσα. Στο μασαζ είναι πολύ καλή η τύπισα. Στο φραπέ όμως, όχι και τόσο. Δεν βγάζει καύλα... Είναι παγωμένη, ανεκφραστη. Κάποιος εδώ είχε γράψει οτι στον πιάνει με τα τρια δάκτυλα και στον παίζει. Εμενα τουλάχιστον δεν συνέβη κάτι τέτοιο αλλα γενικώς μου έδωσε την εικόνα ότι δεν πολυγουστάρει να προσφέρει φραπέ.
οκ ευχαριστω
tsikaboum13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2016
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
ακριβώς όπως τα λέει ο τερρυ, ούτε μπλούζα δε βγάζει. Μασάζ και γαμω όμωςοκ ευχαριστω
tsikaboum13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2016
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
ρε φίλε αλήθεια; απλά διάβασε το Φόρουμ θα βρεις τουλάχιστον 5 πολυ εύκολα...Ρε παιδιά ψαχων να βρω μασσατζού να την κουν ατην αχλαδιά αλλά και να πιάνει και το χέρι της για κανονικό μασσάζ. Υπάρχει τίποτε; Για Αυήνα μιλάμε....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις