You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)
tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
Αδερφια θα απαντησω σε ολους δωστε μου λιγο χρονο.
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
κρεμομαστε απ τα χειλη σου τυπε!!Αδερφια θα απαντησω σε ολους δωστε μου λιγο χρονο.
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Γνωριζεις την...λίστα? Στειλε καμια inbox...παιδια μην εχετε ελπιδες για μαρια! δεν ειναι στη λιστα του μελους που προσφερθηκε να δωσει πληροφοριες.εγω την εβαλα γιατι μπερδευτηκα...
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια έχει κάνεις πραγματικές Φωτογραφίες απο Καρολίνα Βραζιλιάνα απ οτι θυμάμαι έπαιζε και προφίλ στο φατσοβιβλιο αν μπορεί κάποιος p.m Ευχαριστώ!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
παιδια μην εχετε ελπιδες για μαρια! δεν ειναι στη λιστα του μελους που προσφερθηκε να δωσει πληροφοριες.εγω την εβαλα γιατι μπερδευτηκα...
Μας κατάστρεψες το όνειρο σύντροφε...
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
δεν γίνεται πλέονΡε παιδια έχει κάνεις πραγματικές Φωτογραφίες απο Καρολίνα Βραζιλιάνα απ οτι θυμάμαι έπαιζε και προφίλ στο φατσοβιβλιο αν μπορεί κάποιος p.m Ευχαριστώ!
έκανε απόκρυψη το τηλέφωνο και δεν εμφανίζεται το προφίλ της στο φβ
αλλά μπορείς να δεις συνεντεύξεις που έχει δώσει για να δεις αν σου αρέσει
Διαγραμμένο μέλος 152016
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο τσιμπουκι ειναι καλη η Καρολινα?
φίλε tasoulistsitsi σου έχω στείλει μήνυμα προσωπικό. Το έλαβες;
Έστειλε τίποτα ή .........
δεν γίνεται πλέον
έκανε απόκρυψη το τηλέφωνο και δεν εμφανίζεται το προφίλ της στο φβ
αλλά μπορείς να δεις συνεντεύξεις που έχει δώσει για να δεις αν σου αρέσει
λέτε να την πιάσανε από το κόμμα και να της βάλανε χέρι; την έχει πάρει κανείς τις τελευταίες μέρες;
Χαζεύοντας στη χε πέφτω σε μία αγγελία για μασάζ χαλαρωτικό κλπ κλπ. Απαντά μία ελληνίδα, λίγο σιτεμένη στη φωνή, ευγενική και λέει ότι είναι 48 ετών και θέλει 30 γιούρια για το σεσιον του μασάζ + 10 ευρώ η εκτόνωση, εφόσον η εκτόνωση γίνει εκτός της ώρας του μασάζ. Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι και κλείνουμε ραντεβού σε χοτέλ στο κέντρο. Ήρθε στην ώρα της, αλλά ρε π@@στη μου μόλις την είδα κατάλαβα ότι ήταν αρκετά άνω των 50 ετών, όπως βέβαια υποψιαζόμουν. Λέω δε γ@μείς και γδύνομαι για το μασάζ. Λοιπόν η γυναίκα κάνει άνω του μ.ο. μασάζ. Ασχολείται πολύ με το σώμα σου, δεν χαιδολογάει, αλλά τρίβει και σε ξεκουράζει. Υπομονετική και σχολαστική έκανε μασάζ γύρω στα 45 λεπτά. Στα υπόλοιπα είναι μια δεκτική γριά, που ρουφάει καλά, γλύφει πολύ, τα παίρνει στόμα και σε περιποιείται. Δεν πιστεύω να την ξανασυναντήσω, διότι παρά είναι μεγάλη για τα γούστα μου. Σωματικά ,όχι ότι είναι χοντρή, αλλά έχει κοιλίτσα μεγαλούτσικη. Στήθος περιέργως καλό, 3 - 4 και κοντά ξανθιά μαλλιά. Το κιν της τελειώνει σε 47. Αυτά
εχουμε μηπως λινκ για την κυρια΄.Χαζεύοντας στη χε πέφτω σε μία αγγελία για μασάζ χαλαρωτικό κλπ κλπ. Απαντά μία ελληνίδα, λίγο σιτεμένη στη φωνή, ευγενική και λέει ότι είναι 48 ετών και θέλει 30 γιούρια για το σεσιον του μασάζ + 10 ευρώ η εκτόνωση, εφόσον η εκτόνωση γίνει εκτός της ώρας του μασάζ. Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι και κλείνουμε ραντεβού σε χοτέλ στο κέντρο. Ήρθε στην ώρα της, αλλά ρε π@@στη μου μόλις την είδα κατάλαβα ότι ήταν αρκετά άνω των 50 ετών, όπως βέβαια υποψιαζόμουν. Λέω δε γ@μείς και γδύνομαι για το μασάζ. Λοιπόν η γυναίκα κάνει άνω του μ.ο. μασάζ. Ασχολείται πολύ με το σώμα σου, δεν χαιδολογάει, αλλά τρίβει και σε ξεκουράζει. Υπομονετική και σχολαστική έκανε μασάζ γύρω στα 45 λεπτά. Στα υπόλοιπα είναι μια δεκτική γριά, που ρουφάει καλά, γλύφει πολύ, τα παίρνει στόμα και σε περιποιείται. Δεν πιστεύω να την ξανασυναντήσω, διότι παρά είναι μεγάλη για τα γούστα μου. Σωματικά ,όχι ότι είναι χοντρή, αλλά έχει κοιλίτσα μεγαλούτσικη. Στήθος περιέργως καλό, 3 - 4 και κοντά ξανθιά μαλλιά. Το κιν της τελειώνει σε 47. Αυτά
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
για την κυρία Έφη λεςΧαζεύοντας στη χε πέφτω σε μία αγγελία για μασάζ χαλαρωτικό κλπ κλπ. Απαντά μία ελληνίδα, λίγο σιτεμένη στη φωνή, ευγενική και λέει ότι είναι 48 ετών και θέλει 30 γιούρια για το σεσιον του μασάζ + 10 ευρώ η εκτόνωση, εφόσον η εκτόνωση γίνει εκτός της ώρας του μασάζ. Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι και κλείνουμε ραντεβού σε χοτέλ στο κέντρο. Ήρθε στην ώρα της, αλλά ρε π@@στη μου μόλις την είδα κατάλαβα ότι ήταν αρκετά άνω των 50 ετών, όπως βέβαια υποψιαζόμουν. Λέω δε γ@μείς και γδύνομαι για το μασάζ. Λοιπόν η γυναίκα κάνει άνω του μ.ο. μασάζ. Ασχολείται πολύ με το σώμα σου, δεν χαιδολογάει, αλλά τρίβει και σε ξεκουράζει. Υπομονετική και σχολαστική έκανε μασάζ γύρω στα 45 λεπτά. Στα υπόλοιπα είναι μια δεκτική γριά, που ρουφάει καλά, γλύφει πολύ, τα παίρνει στόμα και σε περιποιείται. Δεν πιστεύω να την ξανασυναντήσω, διότι παρά είναι μεγάλη για τα γούστα μου. Σωματικά ,όχι ότι είναι χοντρή, αλλά έχει κοιλίτσα μεγαλούτσικη. Στήθος περιέργως καλό, 3 - 4 και κοντά ξανθιά μαλλιά. Το κιν της τελειώνει σε 47. Αυτά
ναι ρε μαν. Για αυτήν
λέτε να την πιάσανε από το κόμμα και να της βάλανε χέρι; την έχει πάρει κανείς τις τελευταίες μέρες;
Μήπως καλύτερα να πούμε οτι τα λεφτά που δίνουμε πάνε στο κόμμα συνδρομή. ......ξημερώνει μια νέα εποχή στην οικονομία της χώρας. ......
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 736
το πιασε με τη μια το γατονι, ο guru του μασαζ οχι αστεια χαχαχχαναι ρε μαν. Για αυτήν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις