Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Καλησπέρα guys και χρόνια πολλά! Παίζει να δουλεύει καμιά μασαζοκόρη απόψε;
:helpplea:

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλά γιατί ρωτάει ο φίλος αν είμαι αγόρι... :cheesy: δεν πήγα να πάρω τη δουλειά από τις κοπέλες... :P
άλλωστε άλλο μασάζ (έτσι το λέμε δηλαδή) κάνουν αυτές και άλλο μασάζ (το κανονικό :P) εγώ απλά για ξεκούραση και χαλάρωση :cheesy:

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ε οσο να ναι
οταν σε πασπατευει ανδρικο χερι υπαρχει μια επιφυλαξη :2funny:

χεχε δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιφύλαξη φίλε μου :) αλλά να αφήνεσαι και να απολαμβάνεις το μασάζ, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του.
(για να μην σε αγχώνει κάτι, μπορείς να φοράς το εσώρουχό σου, όχι εντελώς γυμνός δηλαδή που είσαι με τις γυναίκες στο μασάζ :cheesy:)
και φυσικά μπορείς να το δοκιμάσεις για να ενημερώσεις μετά και τους υπόλοιπους φίλους από εδώ για την εμπειρία σου.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Ε οσο να ναι
οταν σε πασπατευει ανδρικο χερι υπαρχει μια επιφυλαξη :2funny:

χεχε δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιφύλαξη φίλε μου :) αλλά να αφήνεσαι και να απολαμβάνεις το μασάζ, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του.
(για να μην σε αγχώνει κάτι, μπορείς να φοράς το εσώρουχό σου, όχι εντελώς γυμνός δηλαδή που είσαι με τις γυναίκες στο μασάζ :cheesy:)
και φυσικά μπορείς να το δοκιμάσεις για να ενημερώσεις μετά και τους υπόλοιπους φίλους από εδώ για την εμπειρία σου.

που ξερεις μπορει και να σ αρεσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν θα τον αφησω να του το κανεις αυτο...Θα τον στειλω αλλου εγω  

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε παιδιά αυτή τη στιγμή ποιες είναι οι πιο καλές ανεξάρτητες για το μασαζάκι?  Εχω κοιτάξει τόσες σελίδες πίσω και δε βγαίνει άκρη. Και επειδή το καλές είναι αντικειμενικό..... ε μην προτείνει κανείς τον δρακουμέλ.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
436
Πόντοι
21
:2funny:
Ρε παιδιά αυτή τη στιγμή ποιες είναι οι πιο καλές ανεξάρτητες για το μασαζάκι?  Εχω κοιτάξει τόσες σελίδες πίσω και δε βγαίνει άκρη. Και επειδή το καλές είναι αντικειμενικό..... ε μην προτείνει κανείς τον δρακουμέλ.

Φιλαρακι,
Να δοκιμασεις τον δρακουμελ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom