gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.334
- Πόντοι
- 1.720
χωρις παρεξηγησηΣωστος φιλε
ε οκ τι να κανουμε
αφου σου αρεσει δεν μου πεφτει λογος
χωρις παρεξηγησηΣωστος φιλε
ε οκ τι να κανουμε
το κασετοφωνακι κλασσικα ετσι?Και οταν σκυβει και καλα να το αφησει καυλα η θεια
χωρις παρεξηγηση
αφου σου αρεσει δεν μου πεφτει λογος
πλακωσε δουλειαπροσπαθησα για σημερα αλλα λεει ειναι κλεισμενη μεχρι αργα....για την εκτονωση πρεπει ν ισχυει διοτι την ρωτησα επιμονα....θα προσπαθησω και αυριο μπασ....αλλα ρε σεις τοσο κοσμο εχει πια...
πλακωσε δουλεια
850 προβολες στην αγγελια της
και ουτε μια κριτικη
ισως θα πρεπει να υπαρξει περιορισμενη προσβαση στους επισκεπτες
ωστε να αναγκαζονται να γινουν μελη
απο την αλλη οι επισκεπτες φερνουν τις διαφημισεις ....
φαυλος κυκλος ..
προσπαθησα για σημερα αλλα λεει ειναι κλεισμενη μεχρι αργα....για την εκτονωση πρεπει ν ισχυει διοτι την ρωτησα επιμονα....θα προσπαθησω και αυριο μπασ....αλλα ρε σεις τοσο κοσμο εχει πια...εχεις παραγγειλει ?
Ποια είναι αυτή φίλε; έχασα τη μπάλα με τα ονόματα. Ψάχνω το φόρουμ και δε βρίσκω την αγγελία.Παίδες καλησπέρα.
Μέσα απο το forum σας σαν αρχάριος κι εγω είπα να δοκιμάσω με τη Χριστίνα-Χρυσαυγή την τέχνη του μασαζ.
Λέω εξ αρχήςότι ήταν η πρώτη φορά που εξάσκησα το αθλημα και και δεν εχω περεταίρω εμπειρία οπότε σίγουρα σαν κριτική δεν είναι και ότι πιο αντικειμενική υποθέτω.Προσωπικά επειδή είμαι αυτού του στυλ μου αρεσε πολυ.το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε χοτελ που πρότεινα η ίδια καθως τελείως αρχάριος.Της ειπα εξ αρχής στο τηλ οτι δεν ενδιαφερομαι για σεξ αλλα μονο για μασαζ και μια εξτρα περιποιηση.Ηρθε αν και ειχε κατι τρεχαματα με ορεξη μασαζ τρια τεταρτα περιπου πολυ χαλαρωτικο για μενα.μετα πιπα που οκ δεν ειναι το δυνατο της σημειο και μετα μου ειπε για σκουφακι αλλα της ειχα πει οτι δεν ηθελα κοκο.Οποτε και σθνεχισαμε με χαδια στομα και τελειομα με ενα υπεροχο ισπανικο.Μπανακι και οι δυο λιγη κουβεντουλα και κουβεντα στη κουβεντα ξαναρχισαμε κανοντας της εγω μασαζ ενω εκεινη εκανε χειρονακτικη εργασια.δεν ξερω αν καβλωσε και η ιδια αλλα επεμενε να γαμηθουμε ενεδωσα αλλα προσωπικα δεν ηθελα κατι τετοιο και δεν προχωρησε πολυ το πραγμα.Παιξιμο και χυσιμο δευτερη φορα στις βυζαρες της.Δε βιαζοταν καθολου μειναμε στο δωματιο μιαμιση ωρα τουλαχιστον δυο εκτονωσεις 50€ αν και τη ρωτησα μηπως λογω δυο εκτονωσεων ηθελε κατι παραπανω αρνηθηκε.Πολυ ευγενικη γενικοτερα περασα πολθ καλα και σιγουρα θα την ξαναπροτιμησω προσωπικα.Ωστοσο επειδη εχω διαβασει πολλεσ κριτικες σας θα ηθελα να δοκιμασω επισης και με την Ολγα.Αν κανεις θλει να μου στειλει το κινητο της πμ θα ημουν ευγνωμων....καλη συνεχεια σε ολους και Καλη χρονια παίδες!!!
Ποια είναι αυτή φίλε; έχασα τη μπάλα με τα ονόματα. Ψάχνω το φόρουμ και δε βρίσκω την αγγελία.
Σωστος
δεν ξερω φιλαρακι εμενα γενικα μ εφτιαξε
κ οι κινησεις που εκανε
κ οτι γδυνοταν σιγα σιγα κατα τη διαρκεια του μασαζ-αφηγηση
κ το χουφτωμα κατα τη διαρκεια του μασαζ
γενικα γουσταρα με τα 1000
Ηταν θα μπορουσα να οω μια διαφορετικη εμπειρια
η εγγονη του ειναι.Αμα ψαξεις πιο πισω θα βρεις πολλεσ πληροφοριες...πολλοι τη λενε δρακουμελ αν και για μενα καμια σχεση...αλλα γουστα ειναι αυτα
αμα σου λεω...τυχαιο που στο κασετοφωνο,παιζει συνεχεια τον δρακουμελ?..παππουλης της...Τα παραλετε
αμα σου λεω...τυχαιο που στο κασετοφωνο,παιζει συνεχεια τον δρακουμελ?..παππουλης της...
πηρες χαρτακι για ραφαελα τελικα ?προσπαθησα για σημερα αλλα λεει ειναι κλεισμενη μεχρι αργα....για την εκτονωση πρεπει ν ισχυει διοτι την ρωτησα επιμονα....θα προσπαθησω και αυριο μπασ....αλλα ρε σεις τοσο κοσμο εχει πια...
προσπαθω....χαχαχαπηρες χαρτακι για ραφαελα τελικα ?
με μενα καλοκαιρι του 13 ητανε θαρρω ή μηπως του 12 ...με μενα το κασετοφωνο επαιζε χαλαρη new age ambient που ταιριαζε με το χαλαρη ατμοσφαιρα που ειχαμε
Δεν σε πήρε ο ύπνος?
με μενα καλοκαιρι του 13 ητανε θαρρω ή μηπως του 12 ...
ειχε ηχους θαλασσινους
βοτσαλακι κυμματακι αερακι
ηταν πιο ρομαντικη τοτε που την συναντησα
.. το αερακι το αισθανομουν και στη ψωλη μου πανω ενεκα η αεροπιπα
με μενα το κασετοφωνο επαιζε χαλαρη new age ambient που ταιριαζε με το χαλαρη ατμοσφαιρα που ειχαμε