Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα
Για σενα το φερανε,να γεμισεις με γλυκογονο τις αποθηκες σου..
Εχεις αγωνα...

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Για σενα το φερανε,να γεμισεις με γλυκογονο τις αποθηκες σου..
Εχεις αγωνα...
Ναι ναι εχω αγωνα ;) ....
Φιλε νομιζω ειμαι ερωτευμενος ,αστα ,προβλημα... Πρεπει να την πηδηξω να μου περασει !!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
της τηλεφωνησα δευτερη φορα απο γαμωκινητο2
ειναι 1.74 60 κιλα μου ειπε
ρωτησα αν υπαρξει ερεθισμος κατα τη διαρκεια του μασαζ μπορεις να επεμβεις ραφαελα ?
μου λεει τι να κανω δηλαδη?
της λεω κανα παιξιμο καμια πιπα ...
απαπα μου λεει δεν ειμαι πουτανα!
της λεω δεν ειπα οτι εισαι πουτανα ... μου το εκλεισε στο μουτρα .. παρεξηγηθηκε  :hi:
εγω εχω μαθει ότι κ εκτονωση το μενου

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
η κυρα γιουλη παει για ρεκορ επισκεψεων στην αγγελια της σε λιγοτερο απο 24ωρο
+414 επισκεψεις
θα πει κανεις γιατι το σχολιαζω
το σχολιαζω γιατι ολοι εδω μεσα θελουν και ψαχνουν το vfm
αλλα μολις το βρουν δεν βγαζουν αχνα μπας και τους το παρουν ή μπας και η ζητηση ανεβασει τιμες
υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως
γραφτε ωρε μπουρδελιαρηδες και μια κριτικη
δεν μπορει απο τους +414 καποιοι την γαμησανε  :grin:

γκαρι ειναι 2΄45το βραδυ,[ Online: 2247 επισκέπτες και 154 μέλη] για μενα αυτο ειναι λαθος,θα πρεπε να μπαινον να διαβαζουν μονο μελη..δε το παιζω πονηρος,ουτε εχω προσφερη κατι ιδιαιτερο στο σαιτ,η εμπειριες μου ειναι ελαχιστες..και γω ειμουνα πολλα χρονια γραμμενος,αλλα το τελευταιο χρονο ειμαι ενεργος,πρεπει ολοι μαζι να βρουμε μια φορμουλα,για ενα καλυτερο πουτανοκοσμο!!!!μαυρο στις φολες!!!!

τι γραφω βραδιατικα!!!εχω φτιαχτη λιγο...τα λεμε το πρωι!!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
τζιμη δε τη ξανα παιρνω,εχει σηκωση πολυ τον αμανε,δε ψηνομαι,την εχω παρει και 2-3 φορες τηλ και ολο δε μπορουσε.ασε που μεχρι να της πω πιος ειμαι το ψαχναμε κανα μισαωρο!
Η Βίκη-Στεφανία εθεάθη στο FB αγκαλιά με ένα ψηλό...μήπως το κορίτσι έχει βρεί τον έρωτα της ζωής της και δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον??Απλώς ένα ερώτημα...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η Βίκη-Στεφανία εθεάθη στο FB αγκαλιά με ένα ψηλό...μήπως το κορίτσι έχει βρεί τον έρωτα της ζωής της και δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον??Απλώς ένα ερώτημα...
μακαρι... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα
Φιλε να σου φορτωσω φυλαγμα ηλικιωμενης γυναικας, να μπορεσει η κορη να κανει ραντεβου να την κρεβατωσω? Γιατι μεχρι να βρει νταντα για μανα θα εχω γερασει πολυ... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αρκει να μην ειναι για Τεταρτη ... Μεσα ειμαι να παρω και ενα απο τα да нет μου που εχουν και εμπειρια με τετοιες περιπτωσεις να χαλαρωσει η κορη να αποδωσει καλυτερα!!! Χαχαχαχαχα
πεσαμε σε περιπτωση ρε φιλε...γαμησε τα. :headbang:

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Φιλε να σου φορτωσω φυλαγμα ηλικιωμενης γυναικας, να μπορεσει η κορη να κανει ραντεβου να την κρεβατωσω? Γιατι μεχρι να βρει νταντα για μανα θα εχω γερασει πολυ... ;)
Αρκει να μην ειναι για Τεταρτη ... Μεσα ειμαι να παρω και ενα απο τα да нет μου που εχουν και εμπειρια με τετοιες περιπτωσεις να χαλαρωσει η κορη να αποδωσει καλυτερα!!! Χαχαχαχαχα

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
μαλλον εισαι σινεφιλ... ο μαρτακης ειναι ο τραγουδοποιος  :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom