dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα6 ωρες??
μαραθωνιος ηταν οχι καφες
δεν τρωγατε κ τιποτα
Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα6 ωρες??
μαραθωνιος ηταν οχι καφες
δεν τρωγατε κ τιποτα
Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα
Για σενα το φερανε,να γεμισεις με γλυκογονο τις αποθηκες σου..Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα
Ναι ναι εχω αγωνα ;) ....Για σενα το φερανε,να γεμισεις με γλυκογονο τις αποθηκες σου..
Εχεις αγωνα...
εγω εχω μαθει ότι κ εκτονωση το μενουτης τηλεφωνησα δευτερη φορα απο γαμωκινητο2
ειναι 1.74 60 κιλα μου ειπε
ρωτησα αν υπαρξει ερεθισμος κατα τη διαρκεια του μασαζ μπορεις να επεμβεις ραφαελα ?
μου λεει τι να κανω δηλαδη?
της λεω κανα παιξιμο καμια πιπα ...
απαπα μου λεει δεν ειμαι πουτανα!
της λεω δεν ειπα οτι εισαι πουτανα ... μου το εκλεισε στο μουτρα .. παρεξηγηθηκε
μακαρι!εγω εχω μαθει ότι κ εκτονωση το μενου
Για πες το παρασυνθημα.. ;)εγω εχω μαθει ότι κ εκτονωση το μενου
εμενα ετσι μου ειπε στ τηλ που μιλησαμε πιστευω αυριο θα εχω νεαΓια πες το παρασυνθημα.. ;)
εχεις παραγγειλει ?εμενα ετσι μου ειπε στ τηλ που μιλησαμε πιστευω αυριο θα εχω νεα
Αναμενουμε..εμενα ετσι μου ειπε στ τηλ που μιλησαμε πιστευω αυριο θα εχω νεα
χριστινα ντινα χρυσαυγη
πολυ καλα φιλε
σοβαρα μιλαω
αλλη εμπειρια
η κυρα γιουλη παει για ρεκορ επισκεψεων στην αγγελια της σε λιγοτερο απο 24ωρο
+414 επισκεψεις
θα πει κανεις γιατι το σχολιαζω
το σχολιαζω γιατι ολοι εδω μεσα θελουν και ψαχνουν το vfm
αλλα μολις το βρουν δεν βγαζουν αχνα μπας και τους το παρουν ή μπας και η ζητηση ανεβασει τιμες
υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως
γραφτε ωρε μπουρδελιαρηδες και μια κριτικη
δεν μπορει απο τους +414 καποιοι την γαμησανε
Η Βίκη-Στεφανία εθεάθη στο FB αγκαλιά με ένα ψηλό...μήπως το κορίτσι έχει βρεί τον έρωτα της ζωής της και δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον??Απλώς ένα ερώτημα...τζιμη δε τη ξανα παιρνω,εχει σηκωση πολυ τον αμανε,δε ψηνομαι,την εχω παρει και 2-3 φορες τηλ και ολο δε μπορουσε.ασε που μεχρι να της πω πιος ειμαι το ψαχναμε κανα μισαωρο!
μακαρι... ;)Η Βίκη-Στεφανία εθεάθη στο FB αγκαλιά με ένα ψηλό...μήπως το κορίτσι έχει βρεί τον έρωτα της ζωής της και δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον??Απλώς ένα ερώτημα...
Φιλε να σου φορτωσω φυλαγμα ηλικιωμενης γυναικας, να μπορεσει η κορη να κανει ραντεβου να την κρεβατωσω? Γιατι μεχρι να βρει νταντα για μανα θα εχω γερασει πολυ... ;)Ειχε ... Σουφλε σοκολατα !!! Ειδαν που δεν πηδουσαμε και μας φερανε υποκαταστατο!!! Χαχαχαχαχαχα
πεσαμε σε περιπτωση ρε φιλε...γαμησε τα.Αρκει να μην ειναι για Τεταρτη ... Μεσα ειμαι να παρω και ενα απο τα да нет μου που εχουν και εμπειρια με τετοιες περιπτωσεις να χαλαρωσει η κορη να αποδωσει καλυτερα!!! Χαχαχαχαχα
Αρκει να μην ειναι για Τεταρτη ... Μεσα ειμαι να παρω και ενα απο τα да нет μου που εχουν και εμπειρια με τετοιες περιπτωσεις να χαλαρωσει η κορη να αποδωσει καλυτερα!!! ΧαχαχαχαχαΦιλε να σου φορτωσω φυλαγμα ηλικιωμενης γυναικας, να μπορεσει η κορη να κανει ραντεβου να την κρεβατωσω? Γιατι μεχρι να βρει νταντα για μανα θα εχω γερασει πολυ... ;)
μαλλον εισαι σινεφιλ... ο μαρτακης ειναι ο τραγουδοποιοςΗ Βίκη-Στεφανία εθεάθη στο FB αγκαλιά με ένα ψηλό...μήπως το κορίτσι έχει βρεί τον έρωτα της ζωής της και δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον??Απλώς ένα ερώτημα...
;)Tην καλημερα μου στην παρεα