jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εμεις σε περιμεναμε για καφε και εσυ γαμουσες ρε???
τ απογευμα πηγα καρφι μετα τη μετακομιση
εγω ειμαι ο μοναδικος που δεν θα σου πει κατι τετοιο για γυναικα... ;)Πες με τρελο η παραξενο(οκ ειμαι απο μικρος)
Απεκτησα νεο στανταρακι ;)
εγω ειμαι ο μοναδικος που δεν θα σου πει κατι τετοιο για γυναικα... ;)
οι 7 ιπποτες...6 ωρες καφε!! στο τελος κερναγε το μαγαζι!!για πε αν θε
ποιοι πηγατε??
οι 7 ιπποτες...6 ωρες καφε!! στο τελος κερναγε το μαγαζι!!
φιλε μου δεν καταλαβενω τη θελεις να μου πειςζητας τριολολο φιλε?
Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα. Ψάχνουμε ένα μασάζ η σπα το οποίο να μην είναι αναγκαίο το εσώρουχο η το μαγιό. έχουμε ζήση στο εσωτερικό εγώ και η κοπέλα μου όπου εκεί δεν φοράς μαγιό κατά την διάρκεια του μασάζ αλλά ούτε στην σάουνα οποίος ξέρει κάτι ας μας πει… ευχαριστούμε.
ζητας τριολολο φιλε?φιλε μου δεν καταλαβενω τη θελεις να μου πεις
Μονο σε εμας τους 2 αρεσει τυπε μου ,παντως και για μενα στανταρακι πλεον, για πες λεπτομερειες πως περασες?χριστινα ντινα χρυσαυγη
πολυ καλα φιλε
σοβαρα μιλαω
αλλη εμπειρια
της τηλεφωνησα δευτερη φορα απο γαμωκινητο2Εκανες ερωτηση για ηλικια και εμφανιση;
της τηλεφωνησα δευτερη φορα απο γαμωκινητο2
ειναι 1.74 60 κιλα μου ειπε
ρωτησα αν υπαρξει ερεθισμος κατα τη διαρκεια του μασαζ μπορεις να επεμβεις ραφαελα ?
μου λεει τι να κανω δηλαδη?
της λεω κανα παιξιμο καμια πιπα ...
απαπα μου λεει δεν ειμαι πουτανα!
της λεω δεν ειπα οτι εισαι πουτανα ... μου το εκλεισε στο μουτρα .. παρεξηγηθηκε
μιας και μεγαλωσες με γαλλικα και πιανο και γνωριζεις απο τροπους παρε τηλεφωνο την συγκεκριμενη να δουμε τι αποτελεσμα θα φερειςαμα μαθετε να μιλάτε όπως πρέπει και να μη λέτε μαλακίες στα τηλέφωνα,έχετε πιθανότητα να βρείτε κάτι καλό........γιατί κυκλοφορουν και καλά......διαφορετικά θα σας το κλείνουν,και πολύ καλά θα κανουν.......
Μονο σε εμας τους 2 αρεσει τυπε μου ,παντως και για μενα στανταρακι πλεον, για πες λεπτομερειες πως περασες?
η κυρα γιουλη παει για ρεκορ επισκεψεων στην αγγελια της σε λιγοτερο απο 24ωρο
+414 επισκεψεις
θα πει κανεις γιατι το σχολιαζω
το σχολιαζω γιατι ολοι εδω μεσα θελουν και ψαχνουν το vfm
αλλα μολις το βρουν δεν βγαζουν αχνα μπας και τους το παρουν ή μπας και η ζητηση ανεβασει τιμες
υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως
γραφτε ωρε μπουρδελιαρηδες και μια κριτικη
δεν μπορει απο τους +414 καποιοι την γαμησανε