Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
φιλαρακι εχω μια τρελη προταση να σου κανω :grin:
να παρουμε μαζι κανα πουρο καμια φορα :rockon:

χαχαχαχαχαχα εχω βαλει κοφτη σε ηλικια και κιλα. δεν νομιζω να ταιριαξουμε. :2funny: :2funny: :2funny:

στο αντιθετο ειμαι μεσα  ;) ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Θα ανεβάσω μια κριτική για την συνάντηση μου με την Όλγα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Tην είχα βάλει στο μάτι καιρό τώρα.  Πρόκειται για σχετικά όμορφη, γλυκιά γυναίκα γύρω στα 40.  Η συνεννόηση αρχικά είχε λίγο δυσκολία αλλά μετά την πρώτη επαφή τα πάντα πανεύκολα, ήταν ευγενέστατη και κλείσαμε το ραντεβού για χοτελ. Είχαμε συμφωνήσει να έρθει xx ώρα και ήρθε νωρίτερα και περίμενε έξω από το ξενοδοχείο.
Όσοι θέλουν μοντέλα και αδύνατες να μην ασχοληθούν μαζί της γιατί η Όλγα δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δεν την λες χοντρή αλλά έχει λίγα παραπάνω πιασίματα. Της αρέσει να γαμηθεί και να χύνει με την γλώσσα. Δείχνει ότι της αρέσει αυτό που κάνει, το απολαμβάνει και το καταλαβαίνεις αμέσως. Μετά την ‘σοσιαλ’ συζήτηση έκανα ένα ντουσάκι και αμέσως μετά πήγε αυτή για μπανάκι, δεν ρώτησε αν ήθελα μασάζ, με το που ήρθε στο κρεβάτι ξεκίνησε παθιασμένα γλωσσοφιλα, φιλιά στο λαιμό, στο σώμα, παντού! Έκανε πάρα πολύ καλό στοματικό. (ΑΚΑ) Βαθύ αργό και προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά. Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια για να μην τελειώσω. Άρχισα το γλυφομουνι για για αρκετή ώρα και έχυσε αρκετές φορές! Μετά συνεχίσαμε με αυτή από κάτω μέχρι που τελείωσα. Πιάσαμε πάλι μια πολύ καλή και ωραία κουβεντούλα και μετά από κανα 15λεπτο προτείνει  συνέχεια και πριν καλά καλά το καταλάβω με ξαπλώνει και με παίρνει πάλι στο στόμα της μέχρι τελικής πτώσεως. Τα πήρε όλα στο στώμα.
Την ιδρώνει την φανέλα και προτείνεται σε όσους γουστάρουν γυναίκες που μπορούν και και τα δίνουν όλα. …
Κόστος συνάντησης 40€ + το χοτελ
Για μένα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ, το τονίζω, -για μένα) ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία.
Μετά τις γιορτές, πρώτα ο Θεός όπως λένε, θα προσπαθήσω να την ξανασυναντήσω.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Θα ανεβάσω μια κριτική για την συνάντηση μου με την Όλγα ......

......Για μένα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ, το τονίζω, -για μένα) ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία.
Μετά τις γιορτές, πρώτα ο Θεός όπως λένε, θα προσπαθήσω να την ξανασυναντήσω.
Τα ειπες ακριβως οπως ειναι τα πραγματα... :thumbsup:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σωστος
αρα βουρ κ γω
συμφωνεις zad?? :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
προσεξε μη σου βγουν οι μασελες ρε ρεμαλι... :2funny:

η μασελα οχι
αλλα αφου της αρεσει να την γλυφουν κ φημιζομαι για τα γλυφομουνια μου θα μου φυγει η γλωσσα κ η καρω γναθος :grin: :cum:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
η μασελα οχι
αλλα αφου της αρεσει να την γλυφουν κ φημιζομαι για τα γλυφομουνια μου θα μου φυγει η γλωσσα κ η καρω γναθος :grin: :cum:
Βγαίνει και σε μπαστούνι το μοντέλο?  :2funny:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

giannis2845

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα. Ψάχνουμε ένα μασάζ η σπα το οποίο να μην είναι αναγκαίο το εσώρουχο η το μαγιό. έχουμε ζήση στο εσωτερικό εγώ και η κοπέλα μου όπου εκεί δεν φοράς μαγιό κατά την διάρκεια του μασάζ αλλά ούτε στην σάουνα  οποίος ξέρει κάτι ας μας πει… ευχαριστούμε.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα. Ψάχνουμε ένα μασάζ η σπα το οποίο να μην είναι αναγκαίο το εσώρουχο η το μαγιό. έχουμε ζήση στο εσωτερικό εγώ και η κοπέλα μου όπου εκεί δεν φοράς μαγιό κατά την διάρκεια του μασάζ αλλά ούτε στην σάουνα  οποίος ξέρει κάτι ας μας πει… ευχαριστούμε.
ζητας τριολολο φιλε?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Χθες βρεθηκα με χριστινα
πολυ καλα παρολα αυτα που λεγονται γραφονται :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εμεις σε περιμεναμε για καφε και εσυ γαμουσες ρε??? :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom