spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
το χουμε τεσταρη το βυζι αυτο?
mm
το χουμε τεσταρη το βυζι αυτο?
mm
Κ κολαρα με κυταριτιδα
κ μπουταρες ψωμωμενες
My kinda of woman
υπαρχουν αρκετες που γαμιουνται στο πενηνταρικοΔυσκολα να παιξει και φυστικι στα 30ευρά.
Έχει γαμησει κανεις μασατζου στο χωρο του? να μας πει ποσο του πηγε το μαλλι?
καλησπερα κι απο μενα.καλα χριστουγεννα σε σενα και στους υπολοιπους συναγωνιστες.
εσενα ιδιαιτερως σου ευχομαι να γινεις και λιιιγο πιο εκλεκτικος στις επιλογες σου.
...δεν αντεξα το ειπα και ξεθυμανα. ΠΙΠΙΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕ οχι 50αρες
ΠΕΣΤΑ ΡΕ φιλε το νημα παει να γινει πουρες φαφουτες κ γριες κατ οικον.....
τζιμη με κανα 30ε της πιτσιλαγα τα βυζια..πηρα τηλ και μου ειπε 80ε!!!!mm
Κ κολαρα με κυταριτιδα
κ μπουταρες ψωμωμενες
My kinda of woman
Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? Γιατι δεν εχεις ανεβασει ουτε μια κριτικη για καμια περιπτωση. Αν δεν εχεις να δωσεις κατι καλυτερο, κατσε αναπαυτικα εδω μεσα και παρακολουθησε εμας τι εχουμε να πουμε...Τουλαχιστον μεχρι να δωσεις κατι...ΠΕΣΤΑ ΡΕ φιλε το νημα παει να γινει πουρες φαφουτες κ γριες κατ οικον.....
ΠΕΣΤΑ ΡΕ φιλε το νημα παει να γινει πουρες φαφουτες κ γριες κατ οικον.....
Οπως επισης λεει και μια αλλη παροιμια, θα γαμαω ο,τι γουσταρω...Κανεις δεν ειναι σε θεση να μου πει τι καλντέρι θα βαλω στο κρεβατι μου. Και αν θελουν τοσο πολυ, μιας και εμεις δεν μπορουμε να βρουμε τα καλα κομματια, ας μας προτεινουν κατι καλο. Εδω ειμαστε να δοκιμασουμε...Αλλα μεχρι τοτε....Οπως λέει και η σοφή παρημία:
Η γριά κότα έχει το ζουμί!!!
Δοκιμαστηκε απο κανενα Ρενα/Κατερινα? Το τηλεφωνο (αν και την παιρνω απο καινουργιο αριθμο) ακομα δεν το πιανει....Ακους Γκαρι??
Αρα φιλε μου δεν κανει στοματικο ακα ετσι?Εγω την ξερω Κατερινα και την ειχα παρει παλιοτερα . Μια καλη κυριουλα 50+ ειναι που κανει τα παντα με 50 ευρω και με προφυλαξη ολα . Με κιλακια , η αληθεια ειναι οτι εχει ωραιο βυζι.
Αρα φιλε μου δεν κανει στοματικο ακα ετσι?
αποστειρωμενη φαση με λαδι....καταλαβα....Επίσης κάνει φοβερό Μασαζ...
Όντως τα πάντα με προφυλαξη, αλλά βγάζει καύλα..
Οπως λέει και η σοφή παρημία:
Η γριά κότα έχει το ζουμί!!!