You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
μακαρι... ;)
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
αν βελτιωσει την πιπα της,γιατι αυτο που κανει μονο πιπα δεν ειναι,για μενα θα ειναι πολυ καλη στην κατηγορια τηςe ενταξει
καθενας με τα γουστα του
εμενα παντως μ αρεσε
οπως τα γραψες κ συ
ΥΓ αυτες οι βυζαρες τις ειναι κολαση
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αν βελτιωσει την πιπα της,γιατι αυτο που κανει μονο πιπα δεν ειναι,για μενα θα ειναι πολυ καλη στην κατηγορια της
οντως φιλε
καλυτερα θα την εκανα εγω
το αστειο ειναι οτι εμενα μου εκανε σπεσιαλ καραμελωμα!!!
Αν φτιαξει η πιπα θα μιλαμε για πολυ καλο πακετο
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
εμενα δε μου εκανε καραμελωμα :- μαλλον θελω ξυρισμαοντως φιλε
καλυτερα θα την εκανα εγω
το αστειο ειναι οτι εμενα μου εκανε σπεσιαλ καραμελωμα!!!
Αν φτιαξει η πιπα θα μιλαμε για πολυ καλο πακετο
για ποια μιλατε ??αν βελτιωσει την πιπα της,γιατι αυτο που κανει μονο πιπα δεν ειναι,για μενα θα ειναι πολυ καλη στην κατηγορια της
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εμενα δε μου εκανε καραμελωμα :- μαλλον θελω ξυρισμα
Εγω ειμαι παντα fLat
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
μου τη θυμισες και καυλωσα
Εγω ειμαι παντα fLat
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μετα τις γιορτες θα τγν ξανασυναντησω
πιστευω θα ναι ακομα καλυτερη
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
το κασετοφωνακι κλασσικα ετσι?Και οταν σκυβει και καλα να το αφησει καυλα η θειαμετα τις γιορτες θα τγν ξανασυναντησω
πιστευω θα ναι ακομα καλυτερη
Καλησπερα Zadren,την ιδια αποψη εχω κ εγω,εχω βρεθει μαζι τησ πριν 2 μηνεσ,διαβαζοντασ καλα σχολια εδω,εκανα το λαθοσ να μη φυγω μολισ την ειδα,γιατι απο τη πρωτη κουβεντα κατι καταλαβα,και ηταν μια συναντηση πολυ σπαστικη!Ουτε η παρουσια της μου αρεσε και κωλωνει και στην πουτσα...χασιμο χρονου για μενα...
ΥΓ δεν μιλαω για παιχνιδι MF, αλλα για MFF.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
;)Καλησπερα Zadren,την ιδια αποψη εχω κ εγω,εχω βρεθει μαζι τησ πριν 2 μηνεσ,διαβαζοντασ καλα σχολια εδω,εκανα το λαθοσ να μη φυγω μολισ την ειδα,γιατι απο τη πρωτη κουβεντα κατι καταλαβα,και ηταν μια συναντηση πολυ σπαστικη!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
ναι σου λεω με φτιαχνει η θεια
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ναι ρε, οκ....το ξερω. ;)ναι σου λεω με φτιαχνει η θεια
mixalis1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα.
Μέσα απο το forum σας σαν αρχάριος κι εγω είπα να δοκιμάσω με τη Χριστίνα-Χρυσαυγή την τέχνη του μασαζ.
Λέω εξ αρχήςότι ήταν η πρώτη φορά που εξάσκησα το αθλημα και και δεν εχω περεταίρω εμπειρία οπότε σίγουρα σαν κριτική δεν είναι και ότι πιο αντικειμενική υποθέτω.Προσωπικά επειδή είμαι αυτού του στυλ μου αρεσε πολυ.το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε χοτελ που πρότεινα η ίδια καθως τελείως αρχάριος.Της ειπα εξ αρχής στο τηλ οτι δεν ενδιαφερομαι για σεξ αλλα μονο για μασαζ και μια εξτρα περιποιηση.Ηρθε αν και ειχε κατι τρεχαματα με ορεξη μασαζ τρια τεταρτα περιπου πολυ χαλαρωτικο για μενα.μετα πιπα που οκ δεν ειναι το δυνατο της σημειο και μετα μου ειπε για σκουφακι αλλα της ειχα πει οτι δεν ηθελα κοκο.Οποτε και σθνεχισαμε με χαδια στομα και τελειομα με ενα υπεροχο ισπανικο.Μπανακι και οι δυο λιγη κουβεντουλα και κουβεντα στη κουβεντα ξαναρχισαμε κανοντας της εγω μασαζ ενω εκεινη εκανε χειρονακτικη εργασια.δεν ξερω αν καβλωσε και η ιδια αλλα επεμενε να γαμηθουμε ενεδωσα αλλα προσωπικα δεν ηθελα κατι τετοιο και δεν προχωρησε πολυ το πραγμα.Παιξιμο και χυσιμο δευτερη φορα στις βυζαρες της.Δε βιαζοταν καθολου μειναμε στο δωματιο μιαμιση ωρα τουλαχιστον δυο εκτονωσεις 50€ αν και τη ρωτησα μηπως λογω δυο εκτονωσεων ηθελε κατι παραπανω αρνηθηκε.Πολυ ευγενικη γενικοτερα περασα πολθ καλα και σιγουρα θα την ξαναπροτιμησω προσωπικα.Ωστοσο επειδη εχω διαβασει πολλεσ κριτικες σας θα ηθελα να δοκιμασω επισης και με την Ολγα.Αν κανεις θλει να μου στειλει το κινητο της πμ θα ημουν ευγνωμων....καλη συνεχεια σε ολους και Καλη χρονια παίδες!!!
Μέσα απο το forum σας σαν αρχάριος κι εγω είπα να δοκιμάσω με τη Χριστίνα-Χρυσαυγή την τέχνη του μασαζ.
Λέω εξ αρχήςότι ήταν η πρώτη φορά που εξάσκησα το αθλημα και και δεν εχω περεταίρω εμπειρία οπότε σίγουρα σαν κριτική δεν είναι και ότι πιο αντικειμενική υποθέτω.Προσωπικά επειδή είμαι αυτού του στυλ μου αρεσε πολυ.το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε χοτελ που πρότεινα η ίδια καθως τελείως αρχάριος.Της ειπα εξ αρχής στο τηλ οτι δεν ενδιαφερομαι για σεξ αλλα μονο για μασαζ και μια εξτρα περιποιηση.Ηρθε αν και ειχε κατι τρεχαματα με ορεξη μασαζ τρια τεταρτα περιπου πολυ χαλαρωτικο για μενα.μετα πιπα που οκ δεν ειναι το δυνατο της σημειο και μετα μου ειπε για σκουφακι αλλα της ειχα πει οτι δεν ηθελα κοκο.Οποτε και σθνεχισαμε με χαδια στομα και τελειομα με ενα υπεροχο ισπανικο.Μπανακι και οι δυο λιγη κουβεντουλα και κουβεντα στη κουβεντα ξαναρχισαμε κανοντας της εγω μασαζ ενω εκεινη εκανε χειρονακτικη εργασια.δεν ξερω αν καβλωσε και η ιδια αλλα επεμενε να γαμηθουμε ενεδωσα αλλα προσωπικα δεν ηθελα κατι τετοιο και δεν προχωρησε πολυ το πραγμα.Παιξιμο και χυσιμο δευτερη φορα στις βυζαρες της.Δε βιαζοταν καθολου μειναμε στο δωματιο μιαμιση ωρα τουλαχιστον δυο εκτονωσεις 50€ αν και τη ρωτησα μηπως λογω δυο εκτονωσεων ηθελε κατι παραπανω αρνηθηκε.Πολυ ευγενικη γενικοτερα περασα πολθ καλα και σιγουρα θα την ξαναπροτιμησω προσωπικα.Ωστοσο επειδη εχω διαβασει πολλεσ κριτικες σας θα ηθελα να δοκιμασω επισης και με την Ολγα.Αν κανεις θλει να μου στειλει το κινητο της πμ θα ημουν ευγνωμων....καλη συνεχεια σε ολους και Καλη χρονια παίδες!!!
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.334
- Πόντοι
- 1.720
αν στην ηλικια που ειναι ο δρακουμελ δεν ξερει απο πιπα ποτε θα μαθει στα 60 ?Aν φτιαξει η πιπα θα μιλαμε για πολυ καλο πακετο
θα την θυμαμαι ως την εργαζομενη που εδωσε αλλη διασταση στην αεροπιπα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αν στην ηλικια που ειναι ο δρακουμελ δεν ξερει απο πιπα ποτε θα μαθει στα 60 ?
θα την θυμαμαι ως την εργαζομενη που εδωσε αλλη διασταση στην αεροπιπα
Σωστος φιλε
ε οκ τι να κανουμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K