Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
προσπαθησα για σημερα αλλα λεει ειναι κλεισμενη μεχρι αργα....για την εκτονωση πρεπει ν ισχυει διοτι την ρωτησα επιμονα....θα προσπαθησω και αυριο μπασ....αλλα ρε σεις τοσο κοσμο εχει πια...
Για να σου κανω τη ζωη πιο ευκολη, πες στον Τζιμη να σου πει τι γραφει πανω η καρτουλα της για να παρακαμψεις τη διαδικασια αναμονης!!! ;)

ΥΓ...αρχιδια κοσμο εχει ρε...μυγες βαραει!!! μαζι με τη φιλη της! ;) (αλλο τσοκαρο αυτο)

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Συνάντηση με Γιούλη πρόσφατη. Για τα γούστα ωραιο σώμα με έκτακτο κωλαράκι. Εντελώς αματερ φάση πιπα σχετικά καλή προς το μέτρια ανεβάζει σωστά στροφές στο κυρίως.
Φαίνεται οτι ξεκλειδώνει εύκολα και ίσως σε επόμενα ραντεβού βελτιώνεται το πακέτο.

Δεν θα ξαναπάρω για δικούς μου λογους.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Συνάντηση με Γιούλη πρόσφατη. Για τα γούστα ωραιο σώμα με έκτακτο κωλαράκι. Εντελώς αματερ φάση πιπα σχετικά καλή προς το μέτρια ανεβάζει σωστά στροφές στο κυρίως.
Φαίνεται οτι ξεκλειδώνει εύκολα και ίσως σε επόμενα ραντεβού βελτιώνεται το πακέτο.

Δεν θα ξαναπάρω για δικούς μου λογους.
Σεβομαι τους δικους σου λογους φιλε...Μια ερωτηση να κανω?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Απο καθαριοτητα ? Ισχυουν αυτα που γραφτηκαν απο καποιον εδω μεσα?

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Όχι απο καθαριότητα δεν παρατήρησα κατι παράξενο.. Ας πω οτι δεν πέτυχε η χημεία.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
[size=10pt][size=10pt]Ναι και απέκλεισε τη μη χρήση της.[/size][/size]
Δεν εχω να κανω καποιο σχολιο...Τα συμπερασματα δικα σας φιλοι μου...Καριολακηδες υπαρχουν πολλοι που επειδη θελουν δονητη στο κωλο για να καδρονιασουν γραφουν μαλακιες...(δεν ειναι αστειο...ξερω πολυ καλα τι γραφω)

Ευχαριστω φιλε...οσο για την χημεια συνεβη σε ολους μας με κοπελες του χωρου (αλλα και εκτος) και θα ξανασυμβει πολλες φορες ακομα.... :hi:

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Δεν εχω να κανω καποιο σχολιο...Τα συμπερασματα δικα σας φιλοι μου...Καριολακηδες υπαρχουν πολλοι που επειδη θελουν δονητη στο κωλο για να καδρονιασουν γραφουν μαλακιες...(δεν ειναι αστειο...ξερω πολυ καλα τι γραφω)

Ευχαριστω φιλε...οσο για την χημεια συνεβη σε ολους μας με κοπελες του χωρου (αλλα και εκτος) και θα ξανασυμβει πολλες φορες ακομα.... :hi:
τι ψαχνεις .. λες και δεν τα ξες
αλλος δεν μιλα για να μην καει το τεμαχιο
αλλος μιλα αρνητικα για να "καει" το τεμαχιο

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Όχι απο καθαριότητα δεν παρατήρησα κατι παράξενο.. Ας πω οτι δεν πέτυχε η χημεία.
Ο καθένας με τα γούστα του όσο αφορά τις κοπέλες.
:rockon: :rockon: :rockon:
Καλησπέρα και χρονιά πολλά καλή χρονιά να έχουμε πάντα υγεία. Και να προσέχουμε αυτα που έχουμε για να τα έχουμε.

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Γεια σας παιδιά, και χρόνια πολλά! Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει λινκ ή τηλέφωνο του δρακουμέλ; Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι από βδομάδα για να μπει καλά ο χρόνος! :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γεια σας παιδιά, και χρόνια πολλά! Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει λινκ ή τηλέφωνο του δρακουμέλ; Λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι από βδομάδα για να μπει καλά ο χρόνος! :grin:

Εχει ανεβει Καρπαθια για χριστουγεννα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Και σε εσενα φιλε...