Του πιλαλα η μανα,δεν εκλαψε ποτε..Ε οσο να ναι
οταν σε πασπατευει ανδρικο χερι υπαρχει μια επιφυλαξη![]()

Του πιλαλα η μανα,δεν εκλαψε ποτε..Ε οσο να ναι
Re c, εχεις δει Ντνα ...τα εχεις δει ολα!!!![]()
![]()
![]()
ελα ρε, αφου ξερεις οτι μαζι σου μπορω και αστειευομαι... ;)
με στεναχωρατε οταν μιλατε ασχημα για χριστινα
εμενα μ αρεσε![]()
ελα ρε, αφου ξερεις οτι μαζι σου μπορω και αστειευομαι... ;)
Καλησπέρα guys και χρόνια πολλά! Παίζει να δουλεύει καμιά μασαζοκόρη απόψε;
![]()
Ε οσο να ναι
Φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση,για να δούμε να ξέρει κάτι κάποιος
xλωμο φιλε
εγω για αυριο πρωι ψηνομαι;)
Ε οσο να ναι
χεχε δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιφύλαξη φίλε μουαλλά να αφήνεσαι και να απολαμβάνεις το μασάζ, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του.
(για να μην σε αγχώνει κάτι, μπορείς να φοράς το εσώρουχό σου, όχι εντελώς γυμνός δηλαδή που είσαι με τις γυναίκες στο μασάζ)
και φυσικά μπορείς να το δοκιμάσεις για να ενημερώσεις μετά και τους υπόλοιπους φίλους από εδώ για την εμπειρία σου.
Δεν θα τον αφησω να του το κανεις αυτο...Θα τον στειλω αλλου εγωχεχε δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιφύλαξη φίλε μουαλλά να αφήνεσαι και να απολαμβάνεις το μασάζ, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του.
(για να μην σε αγχώνει κάτι, μπορείς να φοράς το εσώρουχό σου, όχι εντελώς γυμνός δηλαδή που είσαι με τις γυναίκες στο μασάζ)
και φυσικά μπορείς να το δοκιμάσεις για να ενημερώσεις μετά και τους υπόλοιπους φίλους από εδώ για την εμπειρία σου.
Δεν θα τον αφησω να του το κανεις αυτο...Θα τον στειλω αλλου εγω
Ρε παιδιά αυτή τη στιγμή ποιες είναι οι πιο καλές ανεξάρτητες για το μασαζάκι? Εχω κοιτάξει τόσες σελίδες πίσω και δε βγαίνει άκρη. Και επειδή το καλές είναι αντικειμενικό..... ε μην προτείνει κανείς τον δρακουμέλ.
Φιλαρακι,
Να δοκιμασεις τον δρακουμελ !![]()
![]()
![]()