ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Ωχ!Πού τίς βρίσκω τίς μπαζόλες ρέ γαμώτο...αν θυμαμαι καλα,πρεπει να ειναι η κοντοχοντρη,στο υπογειο.
Ωχ!Πού τίς βρίσκω τίς μπαζόλες ρέ γαμώτο...αν θυμαμαι καλα,πρεπει να ειναι η κοντοχοντρη,στο υπογειο.
την ξερεις?..αχαχαχχ!!!Ωχ!Πού τίς βρίσκω τίς μπαζόλες ρέ γαμώτο...
Νομίζω πώς ναί.Προσπαθώ νά μήν θυμάμαιτην ξερεις?..αχαχαχχ!!!
α τοτε,εισαι γερη κραση.θα αντεξεις...Νομίζω πώς ναί.Προσπαθώ νά μήν θυμάμαι
.Εχω μεγαλώσει τώρα ρέ γαμώτο καί πρέπει νά προσέχω!α τοτε,εισαι γερη κραση.θα αντεξεις...
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και κάποια στιγμή θα έπρεπε νομίζω να γνωριστούμε να τα πούμε και από κοντά ,πιστεύω θα είχε γέλιο η παρέα, βέβαια είναι δύσκολο λογω χρόνου αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ παθολόγος είμαι ,αχρείαστος να είμαι αλλά ότι θέλετε να ρωτήσετε ελεύθερα στο pm ,στο mail ή τηλ .
απο τις πολυ χαμηλες τιμες..Ωχ!Πού τίς βρίσκω τίς μπαζόλες ρέ γαμώτο...
μέχρι φραπέ, τα έχουμε πει αυτά κατ' επανάληψη
καλησπερα. καμια πληροφοριαρε παιδια η ναταλια κ η στεφανια ειναι οι πιο τιμιες αυτη τη στιγμη στην αγορα.σου λενε με 35 ευρω θα σου κανω το καλυτερο μασαζ και θα στον παιξω.τωρα αν εσυ δεν θες μην παρεις.
θυμισε μου ποια ειναι η ναταλιαρε παιδια η ναταλια κ η στεφανια ειναι οι πιο τιμιες αυτη τη στιγμη στην αγορα.σου λενε με 35 ευρω θα σου κανω το καλυτερο μασαζ και θα στον παιξω.τωρα αν εσυ δεν θες μην παρεις.
καλημερα σε ολους.... εχει συμβει σε καποιον να του ζητηθει να κανει μασσαζ με μαγιω και ειδικα μηπως εχει δεχθει??μου το ζητησε μια και φυσικα την εδιωξα της πληρωσα βεβαια ενα ταχι.. το γραφουν στα σαιτ οι περισσοτεροι αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν μου το ζητησαν ,μηπως αρχιζουν να το πεζουν επιστημονισες οι λαδοκορες?
καλημερα σε ολους.... εχει συμβει σε καποιον να του ζητηθει να κανει μασσαζ με μαγιω και ειδικα μηπως εχει δεχθει??μου το ζητησε μια και φυσικα την εδιωξα της πληρωσα βεβαια ενα ταχι.. το γραφουν στα σαιτ οι περισσοτεροι αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν μου το ζητησαν ,μηπως αρχιζουν να το πεζουν επιστημονισες οι λαδοκορες?
γιγαντα ivan
Ποια ειναι καλητερη
βικυ η ναταλια?
Thanks
Καλησπέρα άμα είναι μασάζ body to body τότε λογικό να κάνει η κοπελα μασάζ ντιμενή αλλιώς.Σε κυριλε μασαζ το χω ακουσει
αλλα κ τωρα στο outcall? >