Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
επειδή, κάποιος φίλος με πμ μου ζήτησε τηλέφωνο της Βίκυς, έψαξα και βρήκα την αγγελία της

με την ευκαιρία, να πω και κάποια πράγματα. Πριν λίγες μέρες κάποιος, με λίγα μηνύματα, έγραψε απαξιωτικά σχόλια για την κοπέλα. Προφανώς, κάποια ανταγωνίστρια αποφάσισε να της κάνει κακό, στα πλαίσια του ανταγωνισμού που υπάρχει. Νταξ...

Η κοπέλα, μαζί με τη Φαίδρα, κάνει απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΑΣΑΖ. Μπορεί να μην προχωράει πέρα από φραπέ, αλλά γι αυτό έχουμε ελεύθερη αγορά, για να ψωνίζουμε όπου θέλουμε.

Όποιος θέλει κορυφαίο μασάζ, μαζί με ένα ωραίο τελείωμα, πάει, αλλιώς προσπερνάει και πάει παρακάτω.

Αυτά...

Ποια ειναι η Φαιδρα? Μονο το ονομα με ιντριγκαρει!
Οσο αφορα Βικυ/Στεφανια συμφωνω απολυτα. Πολυ καλο μασαζ και πολυ καλη φραπεδια.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ποια ειναι η Φαιδρα? Μονο το ονομα με ιντριγκαρει!
Οσο αφορα Βικυ/Στεφανια συμφωνω απολυτα. Πολυ καλο μασαζ και πολυ καλη φραπεδια.
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=145819]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=145819,το[/URL] προφιλ της.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=205418.msg6470593#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=205418.msg6470593#new,και[/URL] το νημα της.καλη αναγνωση.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ολα καλα, επιστροφη στον κληνον αστυ να δουμε τι θα κανουμε και φετος...
Καλη σαιζον να εχουμε σε ολους τους τομεις!
επισης,καλως ηρθες πισω.καλη δυναμη ευχομαι!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ποια είναι αυτή η πόλη;;; πρώτη φορά την ακούω. Εντός του λεκανοπεδίου βρίσκεται;

Ρε συ  sygru29. Δεν υπάρχει θέμα για θέμα που να μην έχεις πεταχτεί σαν την πούτσα να γράψεις την παπαριά σου. Γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου, να ασχολείσαι μονο με το δικό σου νήμα όπως κάνουν όλες οι συναδέλφισές σου;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
επειδη λογω κουρασης δουλευω μτ 1 κυλινδρο
βικυ στεφανια ειναι η ιδια αν καταλαβα καλα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.283
Πόντοι
2.456
Παρακολουθώ το post καιρό μαθαίνοντας από εσάς αλλά με αφορμή τις τελευταίες δημοσιεύσεις περί δικαιωμάτων κλπ θα ήθελα να  γράψω τα εξής,
πιστεύω η κάθε κοπέλα κανει το επάγγελμα που κάνει, εννοώ αν θα δουλεύει στα έβερεστ ή αλλού γιατί το έχει διαλέξει για κάποιο λόγο (εκτός αν συντρέχουν λόγοι βίας),επειδή είμαι γιατρός και έχω ασθενείς που κάνουν όλα τα επαγγέλματα αλλά ξέρω και κοπέλες από Ρωσσία, Ουκρανία και ανατολικά όταν μιλήσεις με μία κοπέλα που είναι στη νύχτα θα σου πεί το κάνω επειδή μου δίνουν καλά λεφτά δεν το βλέπω κακό και θα το κάνω για κάποιο καιρό ,εαν μιλήσεις με μία κοπέλα στα έβερεστ θα σου προβάλλει το ηθικό κομμάτι,το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μπορεί να γκρινιάζουμε για κάτι αλλά είναι επιλογή μας και τελειώνοντας θέλω να πώ το κάθε επάγγελμα έχει τα κακά και τα καλά,μπορεί οι πελάτες να σχολιάζουν μεταξύ τους αλλά αυτό λειτουργεί και σαν διαφήμιση ,επίσης βγάνει μαύρο χρήμα ξέρω κοπέλα σε στούντιο που γυρίζει με ΤΤ αυτά δεν μπορεί να τα έχει μία κοπέλα στα έβερεστ με 600 ευρώ το μηνα, ότι διαλεγεις κάνεις στη ζωή σου, ΣΥΜΦΩΝΩ όμως οτι δουλειά αν κάνει κάποια πρέπει να τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ σαν γυναίκα και σαν άνθρωπο και να είμαστε ΚΥΡΙΟΙ.

Καλως ηρθες στη παρεα γιατρε!  :hi:

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Παρακολουθώ το post καιρό μαθαίνοντας από εσάς αλλά με αφορμή τις τελευταίες δημοσιεύσεις περί δικαιωμάτων κλπ θα ήθελα να  γράψω τα εξής,
πιστεύω η κάθε κοπέλα κανει το επάγγελμα που κάνει, εννοώ αν θα δουλεύει στα έβερεστ ή αλλού γιατί το έχει διαλέξει για κάποιο λόγο (εκτός αν συντρέχουν λόγοι βίας),επειδή είμαι γιατρός και έχω ασθενείς που κάνουν όλα τα επαγγέλματα αλλά ξέρω και κοπέλες από Ρωσσία, Ουκρανία και ανατολικά όταν μιλήσεις με μία κοπέλα που είναι στη νύχτα θα σου πεί το κάνω επειδή μου δίνουν καλά λεφτά δεν το βλέπω κακό και θα το κάνω για κάποιο καιρό ,εαν μιλήσεις με μία κοπέλα στα έβερεστ θα σου προβάλλει το ηθικό κομμάτι,το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μπορεί να γκρινιάζουμε για κάτι αλλά είναι επιλογή μας και τελειώνοντας θέλω να πώ το κάθε επάγγελμα έχει τα κακά και τα καλά,μπορεί οι πελάτες να σχολιάζουν μεταξύ τους αλλά αυτό λειτουργεί και σαν διαφήμιση ,επίσης βγάνει μαύρο χρήμα ξέρω κοπέλα σε στούντιο που γυρίζει με ΤΤ αυτά δεν μπορεί να τα έχει μία κοπέλα στα έβερεστ με 600 ευρώ το μηνα, ότι διαλεγεις κάνεις στη ζωή σου, ΣΥΜΦΩΝΩ όμως οτι δουλειά αν κάνει κάποια πρέπει να τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ σαν γυναίκα και σαν άνθρωπο και να είμαστε ΚΥΡΙΟΙ.
Καλησπέρα συνάδελφε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και χαίρομαι που ήρθες στην παρέα μας.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Καλησπέρα σήμερα θα βρεθώ με μια κοπέλα από εδώ για μασάζ και θα σας πω μετά πως πέρασα.  Ευχαριστώ για την βοήθεια σας με τις πληροφορίες εδώ.  :) :) :)

stef33

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και κάποια στιγμή θα έπρεπε νομίζω να γνωριστούμε να τα πούμε και από κοντά ,πιστεύω θα είχε γέλιο η παρέα, βέβαια είναι δύσκολο λογω χρόνου αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ παθολόγος είμαι ,αχρείαστος να είμαι αλλά ότι θέλετε να ρωτήσετε ελεύθερα στο pm ,στο mail ή τηλ .

massazakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και κάποια στιγμή θα έπρεπε νομίζω να γνωριστούμε να τα πούμε και από κοντά ,πιστεύω θα είχε γέλιο η παρέα, βέβαια είναι δύσκολο λογω χρόνου αλλά όχι ακατόρθωτο, εγώ παθολόγος είμαι ,αχρείαστος να είμαι αλλά ότι θέλετε να ρωτήσετε ελεύθερα στο pm ,στο mail ή τηλ .

καλωςηρθες και απο μενα ...... και καλλες ανταλλαγες εμπειριων

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
καλως ηρθες λοιπον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom