jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μόνο Βίκυ έχω δοκιμάσει, οπότε για την άλλη δεν ξέρω
πήγαινε πρώτα Βίκυ και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος μου λες ;)
σ ευχαριστω πολυ
μόνο Βίκυ έχω δοκιμάσει, οπότε για την άλλη δεν ξέρω
πήγαινε πρώτα Βίκυ και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος μου λες ;)
εχει δοκιμασει κανεις τωρα προσφατα?
καλα δε περιμενα ετσι και αλλιως να ειναι μοντελο.στον αγωνα ξερεις αν ειναι καλη και ποσο παιρνει?Αστο καλύτερα... Πεταμένα λεφτά...Μπόλικες πατσές και σιτεμένες μάλιστα.
καλα δε περιμενα ετσι και αλλιως να ειναι μοντελο.στον αγωνα ξερεις αν ειναι καλη και ποσο παιρνει?
Η βικυ ποια ειναι; καποιο link ή τηλ;
ναι έτυχε και σε εμένα....Σε κυριλε μασαζ το χω ακουσει
αλλα κ τωρα στο outcall? >
40 € μοντέλο δεν την λες αλλά στον αγώνα τα δίνει όλα...καλα δε περιμενα ετσι και αλλιως να ειναι μοντελο.στον αγωνα ξερεις αν ειναι καλη και ποσο παιρνει?
Καλησπέρα ποια είναι η Ναταλία πως είναι τι υπηρεσίες προσφέρει... ευχαριστώ
γιγαντα ivan
Ποια ειναι καλητερη
βικυ η ναταλια?
Thanks
αλλες αποψεις περι Ολγας Μιαρ;;
έχεις πμΚαλησπέρα συνάδελφε! Παίζει να μου στείλεις το τηλ της Ολγας, το εχω ανάγκη ένα μασαζάκι με μπριζολάκι! Thanks
απο εμφανιση μετρια , αλλα απο διαθεση και προσφορα μια χαρα.40 € τα παντα ολα.δοκιμασε και μας λες (εγω παντως περασα καλα)
Ευχαριστω πολυ φιλέ.
κατα την γνωμη μου η Βικυ ειναι πιο γλυκεια,ευχαριστη και επικοινωνιακη αλλα στρουμπουλη, ενω η Ναταλια πιο τυπικη και μονοκοματη συμπεριφορα ,αλλα με καλυτερο σωματακιγιγαντα ivan
Ποια ειναι καλητερη
βικυ η ναταλια?
Thanks
επίσηςΕυχαριστω πολυ φιλέ.
Καλή μας εβδομάδα και καλο απόγευμα...
..και καλύτερο μασάζ...κατα την γνωμη μου η Βικυ ειναι πιο γλυκεια,ευχαριστη και επικοινωνιακη αλλα στρουμπουλη, ενω η Ναταλια πιο τυπικη και μονοκοματη συμπεριφορα ,αλλα με καλυτερο σωματακι