gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..υποθέτω όλα ισχύουν ...δηλ. όμορφη αλβανορομα....Αυτη η Κατερινα με κιν τηλ που τελειωνει σε 2218 τελικα αξιζει;; Καποιοι λενε οτι ειναι πολυ ομορφη...αλλοι λενε οτι ειναι αλβανορομα... τι ισχυει τελικα;;
..έτσι είναι...εχουν δικιο τα παιδια,δεκτο να δοκιμασεις 1 φορα αν δε πιστευεις τους αλλους στο φορουμ αλλα μην τρελαθουμε πως αξιζει 2η φορα βικυ και δε ξερω κ εγω ποια αλλη,το λαθος ειναι πως ο κοσμος ενθουσιαζεται με την τιμη και λεει αααα,σπιτι μου μασαζακι κ χαλαρωση!ειναι μπαζα!!! σηκωσε το κωλο σου να πας μεταξι κερδισμενος θα βγεις
Λέει ότι κάνει και Nuru στο site της. Εχει πάρει κανείς;
χαχαχαχα.. ωραιο...
Γιά ποιά Κατερίνα μιλάς συναγωνιστή?Πάντως το Κατερινάκι αν το βάλεις να τρίβει το μουνάκι του όσο είσαι μέσα μπορεί να βγάλει τρελό ζουμί ακόμα το θυμάμαι από πέρυσι.
Μάλιστα.Την εχω πάρει συνολικά 6 φορές τηλέφωνο καί η τύπισσα δέν τό σηκώνει.Εχεις δοκιμάσει καί είναι καλή?42218 πολλά ψηφία έδωσα
ποιες μας προτεινεις δηλαδη?Καλημερα,
Ο φιλος Rainbow καλα τα λεει. Κάποιες που είνα μπάζα του κερατά κάποιοι γράφουν γι'αυτές λες και είναι θεές. Προσωπικα έχω δοκιμάσει με τη Βίκυ που ούτε μασάζ ξέρει να κάνει (και οποιος νομιζει οτι ξερει προφανως δεν εχει κανει ποτε του μασαζ) και ειναι τοσο μπαζο που ουτε να μου τη παιξει δε την αφησα.
Δηλαδη ολες μπαζα κ αχρηστες ειναι??
ποιες μας προτεινεις δηλαδη?
ρε φιλε ελεος με την ναταλια,πραγματικα ελεοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΓια κοιταξτε εδω εγω εμεινα ευχαριστημενος.