ρε φιλε ελεος με την ναταλια,πραγματικα ελεοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Απο εμφανιση ειναι σαν καθημερινη κοπελα οχι μοντελακι; Γουστα ειναι αυτα.
Δεν σηκώνει με απόκρυψη...
ρε φιλε ελεος με την ναταλια,πραγματικα ελεοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Για κοιταξτε εδω εγω εμεινα ευχαριστημενος.
σαν τον πατερ μπιλ με την ''τεχνολογικά άσχετη πιτσιρίκα'' που δεν μπορεί να ανεβάσει φωτό...ισως της διαχειριζεται κ το προφιλ...
σκατά ήταν τύπε!Για κοιταξτε εδω εγω εμεινα ευχαριστημενος.
αυτό το πλαδαρό κορίτσι είναι η Βίκη και αυτή που κάνει το μασάζ η σάπιο ΝάταλιΓια κοιταξτε εδω εγω εμεινα ευχαριστημενος.
αυτο που ζητας ειναι σε αλλο νημα.ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΝΑ 60. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
*θα σε παρακαλουσα πολυ να γραφεις με μικρα ελληνικα,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ.
Ολα τά μηνύματα τού sosths εχουν νά κάνουν μέ προμοτάρισμα τής καί μέ δυσφήμιση καί θάψιμο όλων τών υπολοίπων λαδοκορασίδων.Τά συμπεράσματα εύλογα.
Καλημέρα πολυ μισός προς τις κοπέλες φίλε εδώ γιατί; ;;;αυτό το πλαδαρό κορίτσι είναι η Βίκη και αυτή που κάνει το μασάζ η σάπιο Νάταλι
Καλημέρα πολυ μισός προς τις κοπέλες φίλε εδώ γιατί; ;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!
Κι εσένα τι σε πειράζει?.. Αδερφές σου είναι ή είσαι μια από αυτές και θίχτηκες;Καλημέρα πολυ μισός προς τις κοπέλες φίλε εδώ γιατί; ;;;
Θα πρέπει να διαγράψουμε το μισό forumΤέλος στο promotion.. μόνο αληθινές κριτικές
οι προμότορες να αποβάλονται απο το σύστημα
Θα πρέπει να διαγράψουμε [size=10pt]το μισό forum[/size]
Μια χαρά δουλεύει η σελίδα για κοίτακαι βαλε!!!
ρε φιλε.....ημαρτον ενα τοσο ευκολο πραγμα να βρεις....βαλε στην αναζητηση εδω μαρινα 60 και θα δεις τι βγαζει...θα βαρεθεις να διαβαζεις,χωρια που εχει και το δικο της νημα........ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΝΑ 60. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
*θα σε παρακαλουσα πολυ να γραφεις με μικρα ελληνικα,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ.