You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μααααλισταααα. Αυτη η Αντζελα ειναι λοιπον. Κωλοκαταστασητην πετυχα στο τηλ.τελικα.....συγγρου 40-42 στον 6ο....
Γούστα είναι αυτάΜααααλισταααα. Αυτη η Αντζελα ειναι λοιπον. Κωλοκατασταση
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.174
- Πόντοι
- 5.916
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε παίκτη αυτά σαν έμπειρα κωλομέρια μου μοιάζουνε...
Εδω ξερει κανεις τι λεει ; καμια χοντρη κουκλα ;
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Μααααλισταααα. Αυτη η Αντζελα ειναι λοιπον. Κωλοκατασταση
Τί φάση παίζει μέ τήν κυρία Άντζελα?την πετυχα στο τηλ.τελικα.....συγγρου 40-42 στον 6ο....
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
pse κατασταση,μπες να διαβασεις στο νημα για συγγρου 40- 42Τί φάση παίζει μέ τήν κυρία Άντζελα?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Το μασατζήδικο στη Συγγρού 18.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.789
- Πόντοι
- 41.813
Τί φάση παίζει μέ τήν κυρία Άντζελα?
αν εισαι κωλακιας ορμα
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
αν εισαι κωλακιας ορμα
Ευχαριστώ καί τούς δύο συναγωνιστές γιά τίς απαντήσεις τους.pse κατασταση,μπες να διαβασεις στο νημα για συγγρου 40- 42
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
χθες οποιος παρακολουθησε τον αγωνα με την κροατια 2-3 λεπτα πριν το τελος που περασαμε μπροστα εδειξε κερκιδες...ηταν η χρυσαγη ο δρακουλας που λεμε και πανηγυριζε με το εθθνοσημο... 2 φορες την εδειξε... ο δρακουλας ειναι κροατια για οσους ενδιαφερονται...!!!
massazakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα..... αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει τη Μαγια απο harmonyhomme massage ας μου πει μια γνωμη εδω η πβ , μηπως και κανω μια δοκιμη
χθες οποιος παρακολουθησε τον αγωνα με την κροατια 2-3 λεπτα πριν το τελος που περασαμε μπροστα εδειξε κερκιδες...ηταν η χρυσαγη ο δρακουλας που λεμε και πανηγυριζε με το εθθνοσημο... 2 φορες την εδειξε... ο δρακουλας ειναι κροατια για οσους ενδιαφερονται...!!!
προσωπικα δε το ειδα, αλλα μια που αναφερθηκε αυτη....το πιο σουρεαλ ονομα vs εμφανισης ever!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...xaxa έκανε την εμφάνιση της την πλέον κρίσιμη στιγμή...λες να την είδαν οι Κροάτες;;;χθες οποιος παρακολουθησε τον αγωνα με την κροατια 2-3 λεπτα πριν το τελος που περασαμε μπροστα εδειξε κερκιδες...ηταν η χρυσαγη ο δρακουλας που λεμε και πανηγυριζε με το εθθνοσημο... 2 φορες την εδειξε... ο δρακουλας ειναι κροατια για οσους ενδιαφερονται...!!!
Αγαπητοι εχω ωραιες εμπειριες από ΧΕ. Μασαζ και σεξ επιτυχια κατά 99%. Μου εχει τυχει κανα δυο φορες να ερθει μπαζο,ειδικα μια λατερνα ανω των 55,ανοιγω την πορτα...που πας τις λεω...που πας..εκλεισε η πορτα...Αλλα κατά πλειοψηφια σου ερχονται καλα κορίτσια, και σαραντάρες+ ωραια κορμια, καθαρες, περιποιητικες,μια χαρα...Και αυτές -μου εχει τυχει- σου λενε συνηθως μονες τους να φερουν και μια φιλη τους επιτοπου...Ακουστε...το Α είναι η αρχη...Από το τηλεφωνο αμα μιλησεις διακριτικα, δηλαδή πεις για το μασαζ, ειμαι πχ σε ξενοδοχειο, για το μασαζ, περιλαμβανει και εκτονωση η τα λεμε από κοντα?... Κλεινεις...Ανοιγοντας την πορτα και σε δει γελαστο και προσχαρο η κοπελα, να την κερασεις κατι, της πεις κανα ποτακι, εχεις φαει, να παραγγειλω?...Μην γελασει καποιος..Εχει μεγαλη σημασια αυτό θα οικοιοποιηθει αμεσως μαζι σου κι ας εισαι παχυς, μουσατος, ότι...Θα περασεις πολύ καλυτερα...Οι περισοτερες εχουν ανεση χρονου, οποτε θα ευχαριστηθείς...Και κανουν και ικανοποιητικο μασαζ,θα ξεκουραστείς...Αν ερθει καμια κοπελα και δεν γδυθεί τελειως η δεν σου κανει ουτε φραπε, μην πιεσεις , θα σου κανει ευχαριστο μασαζ...Μου ετυχε τετοια...Στο τριτο ραντεβού,-στο προηγουμενο της ειπα γδυσου κι εσυ,εμεινε με τα εσωρουχα,αλλα γελαστη,-στο τριτο ραντεβού λοιπον με ξαπλωσε στο κρεβατι λεγοντας μου, θελεις παιχνιδακια ε? Ε, αυτό ηταν...Ο επιμενων συνηθως νικα οποτε ναι... ΧΕ...Εχει και θελει τον τροπο...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Μίλησα για ραντεβού στο τηλέφωνο που τελειώνει σε 01370.
Ξέρει κάτι κανείς..? Μάλλον ελληνίδα μου έκανε, ή μιλά άριστα ελληνικά...
Αναμένω μνμ της για λεπτομέρειες, από την φωνή έδειχνε υποσχόμενο.....
για ποια λες;
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...σωστά όλα αυτά που λες αλλά κάνε και την πρόταση σου...πχ για αυτή που αναφέρεις.. ευχαριστώΑγαπητοι εχω ωραιες εμπειριες από ΧΕ. Μασαζ και σεξ επιτυχια κατά 99%. Μου εχει τυχει κανα δυο φορες να ερθει μπαζο,ειδικα μια λατερνα ανω των 55,ανοιγω την πορτα...που πας τις λεω...που πας..εκλεισε η πορτα...Αλλα κατά πλειοψηφια σου ερχονται καλα κορίτσια, και σαραντάρες+ ωραια κορμια, καθαρες, περιποιητικες,μια χαρα...Και αυτές -μου εχει τυχει- σου λενε συνηθως μονες τους να φερουν και μια φιλη τους επιτοπου...Ακουστε...το Α είναι η αρχη...Από το τηλεφωνο αμα μιλησεις διακριτικα, δηλαδή πεις για το μασαζ, ειμαι πχ σε ξενοδοχειο, για το μασαζ, περιλαμβανει και εκτονωση η τα λεμε από κοντα?... Κλεινεις...Ανοιγοντας την πορτα και σε δει γελαστο και προσχαρο η κοπελα, να την κερασεις κατι, της πεις κανα ποτακι, εχεις φαει, να παραγγειλω?...Μην γελασει καποιος..Εχει μεγαλη σημασια αυτό θα οικοιοποιηθει αμεσως μαζι σου κι ας εισαι παχυς, μουσατος, ότι...Θα περασεις πολύ καλυτερα...Οι περισοτερες εχουν ανεση χρονου, οποτε θα ευχαριστηθείς...Και κανουν και ικανοποιητικο μασαζ,θα ξεκουραστείς...Αν ερθει καμια κοπελα και δεν γδυθεί τελειως η δεν σου κανει ουτε φραπε, μην πιεσεις , θα σου κανει ευχαριστο μασαζ...Μου ετυχε τετοια...Στο τριτο ραντεβού,-στο προηγουμενο της ειπα γδυσου κι εσυ,εμεινε με τα εσωρουχα,αλλα γελαστη,-στο τριτο ραντεβού λοιπον με ξαπλωσε στο κρεβατι λεγοντας μου, θελεις παιχνιδακια ε? Ε, αυτό ηταν...Ο επιμενων συνηθως νικα οποτε ναι... ΧΕ...Εχει και θελει τον τροπο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις