Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!
δηλαδη η πρεπει να χουμε μεσον η να παμε σε κανενα κεντρο και να φορανε εκεινες τις ρομπες τις χειρουργικες?
δεν εχεις δικιο διοτι εγω εχω πάει πολλές φορες φιλες μου ......αλλα γνωριζω και απο συζητησεις με τα εν λογω καταστηματα οτι δεν υπαρχει προβλημα ...αρκει το χρημα να ειναι ζεστό ...

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνώ..απλά αναρωτιέμαι :grin:
Γουστα ειναι αυτα, τι να κανεις !!!  ;)
θα δώσεις 100 για τη συγκεκριμένη :think: η θα σου δώσει :grin:
παιχτες ωραια τα λετε,αλλα δεν θα δωσω...ερωτηση εκανα ,αν την εχει παρει κανεις....

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
δεν εχεις δικιο διοτι εγω εχω πάει πολλές φορες φιλες μου ......αλλα γνωριζω και απο συζητησεις με τα εν λογω καταστηματα οτι δεν υπαρχει προβλημα ...αρκει το χρημα να ειναι ζεστό ...
Συγνώμη έχεις πάει αρκετές "φίλες σου" σε μασαζερί να τους κάνουν μασάζ?  :new_shocked:
Πραγματικά αμφιταλαντεύομαι να σε θαυμάσω  :headbang2: ή να φορέσω την πανοπλία μου να πολεμήσουμε τους δράκους παρέα  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:? Οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν αντίστοιχα "πολλές" παρόμοιες εμπειρίες?

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη έχεις πάει αρκετές "φίλες σου" σε μασαζερί να τους κάνουν μασάζ?  :new_shocked:
Πραγματικά αμφιταλαντεύομαι να σε θαυμάσω  :headbang2: ή να φορέσω την πανοπλία μου να πολεμήσουμε τους δράκους παρέα  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:? Οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν αντίστοιχα "πολλές" παρόμοιες εμπειρίες?
ξερει αυτος τι λεει...αλλα πληροφοριες δε δινει....περιμενω ακομα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
να μηω σας χαλάσω τις αμφιβολίες σας και τα σχόλια περί κυνηγών δράκων ή και μαγισσών που δεν αναφέρθηκε......
αλλά και ο ψαρακας ξέρει πολύ καλά τι λεέι.....

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
να μηω σας χαλάσω τις αμφιβολίες σας και τα σχόλια περί κυνηγών δράκων ή και μαγισσών που δεν αναφέρθηκε......
αλλά και ο ψαρακας ξέρει πολύ καλά τι λεέι.....
Τότε να υποκλιθώ καθώς είναι από πολύ προχωρημένος έως ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Απλά ας αλλάξει και το nickname σε πάλιουρας θα ανταποκρίνεται πιότερο.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Τότε να υποκλιθώ καθώς είναι από πολύ προχωρημένος έως ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Απλά ας αλλάξει και το nickname σε πάλιουρας θα ανταποκρίνεται πιότερο.

Η αντικατάσταση του nickname σε πάλιουρας τεκμαίρει, άραγε, τα απροσδιόριστα όρια της εμπειρίας, που τείνουν στο άπιαστο όνειρο που το μυαλό κάθε φορά πλάθει, και πλησιάζοντάς το απομακρύνεται ...?! :huh: :rolleyes:
Αντίθετα, εμένα, ως νέος, με τρέλλανε το ... "πιότερο" ...! :cheesy:
Να τα αποτελέσματα της ... ζέστης ...!!! :zombie:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
το νικ νειμ καθώς και το πλήθος μηνυμάτων δεν δείχνει την εμπειρία κανενός....

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σιγα το προχωρημενο ρε παιδια!μασαζ απο κοπελα σε κοπελα!ααααα εχετε μεινει πισω μερικοι μερικοι!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.269
Πόντοι
5.006
μην αρπαζεσαι ουτε υπονοουμενα αφηνω λιγο καλμα! και αν δεισ απο τα λεγομενα μου για το ατομο σου δεν λεω κατι κακο αλλα αντιθετωσ καλα παραγματα! συνεπωσ μην νευριαζεισ δεν προκειται να πω κατι αντιθετωσ  αυτο που ειναι αληθεια και η αληθεια φαινεται κατα καιρουσ με τισ λιγεσ τοποθετησεισ που εχω κανει! σεβομαι εγω!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μην αρπαζεσαι ουτε υπονοουμενα αφηνω λιγο καλμα! και αν δεισ απο τα λεγομενα μου για το ατομο σου δεν λεω κατι κακο αλλα αντιθετωσ καλα παραγματα! συνεπωσ μην νευριαζεισ δεν προκειται να πω κατι αντιθετωσ  αυτο που ειναι αληθεια και η αληθεια φαινεται κατα καιρουσ με τισ λιγεσ τοποθετησεισ που εχω κανει! σεβομαι εγω!
και παλι δε λες τιποτα σχετικο με το θεμα!τι να ηξεραν λοιπον δε μας ειπες!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.269
Πόντοι
5.006
αντιπαραθεση δεν θελω! απλωσ εννοω οτι οταν προσφερεσ τισ υπηρεσιεσ σου οταν ηταν πολυ καλεσ αυτο εννοουσα και που να ξερανε!οκ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom