Με την απορια θα μεινεις, δεν υπαρχει κανεις να σε βοηθησει !!!συμφωνώ..απλά αναρωτιέμαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
δεν εχεις δικιο διοτι εγω εχω πάει πολλές φορες φιλες μου ......αλλα γνωριζω και απο συζητησεις με τα εν λογω καταστηματα οτι δεν υπαρχει προβλημα ...αρκει το χρημα να ειναι ζεστό ...ναι καλα εχω παρει σε 5 και δεν εχουν ραντεβου υποτειθεται!αμα δε πας με συστασεις δε γινεται!αδικια!
δηλαδη η πρεπει να χουμε μεσον η να παμε σε κανενα κεντρο και να φορανε εκεινες τις ρομπες τις χειρουργικες?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
συμφωνώ..απλά αναρωτιέμαι
Γουστα ειναι αυτα, τι να κανεις !!! ;)
παιχτες ωραια τα λετε,αλλα δεν θα δωσω...ερωτηση εκανα ,αν την εχει παρει κανεις....θα δώσεις 100 για τη συγκεκριμένη η θα σου δώσει
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Συγνώμη έχεις πάει αρκετές "φίλες σου" σε μασαζερί να τους κάνουν μασάζ?δεν εχεις δικιο διοτι εγω εχω πάει πολλές φορες φιλες μου ......αλλα γνωριζω και απο συζητησεις με τα εν λογω καταστηματα οτι δεν υπαρχει προβλημα ...αρκει το χρημα να ειναι ζεστό ...
Πραγματικά αμφιταλαντεύομαι να σε θαυμάσω ή να φορέσω την πανοπλία μου να πολεμήσουμε τους δράκους παρέα ? Οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν αντίστοιχα "πολλές" παρόμοιες εμπειρίες?
ξερει αυτος τι λεει...αλλα πληροφοριες δε δινει....περιμενω ακομα!Συγνώμη έχεις πάει αρκετές "φίλες σου" σε μασαζερί να τους κάνουν μασάζ?
Πραγματικά αμφιταλαντεύομαι να σε θαυμάσω ή να φορέσω την πανοπλία μου να πολεμήσουμε τους δράκους παρέα ? Οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν αντίστοιχα "πολλές" παρόμοιες εμπειρίες?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
να μηω σας χαλάσω τις αμφιβολίες σας και τα σχόλια περί κυνηγών δράκων ή και μαγισσών που δεν αναφέρθηκε......
αλλά και ο ψαρακας ξέρει πολύ καλά τι λεέι.....
αυτο ειπα!να μηω σας χαλάσω τις αμφιβολίες σας και τα σχόλια περί κυνηγών δράκων ή και μαγισσών που δεν αναφέρθηκε......
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τότε να υποκλιθώ καθώς είναι από πολύ προχωρημένος έως ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Απλά ας αλλάξει και το nickname σε πάλιουρας θα ανταποκρίνεται πιότερο.να μηω σας χαλάσω τις αμφιβολίες σας και τα σχόλια περί κυνηγών δράκων ή και μαγισσών που δεν αναφέρθηκε......
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τότε να υποκλιθώ καθώς είναι από πολύ προχωρημένος έως ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Απλά ας αλλάξει και το nickname σε πάλιουρας θα ανταποκρίνεται πιότερο.
Η αντικατάσταση του nickname σε πάλιουρας τεκμαίρει, άραγε, τα απροσδιόριστα όρια της εμπειρίας, που τείνουν στο άπιαστο όνειρο που το μυαλό κάθε φορά πλάθει, και πλησιάζοντάς το απομακρύνεται ...?!
Αντίθετα, εμένα, ως νέος, με τρέλλανε το ... "πιότερο" ...!
Να τα αποτελέσματα της ... ζέστης ...!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
το νικ νειμ καθώς και το πλήθος μηνυμάτων δεν δείχνει την εμπειρία κανενός....Τότε να υποκλιθώ καθώς είναι από πολύ προχωρημένος έως ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Απλά ας αλλάξει και το nickname σε πάλιουρας θα ανταποκρίνεται πιότερο.
σιγα το προχωρημενο ρε παιδια!μασαζ απο κοπελα σε κοπελα!ααααα εχετε μεινει πισω μερικοι μερικοι!Τότε να υποκλιθώ καθώς είναι από πολύ προχωρημένος έως ανεκπλήρωτη φαντασίωση. Απλά ας αλλάξει και το nickname σε πάλιουρας θα ανταποκρίνεται πιότερο.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.705
- Πόντοι
- 216
σιγα το προχωρημενο ρε παιδια!μασαζ απο κοπελα σε κοπελα!ααααα εχετε μεινει πισω μερικοι μερικοι!
δεν σε χαλαει ομως κι απο αντρα μασαζ..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.269
- Πόντοι
- 5.006
σιγα το προχωρημενο ρε παιδια!μασαζ απο κοπελα σε κοπελα!ααααα εχετε μεινει πισω μερικοι μερικοι!
αλλο αυτο!δεν σε χαλαει ομως κι απο αντρα μασαζ..
τι να ξερανε?εχεις πληροφοριες και δε μας λες?εδω ειναι για ενημερωση οχι για υπονοουμενα για πες λοιπον τι να ξερανε?και που να ξερανε!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.269
- Πόντοι
- 5.006
μην αρπαζεσαι ουτε υπονοουμενα αφηνω λιγο καλμα! και αν δεισ απο τα λεγομενα μου για το ατομο σου δεν λεω κατι κακο αλλα αντιθετωσ καλα παραγματα! συνεπωσ μην νευριαζεισ δεν προκειται να πω κατι αντιθετωσ αυτο που ειναι αληθεια και η αληθεια φαινεται κατα καιρουσ με τισ λιγεσ τοποθετησεισ που εχω κανει! σεβομαι εγω!
και παλι δε λες τιποτα σχετικο με το θεμα!τι να ηξεραν λοιπον δε μας ειπες!μην αρπαζεσαι ουτε υπονοουμενα αφηνω λιγο καλμα! και αν δεισ απο τα λεγομενα μου για το ατομο σου δεν λεω κατι κακο αλλα αντιθετωσ καλα παραγματα! συνεπωσ μην νευριαζεισ δεν προκειται να πω κατι αντιθετωσ αυτο που ειναι αληθεια και η αληθεια φαινεται κατα καιρουσ με τισ λιγεσ τοποθετησεισ που εχω κανει! σεβομαι εγω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις