Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε αντι να παρεις πρωτα τηλ τις κοπελες να δεις αν μπορουσαν για εκεινη την ημερα πηγες πρωτα σε ξενοδοχειο χωρις συνεννοηση ?
Καλα  ΠΑΠΑΡΑΣ  εισαι ???????

Δευτερον ποτε μην περνετε χουκερς απο γραφεια, αυτα παθαινετε.

Αγαπητέ συνάδελφε.
Να σε ενημερώσω ότι, όταν καλείς κοπέλες από ξενοδοχεία, σου ζητούν το όνομα του ξενοδοχείου και το νούμερο του δωματίου σου,  για να διασταυρώσουν ότι δεν τους κάνει κάποιος πλάκα. Εάν δεν, τότε σου λένε να τις πάρεις τηλέφωνο μόλις θα είσαι στο hotel.
Θεωρώ ότι δεν το γνωρίζεις καλά το "άθλημα", αλλά αυτό που διακρίνω ότι γνωρίζεις καλά, είναι οι εύστοχοι βεβαίως χαρακτηρισμοί σου, μόνο που όπως βλέπεις, ήδη έχω κάνει την αυτοκριτική μου....
οπότε δεν χρειάζομαι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσένα να μου λένε τι θα έπρεπε θεωρητικά να κάνω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
κανεις ενα μικρο λαθακι...επρεπε να παρεις ενα τηλ απο πριν(πας στο ξενοδοχειο)να ρωτησεις σε ποση ωρα θα σου φερουν μια κοπελα,τι προσφερουν κ.τ.λ και μετα να κανεις την κινηση να πας να κλεισεις δωματιο....

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε φιλε αντι να παρεις πρωτα τηλ τις κοπελες να δεις αν μπορουσαν για εκεινη την ημερα πηγες πρωτα σε ξενοδοχειο χωρις συνεννοηση ?
Καλα  ΠΑΠΑΡΑΣ  εισαι ???????

Δευτερον ποτε μην περνετε χουκερς απο γραφεια, αυτα παθαινετε.

Αγαπητέ συνάδελφε.
Να σε ενημερώσω ότι, όταν καλείς κοπέλες από ξενοδοχεία, σου ζητούν το όνομα του ξενοδοχείου και το νούμερο του δωματίου σου,  για να διασταυρώσουν ότι δεν τους κάνει κάποιος πλάκα. Εάν δεν, τότε σου λένε να τις πάρεις τηλέφωνο μόλις θα είσαι στο hotel.
Θεωρώ ότι δεν το γνωρίζεις καλά το "άθλημα", αλλά αυτό που διακρίνω ότι γνωρίζεις καλά, είναι οι εύστοχοι βεβαίως χαρακτηρισμοί σου, μόνο που όπως βλέπεις, ήδη έχω κάνει την αυτοκριτική μου....
οπότε δεν χρειάζομαι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσένα να μου λένε τι θα έπρεπε θεωρητικά να κάνω.

Δε γνωριζω καλα το αθλημα ?
Ρε  φιλε δε μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν τοσο μαλακες σα κ σενα σε αυτο το σπορ.
Οπως ειπε κ ο φιλος απο πανω επρεπε πρωτα να ελεγξεις τη διαθεσιμοτητα των κοριτσιων (μπορει να ειχαν ακομα και περιοδο η να λειπουν διακοπες  ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕ) και μετα να πας στο ξενοδοχειο κ να τισ παρεις απο εκει για επιβεβαιωση

(κοιτα κατι παπαρες που βγαζουν και γλωσσα)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια μην του την πεφτετε.  ο ανθρωποs εκανε μια ενημερωση.  σε καποιουs θα ειναι πολυ χρησιμη  αυτη  η ενημερωση, και θα την εχουν για παραδειγμα προs αποφυγη.  εχει τα δικα του που δεν ευχαριστηθηκε, μην εχει και εμαs.  μπορει να μην ηξερε οτι τα ξενοδοχεια ζητουν αναλογα τα ατομα που μπαινουν στο δωματιο,  μπορει να μην ηξερε οτι οι περισσοτερεs  ζητουν παραπανω για ακαποτο,  επεσε και σε κακιστεs επαγγελματιεs και ολα εδεσαν.    παντωs ρε φιλε  απο οτι διαβασα για 200 ευρω ειχεs κανει συννενοηση για 2 κοπελλεs  για μια ωρα  και 200  δεν εδωσεs?  οποτε? 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια μην του την πεφτετε.   ο ανθρωποs εκανε μια ενημερωση.  σε καποιουs θα ειναι πολυ χρησιμη  αυτη  η ενημερωση, και θα την εχουν για παραδειγμα προs αποφυγη.  εχει τα δικα του που δεν ευχαριστηθηκε, μην εχει και εμαs.   μπορει να μην ηξερε οτι τα ξενοδοχεια ζητουν αναλογα τα ατομα που μπαινουν στο δωματιο,   μπορει να μην ηξερε οτι οι περισσοτερεs  ζητουν παραπανω για ακαποτο,   επεσε και σε κακιστεs επαγγελματιεs και ολα εδεσαν.    παντωs ρε φιλε  απο οτι διαβασα για 200 ευρω ειχεs κανει συννενοηση για 2 κοπελλεs  για μια ωρα  και 200  δεν εδωσεs?   οποτε? 
ασε μην κανειs τον κοπο για εξηγησειs.  δεν πηδηξεs 2η φορα.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή έγινε πολύς ντόρος με την ενημέρωση που έβγαλα, (ενημέρωση, και όχι είδηση) σχετικά με μία απογοητευτική εμπειρία που είχα, νιώθω πως πρέπει να εξηγήσω τα παρακάτω.
1ον, εγώ ο ίδιος ήμουν που χαρακτήρισα τον εαυτό μου (σε υπερθετικό βαθμό μάλιστα) σαν μαλάκα.
2ον, την ενημέρωση την "έβγαλα" γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους.
3ον, όσες φορές εγώ έχω καλέσει κορίτσια για ραντεβού, όλες μου ζήτησαν να πάω πρώτα στο hotel, και μετά να τις καλέσω για να διασταυρώσουν ότι είμαι "εκεί".
4ον, θεωρώ ότι συνάδελφοι με τον χαρακτήρα του "συναδέλφου" που πιο πολύ με έβριζε και συνεχίζει να με βρίζει, παρά έχει κάτι ουσιαστικό να πει, χρήζουν επειγόντως μαθήματα συμπεριφοράς (ή ψυχολογικής υποστήριξης? :think:), και "ρίχνουν" το επίπεδο όλων όσων γράφουμε εδώ, γιατί απλούστατα με τα "γαβγίσματα" και τις "μαγκιές" δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα το ουσιαστικό και ωφέλιμο στους υπόλοιπους στο forum.
Δεν θεωρώ το forum πεδίο αντιπαραθέσεων και ύβρεων αλλά πάνω από όλα ενημέρωσης προς όλους, και αυτός είναι ο λόγος που "εκθέτω" τον εαυτό μου και τις απόψεις μου εδώ. Φυσικά βέβαια όλοι κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε και λέμε, και για αυτό τον λόγο "δίνω" αυτό το συμπληρωματικό memo γνωρίζοντας ότι είμαι off topic, αλλά το θεώρησα αναγκαίο.

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μαζι σου φιλε μου. . .  καποιοι εδω μεσα το παιζουν κονιορδοι αλλα ξεχασαν τις δικες του μαλακιες και κεντες ! το παν εδω μεσα ειναι η ενημερωση-αυτο ειναι το οπλο μας - ετσι ωστε να  περναμε καλυτερα και να μην κλαιμε τα ευρωπουλακια μας !

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δικιο δεν εχω φιλος ? το θεμα δεν ειναι να την λεει ο ενας στον αλλον αλλα να φτιαχνομαστε ολοι !

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μαζι σου φιλε μου. . .  καποιοι εδω μεσα το παιζουν κονιορδοι αλλα ξεχασαν τις δικες του μαλακιες και κεντες ! το παν εδω μεσα ειναι η ενημερωση-αυτο ειναι το οπλο μας - ετσι ωστε να  περναμε καλυτερα και να μην κλαιμε τα ευρωπουλακια μας !
με 4 posts δεν νομιζω να με εχεις βοηθησει πουθενα εμενα για να μην κλαιω τα λεφτακια μου...σωστα?κι ομως εχεις το θρασσος αφου δεν εχεις βαλει κανενα λιθαρακι στην ενημερωση να μας κρινεις κι ολας...

αστα διαλα!!!

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τουλαχιστον δεν λεω μαλακιες οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα . . . τις γραφω στα φρυδια μου  τις πονηριες σας . . . και που εισαι φιλος. . . κατουρατε και λιγακι !

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τουλαχιστον δεν λεω μαλακιες οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα . . . τις γραφω στα φρυδια μου  τις πονηριες σας . . . και που εισαι φιλος. . . κατουρατε και λιγακι !
εγω σου απαντησα με στοιχεια(μιας και δεν εχεις δωσει ουτε πληροφορηση)ενω κρινεις.
επισης θα επρεπε να γνωριζεις οτι σε οποιοδηποτε forum μπεις θα διαβασεις και τους μαλακες αλλα και τους σωστους.μια ιντερνετικη κοινωνια ειναι και θες(δεν σε πιεζει κανενας)να ανηκεις ειτε λιγο ειτε πολυ μεσα σε αυτην!δεν εχεις κανενα δικαιωμα ομως να μπαινεις με 6-7 post(και να κρινεις χωρις να εχεις βαλει καποιο λιθαρακι)

και να για να πεσω στο επιπεδο σου επειδη ισως ολα τα παραπανω να μην τα καταλαβαινεις,αν εσυ τα γραφεις στα φρυδια σου(???)εγω σε γραφω στα αρχιδια μου!!

φιλια πολλα!

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
να σαι καλα φιλος !  φιλια πολλα !  αλλα μην ξεχνιεσαι. . . κατουρα κιολας λιγακι. . . εσυ εισαι ο γαμιας του φορουμ εδω μεσα ? και μαθαινεις και τους υπολοιπους ?  εισαι πολυ μικρος ακομα. . . θα μεγαλωσεις και συ. . . φιλια πολλα  ! απο τα δικα μου αρχιδια !

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Δεν έχουν νόημα οι αντιπαραθέσεις εδώ...
Κοιτάξτε όλοι να ενημερώνετε και να είστε ανοιχτοί και στην κριτική
Cool  :dancing: :dancing:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
να σαι καλα φιλος !  φιλια πολλα !  αλλα μην ξεχνιεσαι. . . κατουρα κιολας λιγακι. . . εσυ εισαι ο γαμιας του φορουμ εδω μεσα ? και μαθαινεις και τους υπολοιπους ?  εισαι πολυ μικρος ακομα. . . θα μεγαλωσεις και συ. . . φιλια πολλα  ! απο τα δικα μου αρχιδια !
με αυτα και μ'αυτα εφτασες τα 9 posts χωρις κατι ουσιαστικο...μονο μαλακιες....σου δινω την τελευταια απαντηση για να τα κανεις 10!ουτως η αλλως καμια κριτικη απο εσενα για τα κοριστια δεν προκειται να δουμε...

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ειρηνη ημιν φιλος. . .  αισιως στα 10 !!!  πλακα κανω . δεν εκανα κριτικη αλλα μην ξεχναμε οτι ολοι εχουμε κανει μαλακιες για να κραζουμε καποιον . . . το οτι εγω δεν εχω ποσταρει , δεν νομιζω οτι αυτο μου αφαιρει το δικαιωμα να σχολιασω κατι . . . και ποσο περισσοτερο για καλο. . . αν εχω θρασος , ασε να το ξερω εγω καλυτερα. . . μιλησα γενικα και μιλησες προσωπικα. . . αυτο δεν ειναι θρασος ? καλα να περνατε !

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Τοσο πέσιμο σε ενα ανθρωπο που έκανε μια ενημέρωση δεν εχω ξανα δει
Πλάκα έχουν όλοι εδω μέσα που το πέζουν μπουρδελομανες

Stories

Νέο!