Ήρθε επιτέλους η ώρα να συναντηθώ κι εγώ με την Τέα. Το κυνηγούσα αρκετό καιρό αλλά είτε η Τέα ήταν κλεισμένη είτε εγώ δεν είχα τον χρόνο και το χρήμα για να καταφέρω να την συναντήσω. Χθες όμως μου δόθηκε η δυνατότητα να την απολαύσω. Το σκηνικό που έζησα το έχω δει μόνο σε τσόντα. Δεν θα το κρύψω ότι είχα κάποιο άγχος δίοτι είχα διαβάσει για τις υπηρεσίες της και για τα σκηνικά που έχουν παιχτεί κατά καιρούς με άλλου συναγωνιστές. Με το άνοιγμα της πόρτας όμως κατάφερε η τύπισσα να μου το αποβάλλει όλο. Εξαιρετικό social, έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για τα θέλω μου και τις εμπιείρες μου ώστε να προσαρμόσει κατάλληλα το πρόγραμμα της. Και ξεκινάμε!
1η κατάθεση: Βαθία και υγρή πίπα στα γόνατα που με το ζόρι κρατήθηκα να μην αδειάσω. Στη συνέχεια με έβαλε να κάτσω στην πολυθρόνα όπου συνέχισε το στοματικό, μετά το γύρισε σε ισπανικό με τις απίστευτες φυσικές βυζάρες της, γύρισμα σε footjob με προτροπή της ίδιας κι εκεί ήρθε η στιγμή για την πρώτη κατάθεση. Με το σύνθηλα σηκώθηκε και τα όλα στο στόμα. Σταγόνα δεν του άφησε. Πλυσιματάκι και ξάπλα στο κρεβάτι για το δεύτερο ημιχρόνιο.
2η κατάθεση: Ξάπλωμα μπρούμυτα κι άρχισε πολύ καλό μασαζάκι το οποίο το χρειαζόμουν λόγω της κακομεταχείρησης που δέχεται το σώμα λόγω της φύσης της εργασίας μου. Αφού κατάφερε κι ανακούφισε τα ταλαιπωρημένα πόδια μου, μου λέει να σηκώσω τη μέση. Με το που ξεκινάει να γλύφει το όσχεο έγινε κάγκελο σε χρόνο dt. Ήταν τόση πολύ η καύλα που δεν καταλάβαινα πότε έγλυφε αρχιδια και πότε έγλυφε παπάρι. Καθότι δεν ημουν συνηθισμένος σε αυτή τη στάση με προέτρεψε να ξαπλώσω αναπαυτικά στο κρεβάτι. Ακάθεκτη! Βαθιά πίπα με μπόλικο σάλιο να γλυστράει. Μόλις κατάλαβα ότι δεν αργεί να ερθεί και η δεύτερη κατάθεση της είπα το βίτσιο μου και κάθισε στα γόνατα κι εγώ κάθισα μπροστά της στην άκρη του κρεβατιού. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα το δικό της τροπάριο ώσπου έφυγαν όλα παντού. Και το εννοώ το παντού. Πρόσωπο, βυζιά, μαλλιά. Πάλι καλά που έχει ακόμα μάτι και βλέπει. Με τόσο χαμηλό φωτισμό ήταν δύσκολο να στοχεύσω και κατα τύχη μία πήγε ακριβώς στο μάτι.
Τέλος πάντων. Σόρυ μάγκες για το σεντόνι αλλά όφειλα να γράψω αναλυτική κριτική.
Εν κατακλείδι, ωραίο τυπάκι. Ταιριάξαν τα χνώτα μας και οι καύλες μας, κάναμε το χαβαλέ μας και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως.
Κόστος για 90 λεπτά (έκατσε παραπάνω και δεν κοίταζε ώρα) + στοματικό 130 ευρώ.
Κι εννοείτε πως δεν τα κλαίω!