Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (10 μέλη και 54 επισκέπτες)

αστυαναξ

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
2.404
Πόντοι
5.190
Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις φωτο της κοπελας σε pm ? Ενδιαφερομαι να κανονισω! Ευχαριστω!
Δεν εχω φωτο. Σορυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα τωρα την ειδα

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Επεισή ρωτάνε διάφοροι για Έυα, να πω, πως αν είναι η ίδια που μου στείλανε, που ήταν και στο gmmassge, μαζάς πάρα πολύ καλό.

Τώρα αν πάει έξτρα με όλους δεν το γνωρίζω, σίγουρα χέρι +30.

Σαν χαρακτήρα, σε εμένα ήταν τρελοκομείο.

ΥΓ- Προς τον επόπτη και στατιστικολόγο του φόρουν, +1!
μασαζ εκανε καθόλου?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Καμια καλη θεια για μασαζ και happy end?
Μη λέμε συνέχεια τα ιδια και τα ίδια.. Κουραστήκαμε από τον κάθε τυχάρπαστο που όποτε έχει καβλες θυμάται την ύπαρξη του φόρουμ και κάνει μια ηλίθια ερώτηση , για να εξαφανιστεί πάλι μόλις πάρει την πληροφορία.. Κάνε μια αναζήτησε και θα βρεις πολλές θείες

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Μη λέμε συνέχεια τα ιδια και τα ίδια.. Κουραστήκαμ.ε Κάνε μια αναζήτησε και θα βρεις πολλές θείες
να αγιασει το στομα σου το χερι σου που γραφεις,να αγιασεις ολοκληρος παιχταρα μου!αντε επιτελους μπας κ ξεστραβωθει κανενας γτ στο τελος θα τους περναμε κ τη καποτα!
εχουν φυγει τοσοι παλιοι κ σοβαροι μυστες απο τους βλακες που λενε συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια...ειχα προφιλ πριν 4-5,ανοιξα καινουργιο κ ακομα συζηταμε τα ιδια...σε πιανει μια αηδια!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
να αγιασει το στομα σου το χερι σου που γραφεις,να αγιασεις ολοκληρος παιχταρα μου!αντε επιτελους μπας κ ξεστραβωθει κανενας γτ στο τελος θα τους περναμε κ τη καποτα!
εχουν φυγει τοσοι παλιοι κ σοβαροι μυστες απο τους βλακες που λενε συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια...ειχα προφιλ πριν 4-5,ανοιξα καινουργιο κ ακομα συζηταμε τα ιδια...σε πιανει μια αηδια!
Σε ευχαριστω Γιαννό... αλλα περίμενε να δεις πόσοι άλλοι θα αρχίσουν να με στολίζουν και με άλλες "ευχές" και να με βρίζουν που "πηρα από τα μούτρα αυτό το άξιο μέλος" και δεν τον βοήθησα στην αναζήτησή του.

Johnywalkerwalker

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
508
Πόντοι
21
Μη λέμε συνέχεια τα ιδια και τα ίδια.. Κουραστήκαμε από τον κάθε τυχάρπαστο που όποτε έχει καβλες θυμάται την ύπαρξη του φόρουμ και κάνει μια ηλίθια ερώτηση , για να εξαφανιστεί πάλι μόλις πάρει την πληροφορία.. Κάνε μια αναζήτησε και θα βρεις πολλές θείες
Σορρυ ρε μαγκα

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Σε ευχαριστω Γιαννό... αλλα περίμενε να δεις πόσοι άλλοι θα αρχίσουν να με στολίζουν και με άλλες "ευχές" και να με βρίζουν που "πηρα από τα μούτρα αυτό το άξιο μέλος" και δεν τον βοήθησα στην αναζήτησή του.
απο μλκς αλλο τπτ!καμια εντυπωση εκει..γι αυτο ο καλος θεουλης μας εδωσε αρχιδια για να γραφουμε κατι πουθεναδες σα κ αυτους!

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Συνάντηση με Μαίρη από silk.
Μικρή σε ηλικία.
Όμορφη παρουσία, ευγενική συμπεριφορά.
Πήρα εκτόνωση.
Πιθανόν να προχωράει και περισσότερο.
Θα ξαναδοκιμάσω.
Εδώ ας πούμε επίσης ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 κιλά + από τις φωτογραφίες που στέλνουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προχωρούσε, αλλά να μας πει κάποιος που ξέρει...

Kouts11

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα για ενα γραφείο για μασας στο σπίτι το BU MASSAGE ξέρουμε τπτ έχει δοκιμασει κανεις γιατι εχει πιστόλια στις φωτο τους
Bu= osmose οπότε πάνω κάτω οι ίδιες είναι ίσως να έχουν και κάποιες αλλαγές στο ροστερ

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Kαλησπερα συναγωνιστες. Απο Deluxe Συλβια, Φενια, Ελενα εχουμε εμπειρια? Το φακουδακι δεν βρισκει κατι...

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Είδα φωτό μια Βικτώρια από ντελουξ ! Κούκλα φαίνεται! Έχει πάρει κάποιος;

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Κάνει, αλλά φαίνεται πως δεν είναι το αγαπημένο της.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Kαλησπερα συναγωνιστες. Απο Deluxe Συλβια, Φενια, Ελενα εχουμε εμπειρια? Το φακουδακι δεν βρισκει κατι...
Μόνο αν δεν το χρησιμοποιήσεις δε βρίσκει.
Αν το χρησιμοποιήσεις θα βρεις.,

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom