Δοκιμη με Τίνα από deluxe .
Ρωσιδα μέχρι 40 ετών πολύ καλά διατηρημένη αισθησιακό μασάζ ωραια σφιχτή επιδερμίδα κ προχωράει με οκ τιμές .
μέχρι φραπέ;
Δοκιμη με Τίνα από deluxe .
Ρωσιδα μέχρι 40 ετών πολύ καλά διατηρημένη αισθησιακό μασάζ ωραια σφιχτή επιδερμίδα κ προχωράει με οκ τιμές .
Δεν εχω φωτο. Σορυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα τωρα την ειδαΜπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις φωτο της κοπελας σε pm ? Ενδιαφερομαι να κανονισω! Ευχαριστω!
μασαζ εκανε καθόλου?Επεισή ρωτάνε διάφοροι για Έυα, να πω, πως αν είναι η ίδια που μου στείλανε, που ήταν και στο gmmassge, μαζάς πάρα πολύ καλό.
Τώρα αν πάει έξτρα με όλους δεν το γνωρίζω, σίγουρα χέρι +30.
Σαν χαρακτήρα, σε εμένα ήταν τρελοκομείο.
ΥΓ- Προς τον επόπτη και στατιστικολόγο του φόρουν, +1!
Μη λέμε συνέχεια τα ιδια και τα ίδια.. Κουραστήκαμε από τον κάθε τυχάρπαστο που όποτε έχει καβλες θυμάται την ύπαρξη του φόρουμ και κάνει μια ηλίθια ερώτηση , για να εξαφανιστεί πάλι μόλις πάρει την πληροφορία.. Κάνε μια αναζήτησε και θα βρεις πολλές θείεςΚαμια καλη θεια για μασαζ και happy end?
να αγιασει το στομα σου το χερι σου που γραφεις,να αγιασεις ολοκληρος παιχταρα μου!αντε επιτελους μπας κ ξεστραβωθει κανενας γτ στο τελος θα τους περναμε κ τη καποτα!Μη λέμε συνέχεια τα ιδια και τα ίδια.. Κουραστήκαμ.ε Κάνε μια αναζήτησε και θα βρεις πολλές θείες
Σε ευχαριστω Γιαννό... αλλα περίμενε να δεις πόσοι άλλοι θα αρχίσουν να με στολίζουν και με άλλες "ευχές" και να με βρίζουν που "πηρα από τα μούτρα αυτό το άξιο μέλος" και δεν τον βοήθησα στην αναζήτησή του.να αγιασει το στομα σου το χερι σου που γραφεις,να αγιασεις ολοκληρος παιχταρα μου!αντε επιτελους μπας κ ξεστραβωθει κανενας γτ στο τελος θα τους περναμε κ τη καποτα!
εχουν φυγει τοσοι παλιοι κ σοβαροι μυστες απο τους βλακες που λενε συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια...ειχα προφιλ πριν 4-5,ανοιξα καινουργιο κ ακομα συζηταμε τα ιδια...σε πιανει μια αηδια!
Σορρυ ρε μαγκαΜη λέμε συνέχεια τα ιδια και τα ίδια.. Κουραστήκαμε από τον κάθε τυχάρπαστο που όποτε έχει καβλες θυμάται την ύπαρξη του φόρουμ και κάνει μια ηλίθια ερώτηση , για να εξαφανιστεί πάλι μόλις πάρει την πληροφορία.. Κάνε μια αναζήτησε και θα βρεις πολλές θείες
απο μλκς αλλο τπτ!καμια εντυπωση εκει..γι αυτο ο καλος θεουλης μας εδωσε αρχιδια για να γραφουμε κατι πουθεναδες σα κ αυτους!Σε ευχαριστω Γιαννό... αλλα περίμενε να δεις πόσοι άλλοι θα αρχίσουν να με στολίζουν και με άλλες "ευχές" και να με βρίζουν που "πηρα από τα μούτρα αυτό το άξιο μέλος" και δεν τον βοήθησα στην αναζήτησή του.
βασικά μόνο θείες υπάρχουν φίλε μου ..... ψάξου και λίγο το 70% ΘΕΙΤΣΕΣ είναι και ζητάνε και τον πάτο τουςΚαμια καλη θεια για μασαζ και happy end?
μικρό το range φιλος ..... βαλε 30-40 να εισαι μεσα .Τοπ προτάσεις Ελληνίδες 20 - 30 για μασάζ;
Εδώ ας πούμε επίσης ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 κιλά + από τις φωτογραφίες που στέλνουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προχωρούσε, αλλά να μας πει κάποιος που ξέρει...Συνάντηση με Μαίρη από silk.
Μικρή σε ηλικία.
Όμορφη παρουσία, ευγενική συμπεριφορά.
Πήρα εκτόνωση.
Πιθανόν να προχωράει και περισσότερο.
Θα ξαναδοκιμάσω.
Bu= osmose οπότε πάνω κάτω οι ίδιες είναι ίσως να έχουν και κάποιες αλλαγές στο ροστερΠαιδια καλησπέρα για ενα γραφείο για μασας στο σπίτι το BU MASSAGE ξέρουμε τπτ έχει δοκιμασει κανεις γιατι εχει πιστόλια στις φωτο τους
Δηλαδή έχουν τις ίδιες διαθέσιμεςBu= osmose οπότε πάνω κάτω οι ίδιες είναι ίσως να έχουν και κάποιες αλλαγές στο ροστερ
Όμορφη μιλφ, με βυζάρες αν θυμάμαι. Αξιοπρεπές μασάζ, δεν την πολυψήνει ο φραπές.Είδα φωτό μια Βικτώρια από ντελουξ ! Κούκλα φαίνεται! Έχει πάρει κάποιος;
Μόνο αν δεν το χρησιμοποιήσεις δε βρίσκει.Kαλησπερα συναγωνιστες. Απο Deluxe Συλβια, Φενια, Ελενα εχουμε εμπειρια? Το φακουδακι δεν βρισκει κατι...