Και το ένα και το άλλο αλλά και φουλΑδερφέ οταν λες Υπηρεσίες οσμοσε τι εννοείς μέχρι χερι η και καλαμακι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
Επεισή ρωτάνε διάφοροι για Έυα, να πω, πως αν είναι η ίδια που μου στείλανε, που ήταν και στο gmmassge, μαζάς πάρα πολύ καλό.
Τώρα αν πάει έξτρα με όλους δεν το γνωρίζω, σίγουρα χέρι +30.
Σαν χαρακτήρα, σε εμένα ήταν τρελοκομείο.
ΥΓ- Προς τον επόπτη και στατιστικολόγο του φόρουν, +1!
Να σαι καλα αγοριναΚαι το ένα και το άλλο αλλά και φουλ
Κάποιος που να την είδε η την πήρε το μάτι του σε κανένα Hotel αυτές τις μέρες ή να την πήρε ?κανείς?
Έχει κάποιος κάποια πληροφορία?
Θα του ήμουν ευγνώμων...
Ας μου απαντήσει και με προσωπικό μήνυμα
Ευχαριστώ
Τη Νίνα από paradise massageΚάποιος που να την είδε η την πήρε το μάτι του σε κανένα Hotel αυτές τις μέρες ή να την πήρε ?
Ευχαριστώ
Αν ήθελα να γαμησω ήξερα που να πάω,από τη μια θέλετε ενημέρωση κ από την άλλη δεν την εκτιμάτε...
Σε Ευχαριστούμε αγορίνα για την ενημέρωση.Καλησπέρα σας κύριοι,ακολουθούν διάφορες καταδρομικες... Ms massage, πήρα τη Φλάβια,μόνο μασαζ κ τίποτα άλλο.ουτε κουβέντα δεν βγήκε από το στόμα της. Silk massage, με Αγγελικη η οποία πήγε να κλέψει από το χρόνο κάνα τέταρτο, η φώτο είναι από πριν 15 χρόνια.επομενη η Μαίρη,πιτσιρίκα κάτω του μετρίου μασαζ αλλά προσφέρει φραπέ χωρίς μπλούζα.ζητησε +30 κ πήρε +20.εχει κάποια κιλακια παραπάνω αλλά οκ. Lotus,με Άννα(φουσκωμένα χειλια)μόνο ανύπαρκτο μασαζ,δεν κάνει έξτρα.Αννα 2,από Μολδαβία μασαζ τίποτα.στο 1 ραντεβού φραπέ με +20 στο 2 ραντεβού καλαμάκι με +30. Attica massage, με Μαριάννα μετά από 3 χρόνια που την είχα πάρει δεν έχει αλλάξει τίποτα,μόνο καλο μασαζ . Massage Athens home, με Λίζα καλούτσικο μασαζ με πολύ καλές πιέσεις. Συνεννόηση στα εγγλέζικα, μόνο μασαζ. Deluxe,με ινεσα καλό μασάζ με φραπεδακι ,έχουν γραφτεί πολλά εδώ μέσα.Συλβια καλό μασάζ με φραπεδακι κ πολύ ζαλισμα αρχιδιων. Your massage, με Πενυ καμία 50αρια χρόνων κάνει τα πάντα όλα,πήρα μόνο φραπέ με + 30.καλο κορμί για την ηλικία της. Elite massage, Σοφία,20 χρόνια πριν ή φωτο,μόνο μασαζ. Fantasy massage, Ραφαέλ,ποιο ομορφη από τη φωτογραφία, καλό μασάζ με περίτεχνα περάσματα από τα επίμαχα αλλά ήθελε για φραπέ +70 ακατέβατα!παρ όλη την καυλα δεν τα έδωσα. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να βοήθησα κάπως.
Οκ θα το επιχειρήσω σε επόμενη συνάντηση μαζί τηςΦτανει φραπε με καλαμακι ...... παρακάτω δυσκολα πολύ ... οχι ομως και απαγορευτικο . γυναικάρα
Ευχαριστώ
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Εύα από Attica εννοείς, σωστά?Επεισή ρωτάνε διάφοροι για Έυα, να πω, πως αν είναι η ίδια που μου στείλανε, που ήταν και στο gmmassge, μαζάς πάρα πολύ καλό.
Δεν αξιζει , σχετικα μεγαλη σε ηλικια και απολυτως τιποτα ιδιαιτεροΜονο μασαζ κανει αδερφε ;
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Ναι παίκτη, έχει επανέλθει.Μια Αθανασια που ηταν παλια στο Attica Δουλευει ακομα εκει η εχει παει αλλου ?
Σημερινή ενημέρωση ή Αθανασια δεν συνεργάζεται με το AtticaΝαι παίκτη, έχει επανέλθει.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Τότε λάθος μου φίλε, πριν 1-2 εβδομάδες μου την έστειλαν σε φώτο.Σημερινή ενημέρωση ή Αθανασια δεν συνεργάζεται με το Attica
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.488
- Πόντοι
- 26.236
Φίλε ξεμπλόκαρε λίγο γιατί δε ρωτάς το γραφείο της ?Κάποιος που να την είδε η την πήρε το μάτι του σε κανένα Hotel αυτές τις μέρες ή να την πήρε ?
Ευχαριστώ
Σταμάτησε τη συνεργασία μαζί τουΦίλε ξεμπλόκαρε λίγο γιατί δε ρωτάς το γραφείο της ?
Τη βοήθεια των φίλων ζήτησα αν γνωρίζει κάποιος κάτιΦίλε ξεμπλόκαρε λίγο γιατί δε ρωτάς το γραφείο της ?
Αν σε ενόχλησα ζητώ συγνώμη
ξερουμε που εχει παει ?Σημερινή ενημέρωση ή Αθανασια δεν συνεργάζεται με το Attica
Προς το παρόν οχιξερουμε που εχει παει ?
Εύα από Attica εννοείς, σωστά?
ναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις