You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Βραζιλιάνα.Η Patricia του your καλή;εμφάνιση καλή;ελληνιδα;
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Στο σάιτ έχει δύο αννεςΑννουλα απο dm. καλο κοριτσακι αλλα πολυ μπλα μπλα.. απο την ωρα που ηρθε μεχρι που εφυγε με ζαλισε στην πολυλογια.
Στο θεμα μας.. κανει μετριο μασαζ αλλα σε ρωταει πως το θελεις. φυσικα εγω ημουν γυμνος τελειως. αφου τελειωσε το μασαζ και πριν γυρισω μπροστα με ρωτησε αν θελω με το χερι. δεν κανει τιποτα αλλο μονο χερι. δεχτηκα και αφου εβγαλε μπλουζα και σορτσακι μου τον επαιξε ενω χαιδευα ανετα βυζακια και τα υπολοιπα. βυζακι μικρο αλλα και αυτη πιτσιρικα ειναι,γυρω στα 25.. τελειωσα στο χερι της και την ρωτησα για παραπανω κ μου ειπε οτι θελω. δεν ηταν ασχημα αλλα δεν θα ξαναπροτιμησω. της εδωσα 20 επιπλεον. συνολο 80.
ντυθηκε με ευχαριστησε με φιλι και εφυγε. αυτα απο εμενα/ καλο βραδυ σε ολους.
Ποια από τις δύο
Παιδες ξερει κανεις αν δουλευει και που η Χρυσαννα?Θέλω να κλείσω σε ξενοδοχείο Μαριλια ή Χρυσαννα απο Deluxe.
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται ραντεβού σε ξενοδοχείο και ποια η τιμή? Είναι κάτι που έψαξα και δεν βρήκα. Μόνο κάτι παλαιότερα ποστ που ανέφεραν ότι προχωράνε σε καλαμάκι. Αν κάποιος γνωρίζει για τα παραπάνω ή αν έχει προσωπική εμπειρία με τις κοπέλες θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
την πρωτη, πιο ομορφηΣτο σάιτ έχει δύο αννες
Ποια από τις δύο
χριστιανα. ομορφη δεν παει φουλ.Τυποι ξέρει κανεις για Ευη και Χριστιαννα απο joy, και πμ
για δοκιμη πολυ καλη. μεχρι πιπα. γδυνεται.
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Ρε μύστη μου πότε πρόλαβες .Αυτη ούτε λίγες μέρες δεν έχει εκεί..Νέο αίμα,εγώ μόλις τώρα την είδα λόγω της κριτικής σου.. Άξιος!!την πρωτη, πιο ομορφη
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Μήπως τα μπέρδεψε ο σύντροφος? Η πρώτη, μικρούλα, μακρύ μαλλί, μεγάλα χείλη, είναι τελείως άβγαλτη και μαζεμένη. Για τη δεύτερη πάλι, το συζητάμε. Δεν είναι σκόπιμο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Αφενός παραπλανουνται οι συναγωνιστές, αφετέρου μπορεί να φρικαρει το μικρό με όλα αυτά τα ρεμαλια που θα την κυνηγούν και να τα παρατήσει. Και είναι τεμάχιο με προοπτικές. Κρίμα να καεί.την πρωτη, πιο ομορφη
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 446
Καλα κατά πάσα πιθανότητα η φωτό είναι τέρμα επεξεργασμένη έτσι....Μήπως τα μπέρδεψε ο σύντροφος? Η πρώτη, μικρούλα, μακρύ μαλλί, μεγάλα χείλη, είναι τελείως άβγαλτη και μαζεμένη. Για τη δεύτερη πάλι, το συζητάμε. Δεν είναι σκόπιμο να δημιουργούνται εντυπώσεις. Αφενός παραπλανουνται οι συναγωνιστές, αφετέρου μπορεί να φρικαρει το μικρό με όλα αυτά τα ρεμαλια που θα την κυνηγούν και να τα παρατήσει. Και είναι τεμάχιο με προοπτικές. Κρίμα να καεί.
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Της μικρής είναι μάλλον σωστή, σπάνιο για το μαγαζί βέβαια, της άλλης είναι λίγο παλιότερη. Γενικά έχει ωραία πιπινακια, αλλά πολύ δύσκολα για το παραπάνω. Όχι ανέφικτο όμως!!!!Καλα κατά πάσα πιθανότητα η φωτό είναι τέρμα επεξεργασμένη έτσι....
Έχει γυρίσει από διακοπές αλλά ίσως δεν έχει ξεκινήσει ακομαΝα ρωτήσω ρε μάγκες.. η Νικολέτα από το massaua πήγε κάπου αλλού? Την ζήτησα και μου είπαν πως είναι σε διακοπές μέχρι τέλος Αυγούστου... Γνωρίζει κάτι άλλο κανείς?
Ozymandiias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Συναγωνιστές όταν λέτε deluxe , εννοείται το deluxe massage ?Deluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
??
??
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
ΝαιΣυναγωνιστές όταν λέτε deluxe , εννοείται το deluxe massage ?Deluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
??
Δεν απαντάει σε μηνύματα;Παίδες η κυρρ χρυσά το Prive-vip έκλεισε;
Έχω στείλει βαιμπερ αλλά δεν έχουν παραδοθεί καν τα μνματα!ξερει κανείς κάτι;Ναι
Δεν απαντάει σε μηνύματα;
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Είναι κλειστό απο 1 σεπτ.. Μου είχε πει πριν 15 μέρεςΝαι
Δεν απαντάει σε μηνύματα;
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Ρε φιλε ούτε μια δεν σου έκανε σύνθημα? Μου κάνει εντύπωση...Τέλεια , πρώτου ξεκινήσω με αυτό το καινούριο άθλημα. ( Call girls κτλπα) εγώ της φώναζα σπίτι για κανονικό μασάζ και τίποτα πονηρό.
Θα έχω να το λέω. Τόσο Μ*** πρώτη φορά όχι και τίποτα άλλο , μερικές κάνανε και αρκετά καλό μάλιστα.
την βγαζει στο ινστα.Έχει γυρίσει από διακοπές αλλά ίσως δεν έχει ξεκινήσει ακομα
Ozymandiias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 267
- Πόντοι
- 280
Τίποτα ! Αλλά ειμουνα και πολύ του μασάζ , δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο Ίσως για αυτό . Να μν έδινα καν σημασία. Τώρα να ρωτήσω ποια αξίζει από εκεί ? (Deluxe) για να με κάνει καλό φραπέ ? Αλλά και πιπαΡε φιλε ούτε μια δεν σου έκανε σύνθημα? Μου κάνει εντύπωση...
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.585
- Πόντοι
- 29.667
Εναλλακτικά προγράμματα μασάζ 6945453450
Εναλλακτικά προγράμματα μασάζ , για ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση απο έμπειρη φυσικοθεραπεύτρια ,στο χώρο σας η σε χώρο επιλογής σας, καθημερινά και το βράδυ 6945453450
kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις