lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.361
- Πόντοι
- 5.646
Κατάλαβα οκ...Είναι κλειστό απο 1 σεπτ.. Μου είχε πει πριν 15 μέρες
Κατάλαβα οκ...Είναι κλειστό απο 1 σεπτ.. Μου είχε πει πριν 15 μέρες
Εμας γιατί μας ρωτάς ; Δεν τον πιστεύεις το φίλο σου που σε ενημέρωσε;Καποιος φιλος με ενημερωσε πριν λιγο οτι η ελενα η κομμωτρια επεστρεψε απο τις διακοπες της αδυνατισμενη και κουκλαρα.
Ξερουμε κατι?
ι αυτη να ειναι γυμνη και στο τελος να μου παιξει φραπε ,αν μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες να της μιλησω ;-)Καποιος φιλος με ενημερωσε πριν λιγο οτι η ελενα η κομμωτρια επεστρεψε απο τις διακοπες της αδυνατισμενη και κουκλαρα.
Ξερουμε κατι?
... και ντροπαλούλα. χέρι με το ζόρι - δεν κάνω τέτοια λέει...Βραζιλιάνα.
παντα ζηταω γνωμη απο εδω.Εμας γιατί μας ρωτάς ; Δεν τον πιστεύεις το φίλο σου που σε ενημέρωσε;
Για το αδυνατισμένη δεν θα φέρω αντίρρηση. Για το κουκλάρα όμως έχω τις αμφιβολίες μου. Είδα φωτογραφία της αμακιγιαριστη και η κυρά Γεωργία που μένει απέναντι μου και είναι 75 χρονών είναι πολύ καλύτερο μουνι.Καποιος φιλος με ενημερωσε πριν λιγο οτι η ελενα η κομμωτρια επεστρεψε απο τις διακοπες της αδυνατισμενη και κουκλαρα.
Ξερουμε κατι?
φωτο που ειδες?Για το αδυνατισμένη δεν θα φέρω αντίρρηση. Για το κουκλάρα όμως έχω τις αμφιβολίες μου. Είδα φωτογραφία της αμακιγιαριστη και η κυρά Γεωργία που μένει απέναντι μου και είναι 75 χρονών είναι πολύ καλύτερο μουνι.
πάτα helenshairstylingφωτο που ειδες?
φβ? η γκουγκλι?πάτα helenshairstyling
Αδερφέ αν θες να την πάρεις θα σε συμβούλευα να μην το ψάξεις. Μείνε με την εικόνα που ήδη έχεις.φβ? η γκουγκλι?
Αν την δείς θα σκιαχτείςΑδερφέ αν θες να την πάρεις θα σε συμβούλευα να μην το ψάξεις. Μείνε με την εικόνα που ήδη έχεις.
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα
γιατί; στο fb φαίνονται νορμαλ οι φωτό τηςΑν την δείς θα σκιαχτείς
Είτε δεν είδες αρκετές είτε προσπέρασες αυτές που δεν είναι νορμάλ. Εγώ για καλή μου τύχη τις είδα πριν επικοινωνήσω μαζί τηςγιατί; στο fb φαίνονται νορμαλ οι φωτό της
Για δώσε μου τα φώτα σου. Έχεις κάποιο λινκ από το εν λόγο τούμπανο;Καλησπερα στην ομαδα.
Ζητησα κοπελλα απο yourmasage και μου στελνει φωτο απο ενα τουμπανο
την μαρια. αφου συμφωνησα εσκασε μυτη και επαθα πλακα με τις βυζαρες.
ξεκινησε ενα παρα πολυ καλο μασαζ με τα ρουχα ομως. δεν μιλησα και περιμενα να δω
κινηση. λιγο πριν τελειωσει η ωρα μου λεει γυρνα να κανουμε κ μπροστα.
εγω βεβαια δεν φορουσα εσωρουχο.
μολις γυρισα ειχαμε ανυψωση κ μου λεει θελεις μασαζ και εκει;; φυσικα απαντησα
σηκωνει την μπλουζα και ανεβαζει το σουτιεν και παθαινω ζημια.
αρχιζω κ χαιδευω τις υπεροχες βυζαρες και τις γλυφω. φανηκε οτι δεν πολυηθελε.
μου λεει στα ελληνικα παντα θα στον παιξω. της λεω μονο;; αν θελεις πιπα μου λεει μονο με σκουφο
και 40 επιπλεον.. συνολο δηλαδη 100.. δεχτηκα. τετοιο μουνι δεν το αφηνεις ευκολα.
δεν αφηνει χαιδεματα πολλα κατω απλα μονο πιασιματα. το παντελονι απο κατω δεν το εβγαλε.
με αφησε ομως και εχυσα στις βυζαρες.
μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη συνεδρια. υπ οψιν οτι ειναι φτιαγμενες..
Αυτη την εμπειρια ειχα.
να μαστε καλα. η κοπελλα ειναι 40 πλας αλλα πολυ καλη.
Βραζιλιάνα.
ΌλεςΠροχωράει σε φραπέ; Από your ποιες προχωρούν;
Δεν τις έχω πάρει όλες, απάντησα κατά αυτόν τον τρόπο καθώς είναι δεδομένο ότι από το συγκεκριμένο πρακτορείο όλες προχωράνε.Αν τις έχεις πάρει όλες ποια προτείνεις;