Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 651
- Πόντοι
- 81
Της εκκλησίας είναι το μαγαζί.Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αυτούς
Ρε μάγκες μου κάντε ένα search πριν ρωτήσετε.
Της εκκλησίας είναι το μαγαζί.Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αυτούς
Τυποι ξέρει κανεις για Ευη και Χριστιαννα απο joy, και π
το τρόλ του Μηνα .... μας δουλευει σιγουραόντως τώρα ;
Κατηγορία osmose το μαγαζί...Μάγκες ξέρεις κανεις για αυτό το μαγαζί τι παίζει;
Με έχει καυλωσει μόνικα
Home - Bu Massage in Athens
ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;MASSAGE ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!! HOMELUXURY YACHTSHOTELBUMASSAGE LEAVE YOUR BODYIN THE HANDS OF OTHERS Facebook Instagram Whatsapp Viber Telegram ΘΕΣ 5€ ΕΚΠΤΩΣΗ; ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΨΕ Ή ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ 5SITEWEB Click Herewww.bumassage.eu
Όσον αφορά το επόμενο στάδιο πως ήταν φίλε; Αξίζει; Ποσό επιπλέον από το απλό πήρε;Κατηγορία osmose το μαγαζί...
Έχω δοκιμάσει με Μόνικα,η οποία ήταν και στο osmose στο παρελθόν για πολύ λίγο απ' ότι μου είπε.
Μολδαβία καταγωγή, όμορφο κοριτσάκι (όχι σαν τη φωτογραφία/σε καμία περίπτωση) Πολύ αδύνατη,σχεδόν ανορεκτική θα έλεγα.Απο υπηρεσίες : καθόλου γνώσεις μασάζ,ένα χάδι απλά και μόνο για να περάσεις στο επόμενο στάδιο πολύ γρήγορα.Ευγενικη και χαμογελαστή το μόνο που σώζει την ανύπαρκτη επικοινωνία γιατί δεν μιλάει ελληνικά σχεδόν καθόλου.
Προσεχε μη σε σκουπισει κ σενα χαχα αμα ο.ανρθωπος ειναι αργοσχολος εε...Κάνεις σαν super saiyan όταν πεινάς
Πρεπει να ξεπερασεις την εμμονη σου μαζι μου.Αμα θες να σου περασω ενα χερι το βρωμικο κωλαρακι σου απλα ζητα το ευθεως μπορει και να πω ναιΠροσεχε μη σε σκουπισει κ σενα χαχα αμα ο.ανρθωπος ειναι αργοσχολος εε...
60€ + 50€ ( παραπάνω ήθελε,με παζάρια φουλ+50€)Όσον αφορά το επόμενο στάδιο πως ήταν φίλε; Αξίζει; Ποσό επιπλέον από το απλό πήρε;
E γενικά παίζει φουλ φωτοσοπ στα γραφειαΑλλά φουλ φωτοσοπ Ε; Όποτε υποψιάζομαι κ Φαίη θα παίζει πολύ φωτοσοπ…
oχι φαιη ειναι ο,τι βλεπεις και το δινει ευκολα αλλα ειναι βρωμιαραΑλλά φουλ φωτοσοπ Ε; Όποτε υποψιάζομαι κ Φαίη θα παίζει πολύ φωτοσοπ…
Όταν λες βρωμιαρα αδερφέ; Κ ποσό πάει το μαλλί;;oχι φαιη ειναι ο,τι βλεπεις και το δινει ευκολα αλλα ειναι βρωμιαρα
ε ας πουμε οταν μια κοπελα εχει κανει μπανιο την κρεμα ειναι ενα πρωτο red flag, καλυπτει κατι.Επισης δεν εκανε μπανιο μαζι μου, ουτε πριν ουτε μετα. 150 εδωσα συνολοΌταν λες βρωμιαρα αδερφέ; Κ ποσό πάει το μαλλί;;
Με κάλυψες αδερφέ ευχαριστώ!ε ας πουμε οταν μια κοπελα εχει κανει μπανιο την κρεμα ειναι ενα πρωτο red flag, καλυπτει κατι.Επισης δεν εκανε μπανιο μαζι μου, ουτε πριν ουτε μετα. 150 εδωσα συνολο
Δεν τις έχω πάρει όλες, απάντησα κατά αυτόν τον τρόπο καθώς είναι δεδομένο ότι από το συγκεκριμένο πρακτορείο όλες προχωράνε.
Εμπειρία από Τζοάννα έχω.Δηλώνει Ιταλίδα,φινετσατη γκόμενα θα τη χαρακτήριζα, πάνω από 30, πλησιάζει τα 40 θεωρώ,πλαστικό βυζί,φοράει κ το γυαλακι της θυμίζει τσόντα φάση,πίπα με σκούφο κ μου ζήτησε 30 για χέρι,50 για καλαμάκι κ 70 για μπριζόλα.Σχετικά τίμια αλλά δε θα τη ξανασυναντουσα.
Από Τζοάννα ναιΣτο πρώτο κομμάτι αυτό το μασάζ αξίζει;
Πολλοί Λένε για την Δανάη για το πρόσωπο της. Έχει καλό σώμα ομως? Ακούγεται σαν να ειναι καλη γυναίκα και να κανει καλη δουλειά οποτε αν το σωμα ειναι οκ μπορεί να την δοκιμασω. Θα ηταν καλο να ακουσω για σωμα αν κάποιος μπορεί. ΕυχαριστώI finally got Danae from silk. Very good massage, she knows her job and very good blowjob for 20 euros. I won't take it again though because I don't like the look of it
Έχει καλό σώμα για 50αρα. Φάτσα πολύ κάτω του μετρίου. Είναι καλό τυπακι και ξέρει από μασάζΠολλοί Λένε για την Δανάη για το πρόσωπο της. Έχει καλό σώμα ομως? Ακούγεται σαν να ειναι καλη γυναίκα και να κανει καλη δουλειά οποτε αν το σωμα ειναι οκ μπορεί να την δοκιμασω. Θα ηταν καλο να ακουσω για σωμα αν κάποιος μπορεί. Ευχαριστώ