dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Παιδιά ινφο από Μαρία hermes?
Χαμένα λεφτά , άχρωμη ,άοσμη κ ούτε καν σκεφτηκα να χωθώ . Ξενερα.Παιδιά ινφο από Μαρία hermes?
Ευχαριστώ αδερφέ!Χαμένα λεφτά , άχρωμη ,άοσμη κ ούτε καν σκεφτηκα να χωθώ . Ξενερα.
τις ανεβάζει και stories στο what's appΣτο WhatsApp σου στέλνουν τις κοπέλες
Ελενα κομμωτρια.Ποια θεωρείτε τη καλύτερη βυζαρου μασέρ από άποψη μασάζ;
Λινκ;Ελενα κομμωτρια.
ΚαθόλουΤα φωτα σας φιλοι μου μιας και ειμαι νεος στα μασαζ.
Αυτη η Νικολεττα που ηταν στο bu και στο massaua τι παιζει?
Αξιζει σαν υπηρεσιες?
φιλε μου βαραει κατα κουτελα .... τιμη υπερβολικη για στουντιακη εμπειρια καθαρα για μενα ειναι στα δενΤα φωτα σας φιλοι μου μιας και ειμαι νεος στα μασαζ.
Αξιζει σαν υπηρεσιες?
Όχι!Τα φωτα σας φιλοι μου μιας και ειμαι νεος στα μασαζ.
Αξιζει σαν υπηρεσιες?
Αδερφέ εντάξει η εμφάνιση είναι αντικειμενική για τον καθένα , εμένα από κοντά δεν μου άρεσε καθόλου, πρέπει να είναι προς τα τέλη των 40 της , είναι λεπτή βυζί και κωλο πεσμενα.... Και δεν κάνει καλό μασάζ !!Είναι μια Πενυ στο your massage που φαίνεται ωραία. Την έχει δοκιμάσει κάποιος? Είναι καλή?
το galaxy εχει πεσει πολυ !!! αν δεν φερει νεραρα κοριτσια με ορεξη για τρελιτσες,δεν θα κρατησει για πολυ...Αδερφέ εντάξει η εμφάνιση είναι αντικειμενική για τον καθένα , εμένα από κοντά δεν μου άρεσε καθόλου, πρέπει να είναι προς τα τέλη των 40 της , είναι λεπτή βυζί και κωλο πεσμενα.... Και δεν κάνει καλό μασάζ !!
Ευχαριστώ πολυ. Μέχρι που φτάνει? Από τιμές?Αδερφέ εντάξει η εμφάνιση είναι αντικειμενική για τον καθένα , εμένα από κοντά δεν μου άρεσε καθόλου, πρέπει να είναι προς τα τέλη των 40 της , είναι λεπτή βυζί και κωλο πεσμενα.... Και δεν κάνει καλό μασάζ !!
Πολύ καλό παιδί, μεγαλοκοπέλα. Μασάζ μέτριο. Αν σου αρέσει οπτικά προχωράς.Είναι μια Πενυ στο your massage που φαίνεται ωραία. Την έχει δοκιμάσει κάποιος? Είναι καλή?
Ευχαριστώ. Τιμές?Πολύ καλό παιδί, μεγαλοκοπέλα. Μασάζ μέτριο. Αν σου αρέσει οπτικά προχωράς.
+80 αν θυμάμαι καλάΕυχαριστώ. Τιμές?