You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Δε νομίζω ότι πιάνεις το νόημα του ποστ μου! Οπότε απλά συμφωνείς στο να τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο χωρίς οι ίδιοι να προσφέρουν τπτ στο bou? Καλά καταλαβαίνω?Καλημέρα.
Να κάνω τον κασκαντερ για €120, όχι δεν μου περισσεύουν για να τον κάνω.
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Βιπ
Κέλλυ καπου στα 40πλας δε ξερω αν παει φουλ εμενα μ ειπε Οτι δν παει φουλ οποτε χεράκι στοματακι τιμή γ τ εχτρα θυμάμαι ηταν σε λογικα πλαίσια
Μασσαουα μ Ισμήνη πηγε φουλ με 130 σύνολο ολα μαζι
Κέλλυ καπου στα 40πλας δε ξερω αν παει φουλ εμενα μ ειπε Οτι δν παει φουλ οποτε χεράκι στοματακι τιμή γ τ εχτρα θυμάμαι ηταν σε λογικα πλαίσια
Μασσαουα μ Ισμήνη πηγε φουλ με 130 σύνολο ολα μαζι
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 1.076
Δαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
Next week θα παιξω με Ελενα κομμωτρια,ελπιζω να μην τα κλαιω τα λεφτα..αναμεινατε
Next week θα παιξω με Ελενα κομμωτρια,ελπιζω να μην τα κλαιω τα λεφτα..αναμεινατε
Όχι δεν καταλαβαίνεις σωστά.Δε νομίζω ότι πιάνεις το νόημα του ποστ μου! Οπότε απλά συμφωνείς στο να τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο χωρίς οι ίδιοι να προσφέρουν τπτ στο bou? Καλά καταλαβαίνω?
μετρια φαση .... skiny... βυζακι 2.5 κωλος μετριος ... και για αυτο που ζηταει ...... 100€ ειναι to much ,,,Καλημέρα καλή Κυριακή.
Επειδή να μην ψάχνω σωστά και όχι ότι βαριέμαι, έχει εμπειρία κάποιος- οι, με την Κατερινάκι μασαζ?
Έχει προφίλ στο Facebook.
Κατερινακι Μασαζ
Κατερινακι Μασαζ is on Facebook. Join Facebook to connect with Κατερινακι Μασαζ and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εφ οσον εισαι της κατηγορίας αυτής μια χαρα θα περασεις .... η ελενα ειναι εγγυηση ....Δαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
Και δαναη μιλαμε για αλλη πιπα πρεπει να διδασκεται ,,,,,,
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
μετρια φαση .... skiny... βυζακι 2.5 κωλος μετριος ... και για αυτο που ζηταει ...... 100€ ειναι to much ,,,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εφ οσον εισαι της κατηγορίας αυτής μια χαρα θα περασεις .... η ελενα ειναι εγγυηση ....
Και δαναη μιλαμε για αλλη πιπα πρεπει να διδασκεται ,,,,,,
How much Danae??Δαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Μια ξανθια λες εε...βλεπεται σαν εμφανιση?μπορει να παει μεχρι φουλ?Δαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Δεν βλέπετε. Αν έχεις κάποια στάνταρς. Εκτός αν είσαι 65 χρονών άνθρωπος με καταρράκτηΜια ξανθια λες εε...βλεπεται σαν εμφανιση?μπορει να παει μεχρι φουλ?
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Επικοινωνία μέσω FB ή έχει viber/telegram;Κατερινάκι μασαζ
Είναι μασαζάκι χαλαρωτικό το οποίο γίνεται στον χώρο σου η κάπου άλλου…Γίνεται με λαδακι με τα χέρια η με το σώμα μου!!!120 η ώρα φουλ προγραμματακι!!!!
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 1.076
60 massage + 20 bjHow much Danae??
μεσω fb για αρχή μετα σου δίνει τηλ επικοινωνίας ..Επικοινωνία μέσω FB ή έχει viber/telegram;
Κανει και φούλ αλλα πρεπει να εισαι μερακλής .... πολυ .... η δαναη την παιρνεις για μασαζακι και την πιπαρα τηςΜια ξανθια λες εε...βλεπεται σαν εμφανιση?μπορει να παει μεχρι φουλ?
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Μερσί. Δεν συνηθίζω επαφές μέσω FB.μεσω fb για αρχή μετα σου δίνει τηλ επικοινωνίας ..
gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.486
- Πόντοι
- 1.046
Για Έλενα κομμώτρια η επαφή γίνεται μέσω φεισμπουκ ή υπάρχει τηλέφωνο;Δαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Fb... την βρίσκεις και ώς Εύα Παπαδοπούλου (που αν την ρωτήσεις θα σου πει δεν ειμαι εγώ.. )Για Έλενα κομμώτρια η επαφή γίνεται μέσω φεισμπουκ ή υπάρχει τηλέφωνο;
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Αυτό στην νέα Ιωνία φίλε έχει και χώρο δικό του ε ??? Αυτές προχωράνε μέχρι??Μερικά στοιχεία τελευταίων μασαζομαγαζων
Αριστέα κ Αλεξάνδρα Athens massage στη Ν. Ιωνία στο μαγαζί .
Αλεξάνδρα οκ πρόσωπο κανονική προς χοντρουλα αδιάφορο μασαζ
Αριστέα στέκα αν δουλευε κ κατ οίκον έξω σίγουρα θα ξεκλείδωνε . Ακριβό μικρο κ άβολο μαγαζί .
Χριστίνα joy ωραια παρουσία με γυαλάκια Ρουμάνα 28 κάπου εκει αδύνατη χαμογελαστη προχωράει με οκ τιμές 30-40 . Πέρασα μια χαρά και έχει ωραιο στυλ .
Τζεσικα your Βραζιλιάνα κοντουλα γύρω στα 28-30 κανονικό κορμί αγγλικα μόνο επικοινωνία αλλα χαμογελαστη κοπελα καλο μασαζ κ προχωράει με λογικές τιμές .+20 κλπ . Μπράβο και στο τηλεφωνικό κέντρο του your που με προέτρεψε για Jessica
Athens massage home
Λιζα κανονικό σωμα με λίγα πιασίματα τυπικό μασαζ χωρίς πετσέτα τίποτα να θυμαμαι .
Εύα την έχει δει professional κ υφος μπλαζέ λες κ τη βάζουν με το ζόρι να τρίβει .καθόταν στις γωνιές του κρεβατιού μη της πιάσουμε το κωλο . Από μένα μεγάλο Χ . Ωραιο γκομενακι παντως αλλα ξινη .
Lotus Άννα επανάληψη τίποτα άλλο από μασαζ χωρίς πετσέτα . Δε βλεπω να ξεκλειδώνει με τίποτα . Μασαζ άσχετη .
Αυτα
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.491
- Πόντοι
- 26.236
Μέχρι τίποτα δυστυχώς ..Αυτό στην νέα Ιωνία φίλε έχει και χώρο δικό του ε ??? Αυτές προχωράνε μέχρι??
gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.486
- Πόντοι
- 1.046
Και έχει και φώτο της στο Εύα Παπαδοπουλου....Fb... την βρίσκεις και ώς Εύα Παπαδοπούλου (που αν την ρωτήσεις θα σου πει δεν ειμαι εγώ.. )
fstelios81
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν η Νάταλι απο your προχωράει και πόσο?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις