fstelios81
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν η Νάταλι απο your προχωράει και πόσο?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μερικά στοιχεία τελευταίων μασαζομαγαζων
Τζεσικα your Βραζιλιάνα κοντουλα γύρω στα 28-30 κανονικό κορμί αγγλικα μόνο επικοινωνία αλλα χαμογελαστη κοπελα καλο μασαζ κ προχωράει με λογικές τιμές .+20 κλπ . Μπράβο και στο τηλεφωνικό κέντρο του your που με προέτρεψε για Jessica
Το your που λες φίλε μου ποιο είναι?Μερικά στοιχεία τελευταίων μασαζομαγαζων
Αριστέα κ Αλεξάνδρα Athens massage στη Ν. Ιωνία στο μαγαζί .
Αλεξάνδρα οκ πρόσωπο κανονική προς χοντρουλα αδιάφορο μασαζ
Αριστέα στέκα αν δουλευε κ κατ οίκον έξω σίγουρα θα ξεκλείδωνε . Ακριβό μικρο κ άβολο μαγαζί .
Χριστίνα joy ωραια παρουσία με γυαλάκια Ρουμάνα 28 κάπου εκει αδύνατη χαμογελαστη προχωράει με οκ τιμές 30-40 . Πέρασα μια χαρά και έχει ωραιο στυλ .
Τζεσικα your Βραζιλιάνα κοντουλα γύρω στα 28-30 κανονικό κορμί αγγλικα μόνο επικοινωνία αλλα χαμογελαστη κοπελα καλο μασαζ κ προχωράει με λογικές τιμές .+20 κλπ . Μπράβο και στο τηλεφωνικό κέντρο του your που με προέτρεψε για Jessica
Athens massage home
Λιζα κανονικό σωμα με λίγα πιασίματα τυπικό μασαζ χωρίς πετσέτα τίποτα να θυμαμαι .
Εύα την έχει δει professional κ υφος μπλαζέ λες κ τη βάζουν με το ζόρι να τρίβει .καθόταν στις γωνιές του κρεβατιού μη της πιάσουμε το κωλο . Από μένα μεγάλο Χ . Ωραιο γκομενακι παντως αλλα ξινη .
Lotus Άννα επανάληψη τίποτα άλλο από μασαζ χωρίς πετσέτα . Δε βλεπω να ξεκλειδώνει με τίποτα . Μασαζ άσχετη .
Αυτα
Πώς είναι η Δανάη εμφανισιακά;Δαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
Next week θα παιξω με Ελενα κομμωτρια,ελπιζω να μην τα κλαιω τα λεφτα..αναμεινατε
ΤσουΠώς είναι η Δανάη εμφανισιακά;
Αξίζει;
Μεγαλοκοπελα .... μετρια εμφανιση το σώζει με το χαρακτηρα ,,Πώς είναι η Δανάη εμφανισιακά;
Αξίζει;
Με ωραίο τρόπο και υπομονή όλες προχωράνε. Εκτός από σταρλετιτσες τύπου Athens home massage που την έχουν δει μασερ κ καλά …Καλημέρα. Τζέσικα προχωράει μέχρι χέρι ή πάει και παρακάτω;
Για ελενη κομμώτρια δώσε μας μια κριτική όταν έχεις φίλε μου. ΕυχαριστώΔαναη απο silk επιλογη ξανα γιατι γουσταρω μιλφαρες που προχωρανε.Μασαζ πολυ καλο,εμεινε γυμνη κ πιπα ονειρικη!το μονο μειον ειναι πως τα κανει ολα στο 45λεπτο αλλα κ παλι αξιζει τα λεφτα της.
Next week θα παιξω με Ελενα κομμωτρια,ελπιζω να μην τα κλαιω τα λεφτα..αναμεινατε
#42.966.... μη βαριέσαι να ψάξειςΓια ελενη κομμώτρια δώσε μας μια κριτική όταν έχεις φίλε μου. Ευχαριστώ
Μια georgia papanikou σε insta κατι μου θυμίζει.,. κανείς να μου φρεσκάρει τη μνήμη ?
Ζητάει 120,00/ ώρα full programm σε δικό της χώρο ή κατ΄οίκον... αλλά απάτη μυρίζει...
Τέτοιο παίρνω...δεν κάνει δουλειά... -
Γελάω γιατί μου έστειλαν μια φωτογραφία της τέρμα φωτό σοπ που δείχνει πολύ καλή ή έστω αρκετά καλή χαχα
εμείς τις πληρώνουμε όμως....Εεε ρεκαι να'αρχισουν να γραφουν τα κοριτσια για μας τι εχει να γινει χαχαχσχαχσ
σε όλα αυτά τα μαγαζιά τέτοιου είδους σπάνια θα δεισ φωτό που να ανταποκρίνεται κ στην πραγματικότηταΓελάω γιατί μου έστειλαν μια φωτογραφία της τέρμα φωτό σοπ που δείχνει πολύ καλή ή έστω αρκετά καλή χαχα
Με ωραίο τρόπο και υπομονή όλες προχωράνε. Εκτός από σταρλετιτσες τύπου Athens home massage που την έχουν δει μασερ κ καλά …
Όχι και όχιΠροχωράει καμμια από Athens?
Λίζα έκανε τίποτα έξτρα?
Γράφουν να είσαι σίγουρος., σε δικό τους siteΕεε ρεκαι να'αρχισουν να γραφουν τα κοριτσια για μας τι εχει να γινει χαχαχσχαχσ