You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.413
- Πόντοι
- 26.236
Ναι τώρα μόλις εφυγε από εμενα . Έκατσε κ δίωρο γιατί είχε κενό μετά … έξτρα μου είπε ότι θες δωσε μουΑν έρθει αυτή σφύρα μου κλέφτικα χαχα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Μην κάθεστε ρε και δίνετε σημασία στον κάθε τυχάρπαστο τσαμπατζή που βρισκει μια πειραγμένη φωτογραφία στο internet και αρχίζει τις ερωτήσεις..
Ο σοβαρός μασαζόβιος...θα ψάξει θα βρει μονος του και θα έρθει μετα και θα δώσει λεπτομέρειες από τη συνάντησή του.
Εχουμε γεμίσει δεκάδες σελίδες από μαλάκες που μονο ρωτάνε " .. Εδω ξέρουμε κάτι;;;; ..."
Όχι ρε μαλάκα δε ξέρουμε, τράβα να μάθεις μόνος σου και έλα να μας πεις.
Ο σοβαρός μασαζόβιος...θα ψάξει θα βρει μονος του και θα έρθει μετα και θα δώσει λεπτομέρειες από τη συνάντησή του.
Εχουμε γεμίσει δεκάδες σελίδες από μαλάκες που μονο ρωτάνε " .. Εδω ξέρουμε κάτι;;;; ..."
Όχι ρε μαλάκα δε ξέρουμε, τράβα να μάθεις μόνος σου και έλα να μας πεις.
a
π.χ η μαριαννα που ειναι ωραια οσο και αν εχω προσπαθησει
αλλα δε κανει εξτρα μαλλον καμμιαΠάντως Attica και Hermes έχουν προσφορά 45 ευρώ/ 1h αυτή την εποχή,πέσανε αναδουλειές φαίνεται
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
εκει στην πεινα, και παλι πολλα ζητανεΠάντως Attica και Hermes έχουν προσφορά 45 ευρώ/ 1h αυτή την εποχή,πέσανε αναδουλειές φαίνεται
Το deluxe πάντως το πήγε 70€ οπότε σε λίγες μέρες όλα τόσο θα πάνε.λογικα θα μετά την προσφορά θα ερθει η καμπάνα!εκει στην πεινα, και παλι πολλα ζητανε
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
άμα πέσει πείνα όλα μπορούνε να γίνουνε!a
αλλα δε κανει εξτρα μαλλον καμμια
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Επίσης Joy και Your στα 70€Το deluxe πάντως το πήγε 70€ οπότε σε λίγες μέρες όλα τόσο θα πάνε.λογικα θα μετά την προσφορά θα ερθει η καμπάνα!
Ο Γιάννης ο Βορειάς
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!!! Ποια κατ οίκον κάνουν έξτρα τελικά; Υπάρχουν κάποια στάνταρ ή είναι στο χέρι μας;
Ο Γιάννης ο Βορειάς
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το massage Athens home εχει καλό μασάζ; Οι κοπέλες δίνουν κάτι έξτρα;
Παιδια sorry αλλα στα 70€ νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη στο σπορ .... με hotel και το απλο χειρονακτικο αγγιζεις τα 120 .... σιγα μην δωσω 120 να μου τον παιξουν μονο ... αλλαγη μεχρι να πεσουν τιμες και να λογικευτουν οι λαδοκορες ( εχουν μαζευτει ολα τα ΚΑΠΗ και ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους ) ακους κατι + 100 + 90 ... ημαρτονΤο deluxe πάντως το πήγε 70€ οπότε σε λίγες μέρες όλα τόσο θα πάνε.λογικα θα μετά την προσφορά θα ερθει η καμπάνα!
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Οχι μονο αυτο...αλλα η περισσοτερες δε ξερουν κι ολας..αρα 70 για ενα πασαλιμα δν αξιζει..Παιδια sorry αλλα στα 70€ νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη στο σπορ .... με hotel και το απλο χειρονακτικο αγγιζεις τα 120 .... σιγα μην δωσω 120 να μου τον παιξουν μονο ... αλλαγη μεχρι να πεσουν τιμες και να λογικευτουν οι λαδοκορες ( εχουν μαζευτει ολα τα ΚΑΠΗ και ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους ) ακους κατι + 100 + 90 ... ημαρτον
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 1.706
Full program?? Ή μόνο μασάζΚαλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.066
- Πόντοι
- 456
Και ?Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Τιμή;ποσό η ώρα;Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειχε δοκιμαστεί παλια στο your όταν ητανΕπίσης ναταλυ από Hermes ωραια γκομενα πριν από χρόνια . Μασαζ τίποτα ιδιαίτερο δε προχωράει κ έχει δουλέψει σε μαγαζιά πόρτα πριν χρόνια .
Τίποτα ιδιαίτερο αν τη παρεις για μόνο μασαζ τίποτα παραπάνω αν την πάρει κάποιος κ θέλει έξτρα .
Μόνο μασαζ και ξινη…
dimitrisrigas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ΚαλησπέραΚαλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα και σε σένα ,πρέπει να έχεις νομίζω τουλάχιστον 5 μηνύματα για να δέχεσαι και να στέλνεις π.μ ,γράψε κάτι γιά σένα ώστε να τα συμπληρώσεις και στην συνέχεια μέσω π.μ οι λεπτομέρειες...Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
fstelios81
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
πως επικοινωνούμε?Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις