feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.488
- Πόντοι
- 26.236
Ναι τώρα μόλις εφυγε από εμενα . Έκατσε κ δίωρο γιατί είχε κενό μετά … έξτρα μου είπε ότι θες δωσε μουΑν έρθει αυτή σφύρα μου κλέφτικα χαχα
Ναι τώρα μόλις εφυγε από εμενα . Έκατσε κ δίωρο γιατί είχε κενό μετά … έξτρα μου είπε ότι θες δωσε μουΑν έρθει αυτή σφύρα μου κλέφτικα χαχα
αλλα δε κανει εξτρα μαλλον καμμιαΠάντως Attica και Hermes έχουν προσφορά 45 ευρώ/ 1h αυτή την εποχή,πέσανε αναδουλειές φαίνεται
εκει στην πεινα, και παλι πολλα ζητανεΠάντως Attica και Hermes έχουν προσφορά 45 ευρώ/ 1h αυτή την εποχή,πέσανε αναδουλειές φαίνεται
Το deluxe πάντως το πήγε 70€ οπότε σε λίγες μέρες όλα τόσο θα πάνε.λογικα θα μετά την προσφορά θα ερθει η καμπάνα!εκει στην πεινα, και παλι πολλα ζητανε
άμα πέσει πείνα όλα μπορούνε να γίνουνε!a
αλλα δε κανει εξτρα μαλλον καμμια
π.χ η μαριαννα που ειναι ωραια οσο και αν εχω προσπαθησει
Επίσης Joy και Your στα 70€Το deluxe πάντως το πήγε 70€ οπότε σε λίγες μέρες όλα τόσο θα πάνε.λογικα θα μετά την προσφορά θα ερθει η καμπάνα!
Παιδια sorry αλλα στα 70€ νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη στο σπορ .... με hotel και το απλο χειρονακτικο αγγιζεις τα 120 .... σιγα μην δωσω 120 να μου τον παιξουν μονο ... αλλαγη μεχρι να πεσουν τιμες και να λογικευτουν οι λαδοκορες ( εχουν μαζευτει ολα τα ΚΑΠΗ και ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους ) ακους κατι + 100 + 90 ... ημαρτονΤο deluxe πάντως το πήγε 70€ οπότε σε λίγες μέρες όλα τόσο θα πάνε.λογικα θα μετά την προσφορά θα ερθει η καμπάνα!
Οχι μονο αυτο...αλλα η περισσοτερες δε ξερουν κι ολας..αρα 70 για ενα πασαλιμα δν αξιζει..Παιδια sorry αλλα στα 70€ νομιζω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγη στο σπορ .... με hotel και το απλο χειρονακτικο αγγιζεις τα 120 .... σιγα μην δωσω 120 να μου τον παιξουν μονο ... αλλαγη μεχρι να πεσουν τιμες και να λογικευτουν οι λαδοκορες ( εχουν μαζευτει ολα τα ΚΑΠΗ και ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους ) ακους κατι + 100 + 90 ... ημαρτον
Full program?? Ή μόνο μασάζΚαλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
Και ?Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
Τιμή;ποσό η ώρα;Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
Ειχε δοκιμαστεί παλια στο your όταν ητανΕπίσης ναταλυ από Hermes ωραια γκομενα πριν από χρόνια . Μασαζ τίποτα ιδιαίτερο δε προχωράει κ έχει δουλέψει σε μαγαζιά πόρτα πριν χρόνια .
Τίποτα ιδιαίτερο αν τη παρεις για μόνο μασαζ τίποτα παραπάνω αν την πάρει κάποιος κ θέλει έξτρα .
ΚαλησπέραΚαλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
Καλησπέρα και σε σένα ,πρέπει να έχεις νομίζω τουλάχιστον 5 μηνύματα για να δέχεσαι και να στέλνεις π.μ ,γράψε κάτι γιά σένα ώστε να τα συμπληρώσεις και στην συνέχεια μέσω π.μ οι λεπτομέρειες...Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
πως επικοινωνούμε?Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά