Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Πάρτην εσυ κι έλα να μας πεις
Πάρτην εσυ κι έλα να μας πεις
oui....
λεει ξεκαθαρα hermes massage.λενε οτι ειναι στα δενΓια αυτην εδω ξερουμε κατι ;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
σισυ ειναι σκυλι του πολεμου .... τρομερο μασαζ .... και μια μετρια φραπεδια ...μεχρι εκει ( τουλαχιστον με μενα ) 45+ ηλικιαΞέρει κάποιος αν οι φωτογραφίες που στέλνουν από ντελουξ για σίσσυ είναι πραγματικές;
Και γω το είχα απορία. Δεν τη δίνουν διαθέσιμη καιρό τώρα όμως.Έχει δοκιμάσει κανείς Κέλλυ από Attica?
Καλησπέρα παίδες!
καλημερα , ενδιαφερομαι για συναντηση κεντρο Αθηνας , θα μου πεις την τιμη ?Καλησπέρα σε όλους.. Αν έχετε βαρεθεί τα χαδακια και θέλετε κανονικό μασαζ στον χώρο σας είμαι η Τζένη και προσφέρω ξεκούραση, ευεξία και χαλάρωση ..Μόνο για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά
καλημέρα και σε σένακαλημερα , ενδιαφερομαι για συναντηση κεντρο Αθηνας , θα μου πεις την τιμη ?
Μασάζ χάδια, σεξ αποστειρωμένο.Ναντια/Κωνσταντινα απο Υour senses.Μελαχρινο μικροκαμωμενο Αλβανοπουτανακι, μετριο μασαζ, φουλαρε με +60
Καπως ετσιΜασάζ χάδια, σεξ αποστειρωμένο.
oui....
εγώ πριν εναμιση;2χρονια;;
πενηνταρα ελληνίδα...κοντή
σωμα ,γεματο με μπουτια κωλους..
μασσαζ μετριο (χαδι style) προσπαθεί να σε παει παρακατω γρήγορα για χυσιμο..να τελειωνουμε
κρύα , απόμακρη
ενα ΠΕΤΑΜΕΝΟ 50αρι ακόμα.
** απο το στύλ..όταν μπήκε στο δωμάτιο, φαινόταν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..
αλλά ..πόνταρα στο ΕΛΛΗΝΙΔΑ ..''θα βγάλει γούστα'' και πήρα τα @@@@
Από τις φώτο βλέπω ότι πρέπει να έχεις γυμνασμένο κώλο για να πας ξανασκέψου το δε ξέρω κάτι τις φώτο σχολιάζω.
οχι μασαζ και σεξ κανει αυτη ,αλλα αμα καποιος γουσταρει και παιχνιδια τα κανει με εξτρα χρημα ,μιλησα μαζι της ,αυτα μου ειπε .Απλα λεω αν εχει δοκιμασει κανεις ,κυριως σε θεμα καθαριοτητας με ενδιαφερει . το εξτρα δεν με ενδιαφερειΑπό τις φώτο βλέπω ότι πρέπει να έχεις γυμνασμένο κώλο για να πας ξανασκέψου το δε ξέρω κάτι τις φώτο σχολιάζω.
Μια Ελενιτσα Νατασα ηταν κορυφαια ,μεγαλη βεβαια ,αλλα δυστυχως σταματησε ,τωρα σε ξενοδοχειο θα βρεις ευκολα ,αλλα ασχετες βασικα στο μασαζ ,οι καλες εχουν δικο τους χωρο .Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας, ερχόμενος στην Αθήνα για ένα βράδυ μόνο θα ήθελα να επιλέξω πολύ προσεκτικά το μασάζ που θα πάρω στο ξενοδοχείο! Θέλω τις προτάσεις σας και τα φώτα σας, Δίνω βάση κυρίως στο μασάζ και σε έναν ωραίο φραπέ, δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω! Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα! Κάθε πληροφορία δεκτή! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!