μεχρι 40 την κανω.ηλικια της φιλε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Έχει τα πιασιματάκια της από όσο θυμάμαι. Επίσης παλιά φούλαρε. Το έκοψε;Συνάντηση με Αθηνά απο Art.Καλό μασάζ(άνω του μετρίου, ξέρετε είμαι σκληρός κριτής), χωρίς έξτρα. ωραία κοπέλα γύρω στα 25
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Στείλε μήνυμα viber ή WhatsApp και θα δεις όλες τις κοπέλεςΜπήκα φίλε στο σάιτ, και δεν την έχει, Έλενα , ίνα , Άρτεμις μόνο!
την Έλενα λες ????? αλήθεια ?????? σκεφτείτε για ποσό μαλακές μας έχουνΠέθανα στα γέλια
Στο massagetop βάλανε την κομμώτρια σαν Εύη 21 ετών
μια ξανθιά κοντουλα αδύνατη είναι η Σύλβι ????? εάν είναι αυτή πάει Φούλερ και σχετικά εύκολα .....δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
προχωραει και φουλ, την επομενη θα δοκιμασω.
φίλος όλα είναι θέμα χημείας ..... η Έλενα είναι από τα πιο στάνταρ να περάσεις καλά ....αρκεί να σου αρέσει η ηλικία 45+καλημέρα παιδιά
σκέφτομαι να συναντήσω την έλενα την κομμωτρια
έχει κανένας εμπειρία ;
γενικά αυτό το γραφείο ανά καιρούς έχει κάποια καλά κομμάτια ,δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
προχωραει και φουλ, την επομενη θα δοκιμασω.
εμένα η αίσθηση μου ήταν ότι είναι 45+ παιδιά , σκινυ μικρό Βυζί τρομερή πίπα .... μέχρι εκεί ,ηλικια της φιλε?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Εχει αλλα δε τη λες χοντρη.Σε μενα τιπιτα, εχει σχεση λεειΈχει τα πιασιματάκια της από όσο θυμάμαι. Επίσης παλιά φούλαρε. Το έκοψε;
Ευχαριστω νοτια ειμαι,βασικα ειναι μυικο το θεμα στην αριστερη ωμοπλατη εχει σκληρυνει απιστευτα λογω χρονιας καθιστικης ζωης) κ με επακολουθο λαθος σταση σωματος..νοιωθω οτι χρειαζεται απλα να χαλαρωσει μαλακωσει το σημειο..ωστε να επερθει ομοιομορφη κατανομη των μυων μεταξυ αριστερης κ δεξιας ανω πλευρας(τραπεζοειδης,δελτοειδης ειναι εκει;δεν τα ξερω λολ)Αν εχεις πόνους γενικότερα δε θα σου κάνει τίποτα το μασαζ. Εχω πάει κι εγω σε κανονικο μασαζ σοβαρο... νιωθεις καλα εκεινη την ωρα που σου κάνουν το μασαζ , αλλά την άλλη μέρα πάλι τα ίδια
Θες καποιον που να εχει και ιατρικες γνωσεις. Ένας από τους κορυφαίους είναι αυτός που σου έστειλα και αν εισαι προς δυτική Αττική, είναι ο Κριεκούκης στην Ελευσίνα
Πονους εχω μονο οταν προσπαθω να το φερω στα ισια του ) η αρχιζω να του κανω μασαζ .
Anyway thanks again
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για αυτήν εδώ?? Γράφει massage therapist, physiotherapy, κλπ..
Η τύπισσα έχει τρελές βυζαρες εντωμεταξύ.. έχει μιλήσει κάνεις??
Kolonelo79
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2021
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
πως να καταλαβουμε από έναν κώλο, τόσους έχουμε πάρει, κάποια παραπάνω πληροφορία;Παιδιά καλησπέρα, μια Χαρά μασάζ κ φουλ πρόγραμμα την ξέρετε; Τι λέει;
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Της έχω είδη στηλει δύο φορές μνμ δεν το έχει διαβάσει ποτέΚαλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για αυτήν εδώ?? Γράφει massage therapist, physiotherapy, κλπ..
Από εμφάνιση δε λέει πολλά.Αυτή η Λιανα απο Joy;Ξέρουμε αν είναι γενικά χαλαρή;
Απλά συμπαθητική.
Γενικά όμως πολύ χαλαρή προχωράς φουλ άνετα.
πραγματικες αλλα μεχρι φραπε τπτ παραπανω!!απο μασαζ ομως απο τις καλυτερες που εχω κανει (για εμενα παντα)
ok σε ευχαριστώ
Ναι με 400.αλλα βαρετό σεξ.αλλα έφυγε είναι Ντουμπάι.πουλαει σπιτια
υπάρχουν τέτοιες τιμές;
Από εμφάνιση δε λέει πολλά.
Απλά συμπαθητική.
Γενικά όμως πολύ χαλαρή προχωράς φουλ άνετα.
στο πρόσωπο η Τίνα του your κι εμένα μου φαίνεται συμπαθητική. Από σώμα τι λέει;
Επίσης μια Τίνα ξανθιά επίσης από yourmassage μήπως δούλευε παλιά αλλού; ξέρουμε κάτι;
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Στο σάιτ έχει 3-4 κοπέλες, από μηνύματα έχουν κ άλλες; Επίσης από deluxe προχωράνε όλες μέχρι φραπέ;πραγματικες αλλα μεχρι φραπε τπτ παραπανω!!απο μασαζ ομως απο τις καλυτερες που εχω κανει (για εμενα παντα)
Η απάντηση μου πήγε για τη Λιάνα του Joy, όχι για την Τινα.ok σε ευχαριστώ
υπάρχουν τέτοιες τιμές;
στο πρόσωπο η Τίνα του your κι εμένα μου φαίνεται συμπαθητική. Από σώμα τι λέει;
Επίσης μια Τίνα ξανθιά επίσης από yourmassage μήπως δούλευε παλιά αλλού; ξέρουμε κάτι;
Καλημέρα φιλε μου να γίνει δουλειά με το μασαζ ..πρώτον δεν φτάνει μια συνέδρια …θέλει μέρα παρα μέρα και κάποιον που ξέρει για να σε φτιάξειΕυχαριστω,θα ριξω μια ματια αν κ η χειροπρακτικη απ οσο γνωριζω ειναι αμφιλεγομενη.
Ελεγα να δοκιμασω αρχικα μια γυναικα που να εχει γνωση μασαζ κ οχι της πλακας...κ αν δω οτι δεν γινεται δουλεια να απευθυνθω σε φυσιοθεραπευτη επαγγελματια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις