Proedros12321
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
My massage ζωγραφου εχει δοκιμασει κανεις; Προχωρανε;
Πάντως αν οι φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε μπορούμε να πούμε ότι η Ελένη βλέπετε!!!Επειδή κάποιοι ρωτήσαν για την Ελένη την κομμώτρια, έχει αγγελία στο car
Την πήρα σχετικά πρόσφατα και το full με πρωκτικό είναι στα 120.
Η εμφάνιση δεν είναι αυτό από τις φωτογραφίες αλλά κρατιέται πολύ καλά.
Στα του αγώνα το έχει και συμμετέχει αλλα ειδικά στο μασάζ γίνεται λίγο άγαρμπη κάμπιες φορές.
πληθωρισμος = ανοδος σε ολα εκτος απο τους μισθους!Λογικα οσα λες δε διαφωνω καπου.Απλα πληθωρισμος=ανοδος τιμων, νομος αγορας ανεκαθεν, αυτο λεω
Γιατί δεν μπορεί να ξέρειΚαλημέρα παιδιά, λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί δεν είμαι του χώρου του μασάζ, γιατί όταν ρωτάς το γραφείο εάν η κοπέλα προχωρά και σε φουλ, ευγενικά πάντα, σου απαντά, όχι κ πολύ ευγενικά μάλλον απότομα κ με αγένεια, δεν ξέρω κανονίζεις μαζί της-εγώ πουλάω μόνο μασάζ κλπ
Εγώ προσωπικά μασάζ κανονικό κάνω με 20 ευρώ την ώρα κ μάλιστα καλό, πως θα διακινδυνεύσω ένα ραντεβού στην τριπλάσια-πενταπλασια τιμή χωρίς να ξέρω κιόλας εάν θα έχει ευτυχή κατάληξη?
για να το πούμε ακόμα πιο σωστά.... μόνο ο μισθος ανεβαίνει σύμφωνα με τον πληθωρισμό.πληθωρισμος = ανοδος σε ολα εκτος απο τους μισθους!
για να το λεμε σωστα!
Κανένα γραφείο δε μπορεί να σου παραδεχτεί κάτι τέτοιο.Επισης πολλές φορές το τι κάνει η κάθε κοπέλα ούτε το ίδιο το γραφείο δεν ξέρει.Οπως λοιπόν σου έγραψε κ ο φίλος παραπάνω είτε διαβάζεις κριτικές κ πας στοχευμένα είτε κάνεις τη δοκιμή κ ενημερώνεις κ τους υπόλοιπους.Πλεον όλο αυτό έχει καταντήσει μία κοροϊδία καθώς οι περισσότερες ούτε τα τυπικά του μασάζ δεν ξέρουν κ απλά πετάμε τα λεφτά μας τα οποία στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι κ λίγα.Οποτε βοηθήστε λίγο πολύ όλοι με κριτικές.Καλημέρα παιδιά, λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί δεν είμαι του χώρου του μασάζ, γιατί όταν ρωτάς το γραφείο εάν η κοπέλα προχωρά και σε φουλ, ευγενικά πάντα, σου απαντά, όχι κ πολύ ευγενικά μάλλον απότομα κ με αγένεια, δεν ξέρω κανονίζεις μαζί της-εγώ πουλάω μόνο μασάζ κλπ
Εγώ προσωπικά μασάζ κανονικό κάνω με 20 ευρώ την ώρα κ μάλιστα καλό, πως θα διακινδυνεύσω ένα ραντεβού στην τριπλάσια-πενταπλασια τιμή χωρίς να ξέρω κιόλας εάν θα έχει ευτυχή κατάληξη?
Έχει καλή συμμετοχή στο σεξ??? Πρωκτικό γουστάρει?Επειδή κάποιοι ρωτήσαν για την Ελένη την κομμώτρια, έχει αγγελία στο car
Στα του αγώνα το έχει και συμμετέχει αλλα ειδικά στο μασάζ γίνεται λίγο άγαρμπη κάμπιες φορές.
Επειδή κάποιοι ρωτήσαν για την Ελένη την κομμώτρια, έχει αγγελία στο car
Πρέπει να σε έχει τυφλωσει η πολλή μαλακία τελικά εσένα, εεεεε;;;Έχει καλή συμμετοχή στο σεξ??? Πρωκτικό γουστάρει?
Ασχολησου με κάτι άλλο εσύ πέρα από το να βρίζεις. Εγώ στον φίλο αναφέρθηκα δε χρειάζεται να πετάγεται και ότι δεν σου αρέσει απλά να το προσπερνάει. Κρίμα είχαμε αλλάξει κάποτε και 2 κουβέντεςΠρέπει να σε έχει τυφλωσει η πολλή μαλακία τελικά εσένα, εεεεε;;;
Κάνεις παράθεση την ανάρτηση του μέλους @Lorenz στο οποίο έχω υπογραμμίσει με μεγάλα γράματα, δυο φράσεις συγκεκριμένες και έρχεσαι και ρωτάς αν κάνει αυτά στα οποία ο @Lorenz εχει ήδη αναφερθει με μεγάλη σαφήνεια.
Τελικά είσαι πολύ μεγάααααααααααααλος ΜΑΛΑΚΑΣ
Μάγκες αυτά που εγραψα πριν μερικές ώρες εδώ Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 310 - bourdela.com forum
και γελούσαμε..... ορίστε και οι αποδείξεις παραπάνω
Δεν προχωράνε εκεί φίλε μουΘα δοκιμασω στο hermes μηοως προχωρανε τωρα που πηγε 45 η ωρα
δοκιμασες με τα 45/ωρα;Δεν προχωράνε εκεί φίλε μου
Δεν έχει να κάνει με την τιμή αλλά με την πολιτική.Το Hermes είναι στα δεν..δοκιμασες με τα 45/ωρα;
Τωρα εξηγειται πώς φυτρωνουν αυτα τα κωλομαγαζα σα μανιταρια. Υπαρχουν εκατονταδες πυρφοροι που σκανε 130αρια (με ή χωρις hotel) για ενα ψευτομασαζ κ μια μετρια μαλακια...Συνεχιστε...
Γιατί πεταγεσαι δεν μου είπες σε παράθεση άλλου???? Γιατί δεν προσπερνάς απλά αν δε σου αρέσει?Πρώτα από όλα μπασταρδάκο υποδείξεις να κάνεις στους ομοίους σου.
Ό,τι γουστάρω θα σχολιάζω και όποτε γουστάρω, θα το κάνω, φασιστάκο.
Προσπαθω να ασχοληθω με κάτι άλλο , όμως δε με αφήνουν κάτι μαλάκες σαν εσένα (είστε και πολλοί πανάθεμά σας) που απλά γράφουν , χωρίς να κάτσουν να διαβάσουν τι έχει γράψει ο προηγούμενος.
Αφου στα λέει ξεκαθαρα ρε ΜΑΛΑΚΑ ... τι ρωτας τα ιδια και τα ίδια;; Εκτός αν εισαι κανα αγράμματο πακιστανάκι και δεν ξέρεις να διαβάζεις. Αν είσαι, να μου το πεις , και να ζητήσω συγνώμη που σε εβρισα.
Σου εξηγησα φασιστακο... Όπου γουστάρω θα γράφω και θα σχολιαζω.Γιατί πεταγεσαι δεν μου είπες σε παράθεση άλλου???? Γιατί δεν προσπερνάς απλά αν δε σου αρέσει?
Εντάξει άχρηστεΣου εξηγησα φασιστακο... Όπου γουστάρω θα γράφω και θα σχολιαζω.
Μπορείς να το δεχτείς; Καλώς!!!
Δεν μπορείς να το δεχτείς;
Η λύση ειναι εδώ :
Και τώρα τράβα πλύνε το στόμα σου γιατι βρωμάει πουτσίλας
μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι κώλοιΕντάξει άχρηστε