Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Proedros12321

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
My massage ζωγραφου εχει δοκιμασει κανεις; Προχωρανε;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.566
Πόντοι
29.667
Επειδή κάποιοι ρωτήσαν για την Ελένη την κομμώτρια, έχει αγγελία στο car

Την πήρα σχετικά πρόσφατα και το full με πρωκτικό είναι στα 120.
Η εμφάνιση δεν είναι αυτό από τις φωτογραφίες αλλά κρατιέται πολύ καλά.
Στα του αγώνα το έχει και συμμετέχει αλλα ειδικά στο μασάζ γίνεται λίγο άγαρμπη κάμπιες φορές.
Πάντως αν οι φωτογραφίες ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε μπορούμε να πούμε ότι η Ελένη βλέπετε!!!

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Καλημέρα παιδιά, λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί δεν είμαι του χώρου του μασάζ, γιατί όταν ρωτάς το γραφείο εάν η κοπέλα προχωρά και σε φουλ, ευγενικά πάντα, σου απαντά, όχι κ πολύ ευγενικά μάλλον απότομα κ με αγένεια, δεν ξέρω κανονίζεις μαζί της-εγώ πουλάω μόνο μασάζ κλπ
Εγώ προσωπικά μασάζ κανονικό κάνω με 20 ευρώ την ώρα κ μάλιστα καλό, πως θα διακινδυνεύσω ένα ραντεβού στην τριπλάσια-πενταπλασια τιμή χωρίς να ξέρω κιόλας εάν θα έχει ευτυχή κατάληξη?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Λογικα οσα λες δε διαφωνω καπου.Απλα πληθωρισμος=ανοδος τιμων, νομος αγορας ανεκαθεν, αυτο λεω
πληθωρισμος = ανοδος σε ολα εκτος απο τους μισθους!
για να το λεμε σωστα!

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
Καλημέρα παιδιά, λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί δεν είμαι του χώρου του μασάζ, γιατί όταν ρωτάς το γραφείο εάν η κοπέλα προχωρά και σε φουλ, ευγενικά πάντα, σου απαντά, όχι κ πολύ ευγενικά μάλλον απότομα κ με αγένεια, δεν ξέρω κανονίζεις μαζί της-εγώ πουλάω μόνο μασάζ κλπ
Εγώ προσωπικά μασάζ κανονικό κάνω με 20 ευρώ την ώρα κ μάλιστα καλό, πως θα διακινδυνεύσω ένα ραντεβού στην τριπλάσια-πενταπλασια τιμή χωρίς να ξέρω κιόλας εάν θα έχει ευτυχή κατάληξη?
Γιατί δεν μπορεί να ξέρει το γραφείο το μπουρδελομασατζιδικο ποιόν έχει απέναντι στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου.
Το να σου πει οτι θα σου στείλει κοπέλα που γαμιέται στα ραντεβού της, ειναι παραδοχή μαστροπείας, η οποία διώκεται ποινικά. Εσύ μπορεί να είσαι πχ του τμήματος ηθών ή ανταγωνιστής και να ηχογραφείς την κλήση κλπκλπ με αποτέλεσμα να έχει δυσάρεστες συνέπειες ο/η υπεύθυνος/η του κάθε μπουρδελομασατζίδικου.

Οπότε, ή κάθεσαι και διαβάζεις αναφορές συναγωνιστών απο παλαιότερες συνευρέσεις, ή δοκιμάζεις και ρισκάρεις , χτίζοντας μόνος σου την εμπειρία και τις γνώσεις γύρω από το χώρο του μασαζ.

Γι'αυτό λέμε ότι είναι ακριβό σπορ. Πολλοί έχουμε δώσει λεφτά ,τα οποία τα κλάψαμε πάθαμε και μάθαμε και έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε δυο-τρία στανταράκια , που ξέρουμε ότι θα περάσουμε καλά μαζί τους.

Και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, απεχθάνομαι/απεχθανόμαστε τους τεμπέληδες χαραμοφάηδες που τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο.

Δε θες ή δεν έχεις να σπαταλήσεις λεφτά σε κασκαντεριλίκια;; Οκ, σεβαστό!!!
Κάτσε ομως ρε μπαγλαμά και διάβασε τις χιλιάδες αναρτήσεις που υπάρχουν εδώ μέσα.

Κι αν όντως δε βρεις κάτι γύρω από αυτό που αναζητάς, τότε κάνε έστω μια φορά το κασκαντεριλίκι και έλα να γράψεις εντυπώσεις/κριτική, ώστε να προσφέρεις στην κοινότητα του μασαζ.

Τελευταία τροποποίηση:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
πληθωρισμος = ανοδος σε ολα εκτος απο τους μισθους!
για να το λεμε σωστα!
για να το πούμε ακόμα πιο σωστά.... μόνο ο μισθος ανεβαίνει σύμφωνα με τον πληθωρισμό.
Όλα τα άλλα ανεβαίνουν σύμφωνα με τα πόσα λείπουν από τον κάθε πούστη χονδρέμπορο

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
649
Πόντοι
81
Κανένα γραφείο δε μπορεί να σου παραδεχτεί κάτι τέτοιο.Επισης πολλές φορές το τι κάνει η κάθε κοπέλα ούτε το ίδιο το γραφείο δεν ξέρει.Οπως λοιπόν σου έγραψε κ ο φίλος παραπάνω είτε διαβάζεις κριτικές κ πας στοχευμένα είτε κάνεις τη δοκιμή κ ενημερώνεις κ τους υπόλοιπους.Πλεον όλο αυτό έχει καταντήσει μία κοροϊδία καθώς οι περισσότερες ούτε τα τυπικά του μασάζ δεν ξέρουν κ απλά πετάμε τα λεφτά μας τα οποία στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι κ λίγα.Οποτε βοηθήστε λίγο πολύ όλοι με κριτικές.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.494
Πόντοι
1.336
Θα δοκιμασω στο hermes μηοως προχωρανε τωρα που πηγε 45 η ωρα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306

Στα του αγώνα το έχει και συμμετέχει αλλα ειδικά στο μασάζ γίνεται λίγο άγαρμπη κάμπιες φορές.
Έχει καλή συμμετοχή στο σεξ??? Πρωκτικό γουστάρει?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256

Έχει καλή συμμετοχή στο σεξ??? Πρωκτικό γουστάρει?
Πρέπει να σε έχει τυφλωσει η πολλή μαλακία τελικά εσένα, εεεεε;;;
Κάνεις παράθεση την ανάρτηση του μέλους @Lorenz στο οποίο έχω υπογραμμίσει με μεγάλα γράματα, δυο φράσεις συγκεκριμένες και έρχεσαι και ρωτάς αν κάνει αυτά στα οποία ο @Lorenz εχει ήδη αναφερθει με μεγάλη σαφήνεια.

Τελικά είσαι πολύ μεγάααααααααααααλος ΜΑΛΑΚΑΣ:jerking::jerking::jerking::jerking:

Μάγκες αυτά που εγραψα πριν μερικές ώρες εδώ Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 310 - bourdela.com forum
και γελούσαμε..... ορίστε και οι αποδείξεις παραπάνω

Τελευταία τροποποίηση:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Πρέπει να σε έχει τυφλωσει η πολλή μαλακία τελικά εσένα, εεεεε;;;
Κάνεις παράθεση την ανάρτηση του μέλους @Lorenz στο οποίο έχω υπογραμμίσει με μεγάλα γράματα, δυο φράσεις συγκεκριμένες και έρχεσαι και ρωτάς αν κάνει αυτά στα οποία ο @Lorenz εχει ήδη αναφερθει με μεγάλη σαφήνεια.

Τελικά είσαι πολύ μεγάααααααααααααλος ΜΑΛΑΚΑΣ:jerking::jerking::jerking::jerking:

Μάγκες αυτά που εγραψα πριν μερικές ώρες εδώ Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 310 - bourdela.com forum
και γελούσαμε..... ορίστε και οι αποδείξεις παραπάνω
Ασχολησου με κάτι άλλο εσύ πέρα από το να βρίζεις. Εγώ στον φίλο αναφέρθηκα δε χρειάζεται να πετάγεται και ότι δεν σου αρέσει απλά να το προσπερνάει. Κρίμα είχαμε αλλάξει κάποτε και 2 κουβέντες

• Like
Αντιδράσεις: socos

Nikolakis12346

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Τωρα εξηγειται πώς φυτρωνουν αυτα τα κωλομαγαζα σα μανιταρια. Υπαρχουν εκατονταδες πυρφοροι που σκανε 130αρια (με ή χωρις hotel) για ενα ψευτομασαζ κ μια μετρια μαλακια...Συνεχιστε...

Αυτό ακριβώς

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Πρώτα από όλα μπασταρδάκο υποδείξεις να κάνεις στους ομοίους σου.
Ό,τι γουστάρω θα σχολιάζω και όποτε γουστάρω, θα το κάνω, φασιστάκο.
Προσπαθω να ασχοληθω με κάτι άλλο , όμως δε με αφήνουν κάτι μαλάκες σαν εσένα (είστε και πολλοί πανάθεμά σας) που απλά γράφουν , χωρίς να κάτσουν να διαβάσουν τι έχει γράψει ο προηγούμενος.
Αφου στα λέει ξεκαθαρα ρε ΜΑΛΑΚΑ ... τι ρωτας τα ιδια και τα ίδια;; Εκτός αν εισαι κανα αγράμματο πακιστανάκι και δεν ξέρεις να διαβάζεις. Αν είσαι, να μου το πεις , και να ζητήσω συγνώμη που σε εβρισα.
Γιατί πεταγεσαι δεν μου είπες σε παράθεση άλλου???? Γιατί δεν προσπερνάς απλά αν δε σου αρέσει?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
Γιατί πεταγεσαι δεν μου είπες σε παράθεση άλλου???? Γιατί δεν προσπερνάς απλά αν δε σου αρέσει?
Σου εξηγησα φασιστακο... Όπου γουστάρω θα γράφω και θα σχολιαζω.
Μπορείς να το δεχτείς; Καλώς!!!
Δεν μπορείς να το δεχτείς;
Η λύση ειναι εδώ :

1727612944064.png

Και τώρα τράβα πλύνε το στόμα σου γιατι βρωμάει πουτσίλας

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Σου εξηγησα φασιστακο... Όπου γουστάρω θα γράφω και θα σχολιαζω.
Μπορείς να το δεχτείς; Καλώς!!!
Δεν μπορείς να το δεχτείς;
Η λύση ειναι εδώ :

1727612944064.png

Και τώρα τράβα πλύνε το στόμα σου γιατι βρωμάει πουτσίλας
Εντάξει άχρηστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom