Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι κώλοιΕντάξει άχρηστε
μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι κώλοιΕντάξει άχρηστε
Έχεις εικόνα για μία Χριστίνα με μπούκλες; Μελαχρινή μου φαίνεται.Λίγα και σχετικά παλιότερα για deluxe:
- Ινέσα: Τα χω ξαναπει, απ' τα καλύτερα μασάζ που χω πάρει κατ' οίκον. Ωραία γυναίκα, λίγο κρύα, αλλά καλό παιδί
- Ειρήνη: Πολύ καλό μασάζ κι αυτή, μάλλον επαγγελματίας. Εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, δεν μου βγαλε καν πως παίζει έξτρα
- Σίσσυ: Ικανοποιητικό μασάζ, χειρότερο απ' τις προαναφερθείσες. Το παλεύει πάντως, δεν σταμάτησε λεπτό. Έξτρα εγώ δεν πήρα
Αγαπάτε αλλήλους! (εκτός απ΄ τον Δημήτρη που μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια με την Τίτη-τιτάκι σε άλλα threads)
Ω ρε χάλια, ούτε η Ελένη η κομμώτρια δε θα περίμενε τα μεγαλεία που ζει λόγω της αγαμίας που υπάρχει120 με 130 παιζει ... το καλό ειναι οτι δεν βγαζει τιμοκαταλογο .... και την πιπα 80 με 90 να εδινε ο συναγωνιστης μια χαρα θα ηταν ... 45+ μην το ξεχναμε ....
Η Λίζα φαίνεται φοβερό. Ίσως την δοκιμάσω σήμερα... Πάντως το γραφείο είναι γενικά στα δεν από extraΚαλησπερα σε ολους ! Εχει καποιος εμπειρια απο εδω; Μασάζ Κατ Οίκον - Μασάζ Αθήνα Υπηρεσίες | Massage Spiti , αν μπορει ας με ενημερωσει εδω ή σε μηνυμα.
Αναφερθηκε ότι είναι μεγαλη ξεπέτα
ευχαριστω για την ενημερωσηΑναφερθηκε ότι είναι μεγαλη ξεπέτα
Dm - Lotus είναι για τρελό μαύρο μάγκες μου γιατί σε αφήνουν να κάνεις χωρίς πετσέτα (προκαλούν δλδ) κ στο τέλος ούτε φραπέ.Καθαρη εκμετάλλευση για να ξαναπάς.Μαυρη λίστα!Αννα απο Lotus massage (ιδιο γραφειο με DM massage) είναι τελικα στα δεν. Ουτε απο μασαζ ξερει, απλο χαιδεμα, ασχετη η πιτσιρικα. Οταν ζητηθηκε το κατι παραπανω δηλωσε οτι "αυτο εγω δεν το κανω". Κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο.
Υποψη οτι μιλαμε για την Αννα με τα μακρια μαλλια και τα μεγαλα χειλη. Γιατι εχουν 2 Αννες στο καταστημα.
Αυτα λοιπον, ελπιζω να βοηθησα.
κλαιω
Έχουμε εμπειρία από άλλες του γραφείου ? Γιατί δεν έχει siteMassageone κ Συλβι
Μετά από διαβασμα θετικών κριτικών είπα ας δοκιμάσω.
Φωτο με πραγματικότητα καμία σχέση.
Από εκεί και πέρα.
Ξανθιά κοντουλα, αδύνατη ,με ήρεμη χαλαρή κ καλή ενέργεια γυναίκα.
Πήρα ένα ωραιο χαλαρωτικό απαλό μασάζ.
Και έναν καλό φραπέ.
Κόστος 50+οτι θέλεις
Νά εμφανίστη ό μύστης πού τό ανακάλυψε για βραβείο.
Τά ξεξουλικα σάς άλλου...... έχω πεθάνει από τό γέλιο
Την έχω πάρει εγώ είναι αρκετά στενη τελείωσα σχετικά γρήγορα και έχει όρεξη , αλλά μόνο αυτά τα δυο θα σου πρότεινα να μην δοκιμάσειςΠρέπει να σε έχει τυφλωσει η πολλή μαλακία τελικά εσένα, εεεεε;;;
Κάνεις παράθεση την ανάρτηση του μέλους @Lorenz στο οποίο έχω υπογραμμίσει με μεγάλα γράματα, δυο φράσεις συγκεκριμένες και έρχεσαι και ρωτάς αν κάνει αυτά στα οποία ο @Lorenz εχει ήδη αναφερθει με μεγάλη σαφήνεια.
Τελικά είσαι πολύ μεγάααααααααααααλος ΜΑΛΑΚΑΣ
Μάγκες αυτά που εγραψα πριν μερικές ώρες εδώ Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 310 - bourdela.com forum
και γελούσαμε..... ορίστε και οι αποδείξεις παραπάνω