Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
Λίγα και σχετικά παλιότερα για deluxe:
- Ινέσα: Τα χω ξαναπει, απ' τα καλύτερα μασάζ που χω πάρει κατ' οίκον. Ωραία γυναίκα, λίγο κρύα, αλλά καλό παιδί
- Ειρήνη: Πολύ καλό μασάζ κι αυτή, μάλλον επαγγελματίας. Εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, δεν μου βγαλε καν πως παίζει έξτρα
- Σίσσυ: Ικανοποιητικό μασάζ, χειρότερο απ' τις προαναφερθείσες. Το παλεύει πάντως, δεν σταμάτησε λεπτό. Έξτρα εγώ δεν πήρα

Αγαπάτε αλλήλους! (εκτός απ΄ τον Δημήτρη που μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια με την Τίτη-τιτάκι σε άλλα threads)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.497
Πόντοι
1.336
Λίγα και σχετικά παλιότερα για deluxe:
- Ινέσα: Τα χω ξαναπει, απ' τα καλύτερα μασάζ που χω πάρει κατ' οίκον. Ωραία γυναίκα, λίγο κρύα, αλλά καλό παιδί
- Ειρήνη: Πολύ καλό μασάζ κι αυτή, μάλλον επαγγελματίας. Εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, δεν μου βγαλε καν πως παίζει έξτρα
- Σίσσυ: Ικανοποιητικό μασάζ, χειρότερο απ' τις προαναφερθείσες. Το παλεύει πάντως, δεν σταμάτησε λεπτό. Έξτρα εγώ δεν πήρα

Αγαπάτε αλλήλους! (εκτός απ΄ τον Δημήτρη που μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια με την Τίτη-τιτάκι σε άλλα threads)
Έχεις εικόνα για μία Χριστίνα με μπούκλες; Μελαχρινή μου φαίνεται.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
120 με 130 παιζει ... το καλό ειναι οτι δεν βγαζει τιμοκαταλογο .... και την πιπα 80 με 90 να εδινε ο συναγωνιστης μια χαρα θα ηταν ... 45+ μην το ξεχναμε ....
Ω ρε χάλια, ούτε η Ελένη η κομμώτρια δε θα περίμενε τα μεγαλεία που ζει λόγω της αγαμίας που υπάρχει

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Καλησπερα σε ολους ! Εχει καποιος εμπειρια απο εδω; Μασάζ Κατ Οίκον - Μασάζ Αθήνα Υπηρεσίες | Massage Spiti , αν μπορει ας με ενημερωσει εδω ή σε μηνυμα.
Η Λίζα φαίνεται φοβερό. Ίσως την δοκιμάσω σήμερα... Πάντως το γραφείο είναι γενικά στα δεν από extra

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.803
Πόντοι
11.096
Ποιός είναι ο μύστης που τό ανέβασε;

FB_IMG_1727678530774.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Φίλε μου είσαι ωραίος.

johny131

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Αννα απο Lotus massage (ιδιο γραφειο με DM massage) είναι τελικα στα δεν. Ουτε απο μασαζ ξερει, απλο χαιδεμα, ασχετη η πιτσιρικα. Οταν ζητηθηκε το κατι παραπανω δηλωσε οτι "αυτο εγω δεν το κανω". Κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο.
Υποψη οτι μιλαμε για την Αννα με τα μακρια μαλλια και τα μεγαλα χειλη. Γιατι εχουν 2 Αννες στο καταστημα.
Αυτα λοιπον, ελπιζω να βοηθησα.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
649
Πόντοι
81
Αννα απο Lotus massage (ιδιο γραφειο με DM massage) είναι τελικα στα δεν. Ουτε απο μασαζ ξερει, απλο χαιδεμα, ασχετη η πιτσιρικα. Οταν ζητηθηκε το κατι παραπανω δηλωσε οτι "αυτο εγω δεν το κανω". Κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο.
Υποψη οτι μιλαμε για την Αννα με τα μακρια μαλλια και τα μεγαλα χειλη. Γιατι εχουν 2 Αννες στο καταστημα.
Αυτα λοιπον, ελπιζω να βοηθησα.
Dm - Lotus είναι για τρελό μαύρο μάγκες μου γιατί σε αφήνουν να κάνεις χωρίς πετσέτα (προκαλούν δλδ) κ στο τέλος ούτε φραπέ.Καθαρη εκμετάλλευση για να ξαναπάς.Μαυρη λίστα!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
αυτα με λοτους τα γραφουμε απο προ Χριστου εδω μεσα

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Καλη εβδομαδα σε ολους καταδρομικη με μαρια deluxe , μασαζ μετριο , ηλικια 45+ με καλο κορμί και ωραιοτατο μπουστο .... στα του αγωνα ... ζητησε 150 για φουλ και 100 για πιπα .... εννοιτε τα 150 ΠΟΤΕ ψηθηκα για πιπα .. εδωσα 100 τα κλαιω ακομη ... μια αεροπιπα απο αλλο πλανητη ,,, απο εμενα ειναι στα ΔΕΝ
αρπαχτικο με κακες υπηρεσιες ... ελπιζω να βοηθησα ,,, θα επανελθω εκλεισα με βικτωρια

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Massageone κ Συλβι

Μετά από διαβασμα θετικών κριτικών είπα ας δοκιμάσω.

Φωτο με πραγματικότητα καμία σχέση.

Από εκεί και πέρα.
Ξανθιά κοντουλα, αδύνατη ,με ήρεμη χαλαρή κ καλή ενέργεια γυναίκα.

Πήρα ένα ωραιο χαλαρωτικό απαλό μασάζ.
Και έναν καλό φραπέ.
Κόστος 50+οτι θέλεις
Έχουμε εμπειρία από άλλες του γραφείου ? Γιατί δεν έχει site

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.803
Πόντοι
11.096

Νικοςπ44

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Πρέπει να σε έχει τυφλωσει η πολλή μαλακία τελικά εσένα, εεεεε;;;
Κάνεις παράθεση την ανάρτηση του μέλους @Lorenz στο οποίο έχω υπογραμμίσει με μεγάλα γράματα, δυο φράσεις συγκεκριμένες και έρχεσαι και ρωτάς αν κάνει αυτά στα οποία ο @Lorenz εχει ήδη αναφερθει με μεγάλη σαφήνεια.

Τελικά είσαι πολύ μεγάααααααααααααλος ΜΑΛΑΚΑΣ:jerking::jerking::jerking::jerking:

Μάγκες αυτά που εγραψα πριν μερικές ώρες εδώ Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 310 - bourdela.com forum
και γελούσαμε..... ορίστε και οι αποδείξεις παραπάνω
Την έχω πάρει εγώ είναι αρκετά στενη τελείωσα σχετικά γρήγορα και έχει όρεξη , αλλά μόνο αυτά τα δυο θα σου πρότεινα να μην δοκιμάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom