Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
23
Πόντοι
1
Ευχαριστω,θα ριξω μια ματια αν κ η χειροπρακτικη απ οσο γνωριζω ειναι αμφιλεγομενη.
Ελεγα να δοκιμασω αρχικα μια γυναικα που να εχει γνωση μασαζ κ οχι της πλακας...κ αν δω οτι δεν γινεται δουλεια να απευθυνθω σε φυσιοθεραπευτη επαγγελματια
Καλημέρα φιλε μου να γίνει δουλειά με το μασαζ ..πρώτον δεν φτάνει μια συνέδρια …θέλει μέρα παρα μέρα και κάποιον που ξέρει για να σε φτιάξει

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.337
Πόντοι
206
δεν κανω διαφημιση αλλα απο massage1 one, εμεινα ευχαριστημενος πολυ.
πηρα την Συλβι. αδυνατη ,μασαζ καλο θα ελεγα και πιπα ανευ. συνολο 100.χωρις ρουχα.
προχωραει και φουλ, την επομενη θα δοκιμασω.
ποσα θελει για μπριζολα?
στα 100 μία πίπα?

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Πρόσφατες δοκιμές:

Κωνσταντίνα senses: χάδια το μασάζ, έφτασε μόνο μέχρι χέρι και είπε με τίποτα κάτι παραπάνω. 60 + ότι θελεις

Σαμιουελα senses: μέτριο μασάζ, τίποτα παραπάνω δυστυχώς - πολύ τίμια ότι έκατσε 1 ολόκληρη ώρα χωρίς να κλέψει ούτε 5λεπτο που το κάνουν ολες. 60 το μασάζ.

Μαρία deluxe: καλό μασάζ, χάλια χέρι με +20. Από τα πιο διεκπεραιωτικα που μου έχουν κάνει ποτέ και δεν έβγαλε τίποτα από ρουχα. Ήθελε 40 για στομα και 60 για φουλ.

Σοφία deluxe: σίγουρα πιο όμορφη από ότι στις φωτογραφίες. Μέτριο μασάζ με πολύ λάδι. Χέρι με +20 αλλά τίποτα το τρομερό. Φτάνει φουλ με 60 αλλά δεν ήθελα να δώσω τοσα

Το deluxe πήγε στα 70€ όπως πολλοί έχουν αναφέρει, οπότε πια είναι ασυμφορο

Τελευταία τροποποίηση:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
Μισες πληροφορίες δίνεις Κώστα...
να συμπληρώσεις τις αρχικές τιμές του μασαζ ( για όλες αυτες που αναφέρεις ), καθώς επίσης και τις επιπρόσθετες που ζητάνε για τις εξτρα υπηρεσίες οι πρώτες δύο.

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Μισες πληροφορίες δίνεις Κώστα...
να συμπληρώσεις τις αρχικές τιμές του μασαζ ( για όλες αυτες που αναφέρεις ), καθώς επίσης και τις επιπρόσθετες που ζητάνε για τις εξτρα υπηρεσίες οι πρώτες δύο.
Message edited με τιμες

Giwrgoszou

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Ψάχνω μια καλή για μασάζ και να προχωράει μετά χωρίς να σκέφτομαι αν θα γίνει ή θα φάω άκυρο. Προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά δεν μπορώ γιατί δεν ξέρω που να ψάξω και εδώ δεν υπάρχουν τηλέφωνα ή σοσιαλ. Είμαι καινούριος στη παρέα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Που μπορώ να δω; Αν υπάρχει λινκ από σοσιαλ; Ευχαριστώ πολύ!

Giwrgoszou

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2024
Like
9
Πόντοι
0
παιδια εχουμε καποια εμπειρια απο DM massage kai rose massage μου εστειλαν μικρό ρόστερ
αλλα πολυ ενδιαφέρον επισης massaua καποια πρόταση ( εκτός νικολετας ) που εχω πάει
Νικολετα καλη; Προχωράει; Και πόσο;

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
πως να καταλαβουμε από έναν κώλο, τόσους έχουμε πάρει, κάποια παραπάνω πληροφορία;
Δεν μπορώ να βάλω πρόσωπο το ξέρετε αυτό , μπορεί να την αναγνωρίσετε εάν σας έχει στείλει την ίδια φωτογραφία
Εν πάση περιπτώσει δεν είναι και υποχρεωτικό χαχαχα αν ξέρετε λέτε εάν όχι τότε όχι

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256
Δεν μπορώ να βάλω πρόσωπο το ξέρετε αυτό , μπορεί να την αναγνωρίσετε εάν σας έχει στείλει την ίδια φωτογραφία
Εν πάση περιπτώσει δεν είναι και υποχρεωτικό χαχαχα αν ξέρετε λέτε εάν όχι τότε όχι
Τα εχουμε ξαναπει αυτα.. προσωπο δεν επιτρέπεται. Μπορείς όμως να βάλεις το Link της αγγελίας.

Lorenz

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Επειδή κάποιοι ρωτήσαν για την Ελένη την κομμώτρια, έχει αγγελία στο car

Την πήρα σχετικά πρόσφατα και το full με πρωκτικό είναι στα 120.
Η εμφάνιση δεν είναι αυτό από τις φωτογραφίες αλλά κρατιέται πολύ καλά.
Στα του αγώνα το έχει και συμμετέχει αλλα ειδικά στο μασάζ γίνεται λίγο άγαρμπη κάμπιες φορές.

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
ποσα θελει για μπριζολα?
στα 100 μία πίπα?

120 με 130 παιζει ... το καλό ειναι οτι δεν βγαζει τιμοκαταλογο .... και την πιπα 80 με 90 να εδινε ο συναγωνιστης μια χαρα θα ηταν ... 45+ μην το ξεχναμε ....

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Πρόσφατες δοκιμές:

Κωνσταντίνα senses: χάδια το μασάζ, έφτασε μόνο μέχρι χέρι και είπε με τίποτα κάτι παραπάνω. 60 + ότι θελεις

Σαμιουελα senses: μέτριο μασάζ, τίποτα παραπάνω δυστυχώς - πολύ τίμια ότι έκατσε 1 ολόκληρη ώρα χωρίς να κλέψει ούτε 5λεπτο που το κάνουν ολες. 60 το μασάζ.

Μαρία deluxe: καλό μασάζ, χάλια χέρι με +20. Από τα πιο διεκπεραιωτικα που μου έχουν κάνει ποτέ και δεν έβγαλε τίποτα από ρουχα. Ήθελε 40 για στομα και 60 για φουλ.

Σοφία deluxe: σίγουρα πιο όμορφη από ότι στις φωτογραφίες. Μέτριο μασάζ με πολύ λάδι. Χέρι με +20 αλλά τίποτα το τρομερό. Φτάνει φουλ με 60 αλλά δεν ήθελα να δώσω τοσα

Το deluxe πήγε στα 70€ όπως πολλοί έχουν αναφέρει, οπότε πια είναι ασυμφορο
Γενικα το σπορ εχει γίνει ασυμφορο .... κατ αρχας εχουμε γεμισει ΚΑΠΗ που ζητουν οτι τους κατέβει στο κεφαλι ... 70 + 30 στην καλυτερη για χερι + ξενοδοχειο = 130€ ... τα συμπερασματα δικας σας ... παιδες για 10 λεπτακια χειρονακτικης ...

maggia007

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Συναγωνιστές πάντως ρισκο στο σπίτι Πρώτον δεν ξέρεις τι θα σου έρθει και μετά έχει τη διεύθυνση σου με ό,τι αυτό συνεπάγεται

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Επειδή κάποιοι ρωτήσαν για την Ελένη την κομμώτρια, έχει αγγελία στο car

Την πήρα σχετικά πρόσφατα και το full με πρωκτικό είναι στα 120.
Η εμφάνιση δεν είναι αυτό από τις φωτογραφίες αλλά κρατιέται πολύ καλά.
Στα του αγώνα το έχει και συμμετέχει αλλα ειδικά στο μασάζ γίνεται λίγο άγαρμπη κάμπιες φορές.
Τσιμπημενη πάντως η τιμή της για αυτό που είναι
Το 80αρι θα ήταν καλύτερο νομίζω
Δεν την έχω πάρει γιατί δεν συνέπεσαν οι ώρες μας αλλά να σου πω τώρα το σκέφτομαι περισσότερο προς το όχι

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.417
Πόντοι
26.236
Λίγα της προηγούμενης εβδομάδας

+++ στη χριστιαννα του deluxe
Κοινωνικότατη , απλή ,άνετη , ωραίο αδύνατο βελούδινο σωμα προχωράει αν νιώσει οκ κ συζητήσιμη σε τιμές .

- - - στην μαριλενα του dm
Καμία σχέση οι photos ,δεν προχωράει βαρετή γκομενα ,βαρετό μασαζ .

- - - στην Άννα του senses καμία σχέση οι photos ,πιο παχουλή ,αλβανακι προχωράει από +30-40 για φραπέ ούτε καν ζήτησα .
Ωραιο βυζι όμως ηλικία 22-23 για οσους ενδιαφέρονται . Γνώση μασαζ =ξένη λέξη .
:hi:

Hanzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
202
Πόντοι
280
Καλησπέρα φρεντς.

Ινεσσα ντελουξ, ισχύουν όσα έχω διαβάσει.
Σοβαρό μουνι, ψηλή,μιλφ ,ξανθιά ,δυνατό κορμι για την ηλικία της.

Νιώθεις ότι είναι κάπως απόμακρη κ κρατάει απόσταση αλλά νομίζω αυτό είναι κ το στιλ της.

Θέλω να επισημάνω ότι πήρα το καλύτερο μασάζ μέχρι στιγμής από αυτόν τν χώρο.
Μασάζ που την επόμενη μέρα ένιωθα σαν να με πάτησε νταλίκα(αυτό είναι καλό).

Από εκεί κ πέρα, πήρα έναν φραπέ, όχι τον καλύτερο, όχι τον χειρότερο, σαν να ήταν «ας ολοκληρώσουμε την συνεδρια»

Δεν έβγαλε ρούχα, άφησε αγγίγματα.
Μασάζ 70+30

Hanzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
202
Πόντοι
280
Massageone κ Συλβι

Μετά από διαβασμα θετικών κριτικών είπα ας δοκιμάσω.

Φωτο με πραγματικότητα καμία σχέση.

Από εκεί και πέρα.
Ξανθιά κοντουλα, αδύνατη ,με ήρεμη χαλαρή κ καλή ενέργεια γυναίκα.

Πήρα ένα ωραιο χαλαρωτικό απαλό μασάζ.
Και έναν καλό φραπέ.
Κόστος 50+οτι θέλεις

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Τωρα εξηγειται πώς φυτρωνουν αυτα τα κωλομαγαζα σα μανιταρια. Υπαρχουν εκατονταδες πυρφοροι που σκανε 130αρια (με ή χωρις hotel) για ενα ψευτομασαζ κ μια μετρια μαλακια...Συνεχιστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom