Καλησπέρα, καιρό παρακολουθώ τα νήματα του bou , είπα να συμμετέχω ενεργά και να ξεκινήσω από εδώ.
Λάτρης του «μασαζ» τον τελευταίο χρόνο με διάφορες δοκιμες , για κάποιο λόγο τώρα τελευταία παίζω με ντελουξ, ίσως πιο legit σε αυτά που βλέπω φωτο με πραγματικότητα
Για τν λόγο ότι είχα φάει κάποιες φόλες στο παρελθόν.
Για τους γνώστες του αθλήματος , όταν ξεκίνησα είχα πάρει Attica με επιλογή Αθανασίας .
Μέτριο μασάζ+ μέτριο διστακτικό φραπέ,ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα.
Ένα από τα πιο ωραία κορίτσια που έχω δει και την συνάντησα 1 φορά και μετά χάθηκε( ή εγώ την έχασα) ήταν από vip η Αλεξάνδρα.
Όμορφη με ωραιο σώμα (δν έβγαλε ρούχα ) καλό μασάζ , καλός φραπές, μέχρι εκεί, όταν τς ζήτησα κάτι παραπάνω επειδή μου άρεσε, μου απάντησε δν κάνω πολλά!
Στα του ντελουξ,
Συνάντηση με Χριστίνα,Σοφια
Πιτσιρίκες και οι 2
Η πρώτη από Ρουμανία αν θυμάμαι καλά,
Ευχαριστημένος από το μασάζ, και πήρα πολύ καλό φραπέ. Με ωραία συμμετοχή. Ρούχα δν έβγαλε , άφησε κάποια αγγίγματα!
Η δεύτερη απο Κολομβία, όμορφη σιλικονατη, επειδή είχε αναφερθει για τν κωλο της αν είναι φυσικός η όχι, την ρώτησα κ μ είπε ότι έχει πέσει Νυστέρι.
Απο εκεί κ πέρα πήρα φουλ επειδή ήρθε κ γδύθηκε κατευθείαν μόνη της οποτε με έφτιαξε. Με +60 έφτασα μέχρι την μπριτζόλα την οποία μπορώ να πω οκ, πέρασα καλά !
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Να περνάτε καλά!