να την παρεις. δεν ξερω αν φτανει φουλ.Τέτοιες βυζαρουδες με καλό μασάζ θέλουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.640
- Πόντοι
- 2.536
Στο site δεν βλέπω όνομα Μαρία. Θα στείλω μύνημα στο viberνα την παρεις. δεν ξερω αν φτανει φουλ.
εμενα μου την στειλανε στο whatsapp.Στο site δεν βλέπω όνομα Μαρία. Θα στείλω μύνημα στο viber
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα.Ενω είχα γράψει κάποια στιγμή ότι το site αυτό βάσει παλαιών κριτικών που διάβασα είναι μάλλον στα δεν, αναθεώρησα διότι ζήτησα κ γω φωτό από τις θεραπευτριες κ όντως οι κοπέλες που έχει στη σελίδα δεν έχουν καμία σχέση με τις κοπέλες που σου στέλνουν στο WhatsApp.Οπότε ξεκάθαρα είναι πλέον στα ναι,φραπε-καλαμακι κ τα επιπλέον αλλά μάγκες μου προσοχή μη μας πιάνουν κοροϊδα με τα χρήματα που ζητάνε.Να τους κάνετε παζάρια κ να τους δίνετε λιγότερα!
Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Για ποιο site μιλας φιλε?Καλημέρα.Ενω είχα γράψει κάποια στιγμή ότι το site αυτό βάσει παλαιών κριτικών που διάβασα είναι μάλλον στα δεν, αναθεώρησα διότι ζήτησα κ γω φωτό από τις θεραπευτριες κ όντως οι κοπέλες που έχει στη σελίδα δεν έχουν καμία σχέση με τις κοπέλες που σου στέλνουν στο WhatsApp.Οπότε ξεκάθαρα είναι πλέον στα ναι,φραπε-καλαμακι κ τα επιπλέον αλλά μάγκες μου προσοχή μη μας πιάνουν κοροϊδα με τα χρήματα που ζητάνε.Να τους κάνετε παζάρια κ να τους δίνετε λιγότερα!
αυτο που ειμαστε τωρα λεει ο συναγωνιστης.....Για ποιο site μιλας φιλε?
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Yourmassage.Απαντησα στην από πάνω συζήτησηΓια ποιο site μιλας φιλε?
motragon1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω ρε μάγκες.. η Νικολέτα από το massaua πήγε κάπου αλλού? Την ζήτησα και μου είπαν πως είναι σε διακοπές μέχρι τέλος Αυγούστου... Γνωρίζει κάτι άλλο κανείς?
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Την τελευταία βδομάδα και αφού είχα διαβάσει διάφορα εδώ μέσα έκανα συνάντηση με Δανάη σιλκ. Όντως η κοπέλα δεν έχει σχέση με αυτή της φώτο, σίγουρα 50 κάτι. Μασάζ πολύ καλό και αρκετά δυνατό. Στο τέλος δοκίμασα πιπα (+20)η οποία είναι σίγουρα στις τοπ 3 που έχω λάβει ως τώρα, τουλάχιστον όσο κατάφερα να κρατηθώ γιατί δεν ήταν πολύ δυστυχώς. Η γυναίκα είναι σιφουνας. Και εις άλλα με υγεία
καλησπέρα στην παρέα
ψαχνω κι εγω, κανονικο μασαζακι μπρος πισω και με απλο φραπε στο τελος για να "φυγουν" ολα τα βαρη. πιστευετε αυτο το yourmassage που αναφέρθηκε παραπάνω αξιζει γι' αυτό που ψάχνω; δεν ειμαι καθολου εμπειρος στο θέμα οπότε μην πέσετε να με φάτε
ψαχνω κι εγω, κανονικο μασαζακι μπρος πισω και με απλο φραπε στο τελος για να "φυγουν" ολα τα βαρη. πιστευετε αυτο το yourmassage που αναφέρθηκε παραπάνω αξιζει γι' αυτό που ψάχνω; δεν ειμαι καθολου εμπειρος στο θέμα οπότε μην πέσετε να με φάτε
jacopastoriou93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Μήπως ξέρετε που θα μπορούσαμε να βρούμε τη συγκεκριμένη;
Βλεπω πως δε βρίσκεται πλέον στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το your massage η αλήθεια είναι ότι είναι χρόνια στο χώρο κ δίνει βάση κ στο μασαζ . Σταθερή αξια στο χώρο .
Ποια προτείνεις;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
ήταν Κρήτη μαζί με άλλεςΝα ρωτήσω ρε μάγκες.. η Νικολέτα από το massaua πήγε κάπου αλλού? Την ζήτησα και μου είπαν πως είναι σε διακοπές μέχρι τέλος Αυγούστου... Γνωρίζει κάτι άλλο κανείς?
κοπελες του χώρου για διακοπές… αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στο
καράβι της επιστροφής
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
το Athens Massage είναι στα μεγάλα ΔΕΝ!Καλησπέρα συναγωνιστές.
jacopastoriou93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τ ο γνωρίζω πως ειναι στα ΔΕΝ, απλά αναρωτιέμαι μήπως η συγκεκριμένη παρέχει κάπου αλλού υπηρεσίες μασάζ στο σπίτι και που θα μπορούσαμε να τη βρούμε.το Athens Massage είναι στα μεγάλα ΔΕΝ!
paliatsos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Έχω την εντύπωση πως είναι η Μαρία που ήταν/είναι (δεν ξέρω έχω πολύ καιρό να στείλω) και στο deluxe αυτή που αναφέρθηκε.Καλησπερα στην ομαδα.
Ζητησα κοπελλα απο yourmasage και μου στελνει φωτο απο ενα τουμπανο
την μαρια. αφου συμφωνησα εσκασε μυτη και επαθα πλακα με τις βυζαρες.
ξεκινησε ενα παρα πολυ καλο μασαζ με τα ρουχα ομως. δεν μιλησα και περιμενα να δω
κινηση. λιγο πριν τελειωσει η ωρα μου λεει γυρνα να κανουμε κ μπροστα.
εγω βεβαια δεν φορουσα εσωρουχο.
μολις γυρισα ειχαμε ανυψωση κ μου λεει θελεις μασαζ και εκει;; φυσικα απαντησα
σηκωνει την μπλουζα και ανεβαζει το σουτιεν και παθαινω ζημια.
αρχιζω κ χαιδευω τις υπεροχες βυζαρες και τις γλυφω. φανηκε οτι δεν πολυηθελε.
μου λεει στα ελληνικα παντα θα στον παιξω. της λεω μονο;; αν θελεις πιπα μου λεει μονο με σκουφο
και 40 επιπλεον.. συνολο δηλαδη 100.. δεχτηκα. τετοιο μουνι δεν το αφηνεις ευκολα.
δεν αφηνει χαιδεματα πολλα κατω απλα μονο πιασιματα. το παντελονι απο κατω δεν το εβγαλε.
με αφησε ομως και εχυσα στις βυζαρες.
μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη συνεδρια. υπ οψιν οτι ειναι φτιαγμενες..
Αυτη την εμπειρια ειχα.
να μαστε καλα. η κοπελλα ειναι 40 πλας αλλα πολυ καλη.
Για να την ψάχνει μανιωδώς ο συναγωνιστής κάτι θα παιζει ή απλά έχει φάει κόλλημα μαζί της. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, όχι επειδή είναι στα ΔΕΝ , αλλά επειδή είναι πολύ μακρυά.το Athens Massage είναι στα μεγάλα ΔΕΝ!
jacopastoriou93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όπως τα λες μύστη μου, απλά έτσι όπως τη βλέπω θα ήθελα να κάνω μια συνεδρία μαζί της είτε είναι στα ΔΕΝ είτε δεν είναι και είπα να ρωτήσω, γιατί θυμάμαι πως η συγκεκριμένη πήγαινε σε σπίτι.Για να την ψάχνει μανιωδώς ο συναγωνιστής κάτι θα παιζει ή απλά έχει φάει κόλλημα μαζί της. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, όχι επειδή είναι στα ΔΕΝ , αλλά επειδή είναι πολύ μακρυά.
Όσο για το μαγαζάκι παρότι στα ΔΕΝ , τίμιο μασάζ από σχετικά όμορφες λαδοκόρες.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΙΓια να την ψάχνει μανιωδώς ο συναγωνιστής κάτι θα παιζει ή απλά έχει φάει κόλλημα μαζί της. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, όχι επειδή είναι στα ΔΕΝ , αλλά επειδή είναι πολύ μακρυά.
ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63