Απο secret είχα ψωνίσει πριν καιρό και δεν ήταν οτι το καλύτερο.. Εκανα 3 ώρες να συνεννοηθω, αφου καθε μισή ωρα απαντούσαν στα μηνύματα και σε κάποια φάση μου λένε θα σου στείλουμε την τάδε χωρις να τους εχω πει ποια κοπέλα θέλω.. Εν τέλει ήρθε μια Ιωάννα αλβανιδα απ οτι θυμάμαι, ωραία εμφανισιακά αλλα απο μασάζ.. Δεν. Μου έριξε μια μαλακια ντυμένη αφου για οτι αλλο και να τη ρώτησα ελεγε οτι δεν κανει τίποταΑπο secret, your senses εχει ψωνισει κανεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
alexakoss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Και τότε τι απαντάς μωρέ μαλακα?πιο ανουσιο σχολιο 2024
Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Εγω απο senses δυο φορες που πηρα και οι δυο δυστυχως μεχρι φραπε. Δεν γνωριζαν πολλα απο μασαζ αλλα πιτσιρικες 20χρονες και καυλιαρες. Κωσταντινα και μαλβινα λεγοντουσαν.
Το secret κατά την γνώμη μου δεν έχει καθόλου σωστή διεύθυνση, είχα κλείσει μια άρια που στην φωτογραφία φαινόταν ωραίο σκληρό γκομενάκι και μου ήρθε μια γυναίκα αλλοδαπή..με κακή ωρίμανση 35 αράς οκ μέτρια αλλά από την φωτογραφία που ελεβα ότι να νε άλλο νταλο , μετά από ένα πολύ μέτριο μασάζ προσφέρθηκε να τον ακουμπήσει και φυσικά αρνήθηκα!! ψεύτικες φωτογραφίες και καλά έξτρα προσωπικό ΚΟΡΟΪΔΊΑ και μας στέλνουν άλλες! Το γλυκό? Δεν απαντάνε καν μετά την συνεδρία στα παράπονα
Είμαι καινούργιος στο χόμπι αλλά άμα έτσι πάνε όλα μλκες πετάμε ξεκάθαρα απλά χρήμα και χρόνο
Είμαι καινούργιος στο χόμπι αλλά άμα έτσι πάνε όλα μλκες πετάμε ξεκάθαρα απλά χρήμα και χρόνο
Επίσης.. update γιατί εφόσον δεν με βοήθησε το φόρουμ για τα αττικά πείρα το ρίσκο και έκλεισα 1,30 ώρα Μάγδα , ήρθε ένα όμορφο πιτσιρίκι (φαινόταν μεγαλύτερη στην φωτογραφία) αδύνατο σκαλομενο , μπήκε στο δωμάτιο με το λάδι στο χέρι χωρίς να ήθελε να πει πολλά πολλά , το μασάζ ευτυχώς ήταν πολύ καλό την πρώτη ώρα μέχρι που ρώτησα για έξτρα και η κοπέλα μόνο τα κλάματα δεν έβαλε, άρχισε σόου ότι την προσβάλλω ..δεν το συνέχισα μετά από αυτό έγινε πολύ περίεργο το κλήμα ζήτησα να το τελειώσουμε στη μία ώρα και έφυγα ..
Δεν ξέρω αν είναι όλες τα ίδια , αλλά μάλλον δεν αξίζει η δοκιμή ...
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
για το πολλα λογια μηδεν ουσια σχολιο σου ειπα.σχολιασες κατι απλα για να πεις κατι, σα να λεμε παρλαπιπας μωρε μαλακαΚαι τότε τι απαντάς μωρέ μαλακα?
Καμία σχέση με την αντριανα του joy είναι άλλη κοπέλαΦαντάζομαι οχι η πρώην του joy ε.. Η όποια ήταν τιμια αλλα εχει χαθεί πλέον
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Σταματηστε να πετατε τα λεφτα σας ρε με την καθε απατεωνισα καριολα
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Απο περιεργια σ εκανε μασαζ χωρίς πετσετα και ζήτησες εχτρα ; Η σου εκανε μασαζ με την πετσετα ;Επίσης.. update γιατί εφόσον δεν με βοήθησε το φόρουμ για τα αττικά πείρα το ρίσκο και έκλεισα 1,30 ώρα Μάγδα , ήρθε ένα όμορφο πιτσιρίκι (φαινόταν μεγαλύτερη στην φωτογραφία) αδύνατο σκαλομενο , μπήκε στο δωμάτιο με το λάδι στο χέρι χωρίς να ήθελε να πει πολλά πολλά , το μασάζ ευτυχώς ήταν πολύ καλό την πρώτη ώρα μέχρι που ρώτησα για έξτρα και η κοπέλα μόνο τα κλάματα δεν έβαλε, άρχισε σόου ότι την προσβάλλω ..δεν το συνέχισα μετά από αυτό έγινε πολύ περίεργο το κλήμα ζήτησα να το τελειώσουμε στη μία ώρα και έφυγα ..
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Αφου δεν πήρε το 100 συναγωνιστή φτηνά καθάρισες...Επίσης.. update γιατί εφόσον δεν με βοήθησε το φόρουμ για τα αττικά πείρα το ρίσκο και έκλεισα 1,30 ώρα Μάγδα , ήρθε ένα όμορφο πιτσιρίκι (φαινόταν μεγαλύτερη στην φωτογραφία) αδύνατο σκαλομενο , μπήκε στο δωμάτιο με το λάδι στο χέρι χωρίς να ήθελε να πει πολλά πολλά , το μασάζ ευτυχώς ήταν πολύ καλό την πρώτη ώρα μέχρι που ρώτησα για έξτρα και η κοπέλα μόνο τα κλάματα δεν έβαλε, άρχισε σόου ότι την προσβάλλω ..δεν το συνέχισα μετά από αυτό έγινε πολύ περίεργο το κλήμα ζήτησα να το τελειώσουμε στη μία ώρα και έφυγα ..
Αφου δεν πήρε το 100 συναγωνιστή φτηνά καθάρισες...
αν δε κανει εξτρα μια κοπέλα πρεπει να το σεβομαστε νομιζω, με το ζορι δε γινεται τιποταΕπίσης.. update γιατί εφόσον δεν με βοήθησε το φόρουμ για τα αττικά πείρα το ρίσκο και έκλεισα 1,30 ώρα Μάγδα , ήρθε ένα όμορφο πιτσιρίκι (φαινόταν μεγαλύτερη στην φωτογραφία) αδύνατο σκαλομενο , μπήκε στο δωμάτιο με το λάδι στο χέρι χωρίς να ήθελε να πει πολλά πολλά , το μασάζ ευτυχώς ήταν πολύ καλό την πρώτη ώρα μέχρι που ρώτησα για έξτρα και η κοπέλα μόνο τα κλάματα δεν έβαλε, άρχισε σόου ότι την προσβάλλω ..δεν το συνέχισα μετά από αυτό έγινε πολύ περίεργο το κλήμα ζήτησα να το τελειώσουμε στη μία ώρα και έφυγα ..
Δεν είχε πρόβλημα εγώ απλά δεν έβαλα και δεν το σχολίασεΑπο περιεργια σ εκανε μασαζ χωρίς πετσετα και ζήτησες εχτρα ; Η σου εκανε μασαζ με την πετσετα ;
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λέω για καταδρομικη σε λίγο καιρο απο dm massage marilena, εχουμε κανα feedback?
ειπα να ασχοληθω παλι,να παρω μια γευση του σπιτομασαζ
το empire απανταει καθε αγιου πουτσου,εστειλα και στο massaua,αυτοι απαντανε στο καπακι.
απο massaua λοιπον μου εστειλαν οσες ειχαν διαθεσιμες,κατι γιαγιαδες και θειαδες,τους ειπα
οτι δε μου αρεσει καμια και μου εστειλε στο τελος ενα ωραιο μωρακι με το ονομα Τζουλια. ακομα
δε ξερει αν θα ειναι διαθεσιμη και θα μου πει στα σιγουρα σε μια ωρα. οποτε περιμενω.
καμια κριτικη για Τζουλια κανεις?
το empire απανταει καθε αγιου πουτσου,εστειλα και στο massaua,αυτοι απαντανε στο καπακι.
απο massaua λοιπον μου εστειλαν οσες ειχαν διαθεσιμες,κατι γιαγιαδες και θειαδες,τους ειπα
οτι δε μου αρεσει καμια και μου εστειλε στο τελος ενα ωραιο μωρακι με το ονομα Τζουλια. ακομα
δε ξερει αν θα ειναι διαθεσιμη και θα μου πει στα σιγουρα σε μια ωρα. οποτε περιμενω.
καμια κριτικη για Τζουλια κανεις?
George0009
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μόνο μασάζ κάνουν ή προχωράνε.Αν ξέρεις;το empire για το μπουτσο,αν και εχουν ωραιες γκομενες απ'οτι ειδα,απαντανε μονοχνωτα,οποτε να πανε να γαμηθουν. εκλεισα με Τζουλια απο massaua που ειναι και ευγενικοι στα μηνυματα τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Dmassage μόνο μασάζ ή προχωράνε και παρακάτω;;Λέω για καταδρομικη σε λίγο καιρο απο dm massage marilena, εχουμε κανα feedback?
απο empire δε ξερω καθολου,για τη Τζουλια που εκλεισα απο massaua θα γραψω κριτικη το βραδυ. παντως μου ειπαν οτι ειναι ''ανετη''.Μόνο μασάζ κάνουν ή προχωράνε.Αν ξέρεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Dmassage μόνο μασάζ ή προχωράνε και παρακάτω;;
George0009
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε καμία καλή για μασάζ και τα περεταιρω ρε μάγκες;;
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
διαβασε μερικες εκατονταδες σελιδες και ξαναρωτα κατι πιο συγκεκριμενοΞέρουμε καμία καλή για μασάζ και τα περεταιρω ρε μάγκες;;
George0009
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πιο συγκεκριμένα γιατί διαβάζω εδώ αλλά δεν βρίσκω άκρη.Ανεξαρτητη μασέρ εκτός γραφείου και εκτός studio . Για μασάζ αλλά και φραπέ ή σεξ αν προκύψει.διαβασε μερικες εκατονταδες σελιδες και ξαναρωτα κατι πιο συγκεκριμενο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις