Μαστορικο φραπεδακι με +20Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα για μέχρι το που φτάνει η Ζωή silk τη μελαχρινή ?
Από ότι διάβασα λογικά μέχρι φραπέ άλλοι έχουν πει με +20 άλλοι με +30.
Έχει πάρει κάποιος κάτι παραπάνω σε υπηρεσίες ή δεν προχωράει για να σκεφτώ αν είναι να δοκιμάσω ή όχι
Ευχαριστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
Χωρίς ρούχα; Γιατί το μαστορικο αφήνει κάποιες υποσχέσεις...Μαστορικο φραπεδακι με +20
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Ρε τυπε δες 4 απαντήσεις πάνω. Όχι δε βγάζει ρούχα από ότι είπε ο φίλος QuaresmaΧωρίς ρούχα; Γιατί το μαστορικο αφήνει κάποιες υποσχέσεις...
Καλησπέρα φίλε... σήμερα είδα το μνμ σου.Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα για μέχρι το που φτάνει η Ζωή silk τη μελαχρινή ?
Έχει πάρει κάποιος κάτι παραπάνω σε υπηρεσίες ή δεν προχωράει για να σκεφτώ αν είναι να δοκιμάσω ή όχι
Ευχαριστώ
Καλό μασάζ άνω του μετρίου, εως φραπέ με +30€ (το +20€ δεν ξέρω που παίζει,όχι σε εμένα πάντως)
Ρούχα δεν βγάζει,επίσης δεν αγγίζεις... αλλά για κάποιο λόγο περνάς σούπερ !!!
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Χαχαχα σήμερα το έστειλα , οπότε λογικό. Ψάχνοντας στην αναζητηση έγραψε ένας τύπος κάπου Ιούλιο του 22 νομίζω ότι το πήγε 30 άρα λογικά παλιότερα το είχε 20.Καλησπέρα φίλε... σήμερα είδα το μνμ σου.
Καλό μασάζ άνω του μετρίου, εως φραπέ με +30€ (το +20€ δεν ξέρω που παίζει,όχι σε εμένα πάντως)
Ρούχα δεν βγάζει,επίσης δεν αγγίζεις... αλλά για κάποιο λόγο περνάς σούπερ !!!
Βασικά αυτό που λες προσπαθώ να καταλάβω, πως γίνεται να περνάς σούπερ αν η άλλη σου λέει μη και μη κλπ
Τελοσπαντων για να το λέτε οι πιο πολλοί μάλλον κάτι θα κάνει καλά και δαυτη
αστυαναξ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.404
- Πόντοι
- 5.190
Ρε φιλαρακο,προσπαθω να δω ολο το πακετο και οχι αν εχυσα ή οχι. Και για την ωρα, εγω την ρωτησα τι ωρα ειχε παει. Αυτη δεν ειχε παρει χαμπαρι. Δεν εδειξε οτι ηθελε να "κλεψει"dδεν κοιτουσε,ωστοσο κοιταξε οταν ηταν να σε αφησει μπουκαλα?
ρε τι ακουμε εδω μεσα...
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Μάνο για να καταλάβω, έκανες ολόκληρο ραντεβού και έφυγες αχυστος??Ρε φιλαρακο,προσπαθω να δω ολο το πακετο και οχι αν εχυσα ή οχι. Και για την ωρα, εγω την ρωτησα τι ωρα ειχε παει. Αυτη δεν ειχε παρει χαμπαρι. Δεν εδειξε οτι ηθελε να "κλεψει"
μπορεις να παρεις αναλογα με +50Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα για μέχρι το που φτάνει η Ζωή silk τη μελαχρινή ?
Ευχαριστώ
hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Επειδή η αγγελία στο car gr δεν ισχύει. Έχουμε κάποιο τηλέφωνο ή αγγελία από άλλο site;
Κι εμενα θα με ενδιεφερε η εν λογω κυρια παρακαλω
και σε μένα το τηλέφωνο παρακαλώ.Κι εμενα θα με ενδιεφερε η εν λογω κυρια παρακαλω
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Χάλια??Μια Δανάη κάτι από το Ίνστα, φόλα. Μακρυά. Έχει ξαναειπωθεί νομίζω, αλλά είπα να αποκτήσω και προσωπική εμπειρία… δυστυχώς!!
hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
κάποιο link αγγελία για την Ελένη την κομμώτρια από Περιστέρι;
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 4.905
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Παραθέτω την απάντηση από admin που αφορά σχόλια, κριτικές, και δημοσιεύσεις για το
Diamond Massage TEA
Για να γίνει Για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο ότι όλοι μπορούν να δημοσιεύουν εδώ σχόλια κριτικές στο συγκεκριμένο topic.
---------
ADMINISTRATOR
Το σεξ μασάζ στο σπίτι το γράψαμε έτσι ακριβώς γιατί είναι βολικότερο για τις μηχανές αναζήτησης.
Επίσης το blowjob, το handjob και το footjob είναι σεξουαλικές δραστηριότητες οπότε τελικά δεν είμαστε off topic.
-----------
Ευχαριστώ πολύ
ΤΕΑ.
Παραθέτω την απάντηση από admin που αφορά σχόλια, κριτικές, και δημοσιεύσεις για το
Diamond Massage TEA
Για να γίνει Για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο ότι όλοι μπορούν να δημοσιεύουν εδώ σχόλια κριτικές στο συγκεκριμένο topic.
---------
ADMINISTRATOR
Το σεξ μασάζ στο σπίτι το γράψαμε έτσι ακριβώς γιατί είναι βολικότερο για τις μηχανές αναζήτησης.
Επίσης το blowjob, το handjob και το footjob είναι σεξουαλικές δραστηριότητες οπότε τελικά δεν είμαστε off topic.
-----------
Ευχαριστώ πολύ
ΤΕΑ.
papgeorgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε;μπορεις να παρεις αναλογα με +50
Τι έκανες εσύ με +50;
Τι ακριβώς πήρες εσύ με +50€ ;;μπορεις να παρεις αναλογα με +50
Και να θες να μας πείσεις για κάτι με +50€ δεν μας πείθεις.
Αυτή όταν ξεκίνησε να βαράει μαλακία ζητούσε +80€ ,μη κοιτάτε που κάποιοι παλιοί δεν μιλάμε,παραμυθιαζεται τον κόσμο.....
Αφου το γραφειο σου έχει τοσο καλες υπηρεσιες γιατι να το σπαμαρεις και απο εδω δεν καταλαβαινω.. ειλικρινα δεν εχω κανενα θεμα με το γραφειο σου αλλα κουράζουν τα σχόλια και τα φυλλάδια εδω μεσα… οποίος θελει ή θα μπει στο δικο σου νήμα ή θα κανει μια καλη αναζητηση… θα προτιμουσα εδω να παραθέτουν προσωπικές εμπειριες με κατι καινουργιο πλεον που θα προσφέρει κατι…Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Diamond Massage TEA
---------
ADMINISTRATOR
-----------
Ευχαριστώ πολύ
ΤΕΑ.
Βγήκανε και οι δικαστές να δικάσουν που δεν έχουν παραθέσει ποτέ καμία εμπειρία.... Τέα μου συνέχισε να μας ενημερώνεις, εμένα και κάποιους άλλους μας ενδιαφέρουν αυτά που γράφεις.Απο το τίποτα προτιμώ το κάτι και ας μη με εκφράζει!Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Diamond Massage TEA
---------
ADMINISTRATOR
-----------
Ευχαριστώ πολύ
ΤΕΑ.
Θα μπορουσες μεγαλε να επισκέπτεσαι το νήμα της πιο συχνά τοτε.. αν ειμαι δικαστής η Οχι Ασε να το ξερω εγω καλυτερα.. απλως μου δημιουργεις κάποιες αμφιβολίες τωρα για τον αν εισαι αγνός πελατακος σαν εμενα…Βγήκανε και οι δικαστές να δικάσουν που δεν έχουν παραθέσει ποτέ καμία εμπειρία.... Τέα μου συνέχισε να μας ενημερώνεις, εμένα και κάποιους άλλους μας ενδιαφέρουν αυτά που γράφεις.Απο το τίποτα προτιμώ το κάτι και ας μη με εκφράζει!
Απλως για να μην ξεχνιόμαστε καλο ειναι να γραφουμε πραγματικές προσωπικές εμπειριες που θα προσφέρουν κατι… τωρα εσυ αν εισαι πιο δραστήριος στο εναν χρονο εδω μεσα μπραβο σου αληθεια απλως καποιοι δικαστές εχουν και με αλλα πραγματα να ασχοληθούν και συνηθως θα γράψουν οταν κρίνουν οτι μπορούν να προσφέρουν κατι Οχι το αντίθετο, οταν τους προσφέρουν κατι δηλαδη...
Και τελος για να μην παρεξηγούμαστε να βγω να παραθέσω ποστ που θα αναλύει πόση ωρα εκανα να χύσω η αν τα εριξα στο πάτωμα δεν θα το κανω μην περιμενεις άδικα θα αναφέρω ομως κατα την γνωμη μου αν άξιζαν τα λεφτα που εδωσα…
Άραξε φίλε...Θα μπορουσες μεγαλε να επισκέπτεσαι το νήμα της πιο συχνά τοτε.. αν ειμαι δικαστής η Οχι Ασε να το ξερω εγω καλυτερα.. απλως μου δημιουργεις κάποιες αμφιβολίες τωρα για τον αν εισαι αγνός πελατακος σαν εμενα…
Απλως για να μην ξεχνιόμαστε καλο ειναι να γραφουμε πραγματικές προσωπικές εμπειριες που θα προσφέρουν κατι… τωρα εσυ αν εισαι πιο δραστήριος στο εναν χρονο εδω μεσα μπραβο σου αληθεια απλως καποιοι δικαστές εχουν και με αλλα πραγματα να ασχοληθούν και συνηθως θα γράψουν οταν κρίνουν οτι μπορούν να προσφέρουν κατι Οχι το αντίθετο, οταν τους προσφέρουν κατι δηλαδη...
Και τελος για να μην παρεξηγούμαστε να βγω να παραθέσω ποστ που θα αναλύει πόση ωρα εκανα να χύσω η αν τα εριξα στο πάτωμα δεν θα το κανω μην περιμενεις άδικα θα αναφέρω ομως κατα την γνωμη μου αν άξιζαν τα λεφτα που εδωσα…
Σε ξέρουν όλοι εδώ μέσα.
Μόνο να κρίνεις,να ειρωνευεσαι,να διαφωνείς με όλους..με ολους όμως!
Δεν έχεις πει και δεν έχεις γράψει καλό λόγο για άνθρωπο .
Αλήθεια με τόσο δηλητήριο πως ζεις???
Φίλους έχεις?
Θα διαβάζω λοιπόν από όπου θέλω ...και ο κόσμος επίσης θα γράφει ότι θέλει όπου θέλει,άν δε σου αρέσει κόψε εσύ πέρα.,έτσι κι αλλιώς δε προσφέρεις κατι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις