Στείλε μου μία αρνητική κριτική από πραγματικό μέλος που έλαβε υπηρεσίες από μας. Πρόσεξε τι σου γράφω που έλαβε Όχι που σχολίασε έτσι κουτουρού για συμφέροντα.
Και στείλε μου κείμενο δικό μου που να είναι άκομψο με ύφος απότομο όπως λες και να μας δείξεις και πού απευθύνεται και γιατί. Να το έχεις τσεκάρει όμως.
Όσο αφορά τον τιμοκατάλογο μπορείς να τον πεις και υπηρεσίες με διάρκεια και κόστος δεν είναι καθόλου κακό ξέρει ο άλλος τι παίρνει και τι πληρώνει αν εσύ πας Τύφλα και σου σκάει ένα νούμερο τρελό παράδειγμα όπως διαβάζουμε παραπάνω χεράκι πενηντάευρω, και για να βγάλω μπλούζα θέλω τόσα και νιώθεις Okay πήγαινε και ριχτά.
Αυτά... και περιμένω απάντηση σου και δημόσια και PM και όπου θέλεις αλλά να έχεις διπλό τσεκάρει πού απευθύνομαι.
Αν θυμάσαι έγινε τρελό ξεκαθάρισμα από διαφημιστές promo Και νταβατζακους πριν κάτι χρόνια, ακριβώς το ίδιο θα γίνει και τώρα Αν θέλεις μπορώ να σου θυμίσω και τους λόγους .
Οπότε να υπάρχει διάκριση τι διαβάζουμε και από ποιους.
Και δεν πρόκειται για διαφήμιση όταν κάποιος γράφει πραγματική κριτική και βιώματα πρόκειται για ενημέρωση για αυτό Υπάρχει και το φόρουμ αυτό όμως που γίνεται τώρα εδώ λέγεται ξεκαθάρισμα ούτε διαφήμιση ούτε promo.
Δε θα κατσω να μπω στη διαδικασία, αλλα για να απαντας ακομα και πριν λιγο σε εναν, οτι πηρες υπηρεσιες οποτε μοκο , δε μου φαινεται και φυσιολογικό…
Σιγα, εχω παρει και απο την χρυσα και τα κλαιω ακομα αν μου δοθεί η ευκαιρια να μην το πω;;;
Αφου ολα λειτουργούν ρολόι και πανε σούπερ τα πραγματα δωσε μου εναν καλο λογο που γινεται αυτο το σπαμ για υπηρεσιες που διαφημίζεις και στο νήμα σου, και ολο αυτο δεν ειναι ενα κακοπρομο;;;;
Για το ξεκαθάρισμα δε το θυμαμαι μαλλον δεν ημουν μελοσ,αλλα ελπιζω να μην εχει σταματήσει εκει, γιατι εγω τα πραγματα τα παρατηρώ απο του gravity την εποχή…
Κλεινω γιατι σχόλασε και ο δικός σου, συνεχισε αλλα γνωμη μου σταματα να ενοχλείς πελατεία σιγουρα θα συνεχισεις να εχεις…
Καλο βραδυ