Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Δεν κάνω κανένα promo οι άνθρωποι τα πραγματικά μέλη γράφουν τις εμπειρίες το βίωμα τους και τους κράζετε για αυτό και έγινε αυτή η κουβέντα με τον admin Αν πρέπει να γράφουμε εδώ ή όχι και τελικά είναι okay.
Ας γράψουν λοιπόν και ας κρίνουν αυτοί που έχουν βίωμα όχι οι απέξω και αυτοί που νομίζουν και υποθέτουν ίσως να έχουν και τα συμφέροντά τους φυσικά
Βρε αγαπη μου εχεις πλεον δικο σου νήμα, γιατι να το κανουν και εδω;;; Αν θελήσω να ενημερωθώ θα σε αναζητήσω.. Γιατι να τα βλεπω και εδω τα ιδια;; Αμαν κανουμε με την χρυσα να συνεχίσουμε να κανουμε Αμαν και με εσενα;;;
ΟΚ!!!

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Στείλε μου μία αρνητική κριτική από πραγματικό μέλος που έλαβε υπηρεσίες από μας. Πρόσεξε τι σου γράφω που έλαβε Όχι που σχολίασε έτσι κουτουρού για συμφέροντα.
Και στείλε μου κείμενο δικό μου που να είναι άκομψο με ύφος απότομο όπως λες και να μας δείξεις και πού απευθύνεται και γιατί. Να το έχεις τσεκάρει όμως.
Όσο αφορά τον τιμοκατάλογο μπορείς να τον πεις και υπηρεσίες με διάρκεια και κόστος δεν είναι καθόλου κακό ξέρει ο άλλος τι παίρνει και τι πληρώνει αν εσύ πας Τύφλα και σου σκάει ένα νούμερο τρελό παράδειγμα όπως διαβάζουμε παραπάνω χεράκι πενηντάευρω, και για να βγάλω μπλούζα θέλω τόσα και νιώθεις Okay πήγαινε και ριχτά.
Αυτά... και περιμένω απάντηση σου και δημόσια και PM και όπου θέλεις αλλά να έχεις διπλό τσεκάρει πού απευθύνομαι.
Αν θυμάσαι έγινε τρελό ξεκαθάρισμα από διαφημιστές promo Και νταβατζακους πριν κάτι χρόνια, ακριβώς το ίδιο θα γίνει και τώρα Αν θέλεις μπορώ να σου θυμίσω και τους λόγους .
Οπότε να υπάρχει διάκριση τι διαβάζουμε και από ποιους.
Και δεν πρόκειται για διαφήμιση όταν κάποιος γράφει πραγματική κριτική και βιώματα πρόκειται για ενημέρωση για αυτό Υπάρχει και το φόρουμ αυτό όμως που γίνεται τώρα εδώ λέγεται ξεκαθάρισμα ούτε διαφήμιση ούτε promo.
Δε θα κατσω να μπω στη διαδικασία, αλλα για να απαντας ακομα και πριν λιγο σε εναν, οτι πηρες υπηρεσιες οποτε μοκο , δε μου φαινεται και φυσιολογικό…
Σιγα, εχω παρει και απο την χρυσα και τα κλαιω ακομα αν μου δοθεί η ευκαιρια να μην το πω;;;
Αφου ολα λειτουργούν ρολόι και πανε σούπερ τα πραγματα δωσε μου εναν καλο λογο που γινεται αυτο το σπαμ για υπηρεσιες που διαφημίζεις και στο νήμα σου, και ολο αυτο δεν ειναι ενα κακοπρομο;;;;
Για το ξεκαθάρισμα δε το θυμαμαι μαλλον δεν ημουν μελοσ,αλλα ελπιζω να μην εχει σταματήσει εκει, γιατι εγω τα πραγματα τα παρατηρώ απο του gravity την εποχή…

Κλεινω γιατι σχόλασε και ο δικός σου, συνεχισε αλλα γνωμη μου σταματα να ενοχλείς πελατεία σιγουρα θα συνεχισεις να εχεις…

Καλο βραδυ

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.459
Βρε αγαπη μου εχεις πλεον δικο σου νήμα, γιατι να το κανουν και εδω;;; Αν θελήσω να ενημερωθώ θα σε αναζητήσω.. Γιατι να τα βλεπω και εδω τα ιδια;; Αμαν κανουμε με την χρυσα να συνεχίσουμε να κανουμε Αμαν και με εσενα;;;
ΟΚ!!!
Ρώτα τους admin θα σε ενημερώσουν. Από τη στιγμή που προσφέρουμε σεξουαλικές ερωτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό πάντα με το μασάζ είπε ο admin ότι δεν είμαστε off topic.
Δεν πουλάμε σάντουιτς.
Οπότε όλα τα μέλη που έχουν βίωμα και λαμβάνουν υπηρεσίες από το γραφείο μπορούν να γράφουν και στα δύο νήματα επιλέγουν οι ίδιοι όπου θέλουν εφόσον αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Είναι πάρα πολύ απλό και δεν καταλαβαίνει κανείς Γιατί ενοχλεί τόσο.... βέβαια κάποιοι καταλαβαίνουμε αλλά λέμε τώρα.
Έχουν δικαίωμα οι πελάτες- μέλη να γράψουν το βίωμα τους Από οπουδήποτε και αν έλαβαν υπηρεσίες και αφορούν την κατηγορία αυτή χωρίς να τους κράζετε δεν είναι διαφήμιση δεν είναι promo είναι ενημέρωση Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ.
ΑΠΛΟ.

• Like
Αντιδράσεις: Manost

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.459
Δε θα κατσω να μπω στη διαδικασία, αλλα για να απαντας ακομα και πριν λιγο σε εναν οτι πηρες υπηρεσιες οποτε μοκο δε μπυ φαινεται και φυσιολογικό…
Σιγα, εχω παρει και απο την χρυσα και τα κλαιω ακομα αν μου δοθεί η ευκαιρια να μην το πω;;;
Αφου ολα λειτουργούν ρολόι και πανε σούπερ τα πραγματα δωσε μου εναν καλο λογο που γινεται αυτο το σπαμ για υπηρεσιες που διαφημίζεις και στο νήμα σου, και ολο αυτο δεν ειναι ενα κακοπρομο;;;;
Για το ξεκαθάρισμα δε το θυμαμαι αλλα ελπιζω να μην εχει σταματήσει εκει, γιατι εγω τα πραγματα τα παρατηρώ απο του gravity την εποχή…

Κλεινω γιατι σχόλασε και ο δικός σου, συνεχισε αλλα γνωμη μου σταματα να ενοχλείς πελατεία σιγουρα θα συνεχισεις να εχεις…

Καλο βραδυ
Ο λόγος που έγινε αυτό και έγινε και η κουβέντα με τον admin είναι γιατί έγραψαν μέλη σχόλια και κριτικές με αληθινά βιώματα εδώ και τους κράξατε ενώ έχουν δικαίωμα να γράφουν δεν είναι out of topic .
δεν Μπήκα εγώ να κάνω διαφήμιση εδώ η κουβέντα αυτή απόψε έγινε για πολύ συγκεκριμένο λόγο που διαιωνίζεται.

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Ρώτα τους admin θα σε ενημερώσουν. Από τη στιγμή που προσφέρουμε σεξουαλικές ερωτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό πάντα με το μασάζ είπε ο admin ότι δεν είμαστε off topic.
Δεν πουλάμε σάντουιτς.
Οπότε όλα τα μέλη που έχουν βίωμα και λαμβάνουν υπηρεσίες από το γραφείο μπορούν να γράφουν και στα δύο νήματα επιλέγουν οι ίδιοι όπου θέλουν εφόσον αφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Είναι πάρα πολύ απλό και δεν καταλαβαίνει κανείς Γιατί ενοχλεί τόσο.... βέβαια κάποιοι καταλαβαίνουμε αλλά λέμε τώρα.
Έχουν δικαίωμα οι πελάτες- μέλη να γράψουν το βίωμα τους Από οπουδήποτε και αν έλαβαν υπηρεσίες και αφορούν την κατηγορία αυτή χωρίς να τους κράζετε δεν είναι διαφήμιση δεν είναι promo είναι ενημέρωση Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ.
ΑΠΛΟ.
Την εχουμε-εχουνε απο το νήμα σου.

Οκ αντιλαμβανομαι - καταλαβα οτι αναζητείς νεα πελατεία.
Συνεχισε λοιπον με την ιδια επιμονη.

Καλο βραδυ

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Κάτω του μετρίου εμφανισιακά για τα γούστα μου. Αξύριστη. Ανύπαρκτο μασάζ. Πανάκριβη σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Από τις ελάχιστες φορές που έχω κλάψει τα λεφτά που έδωσα για εκδιδόμενη. Συνήθως λέω χαλάλι… άλλη μία εμπειρία…

Chris 7

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2022
Like
149
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να παρατίθενται όλες οι εμπειρίες του καθενός από αυτό που ονομάζουμε μασάζ στο σπίτι με σεξουαλικό - ερωτικό προσανατολισμό. Οι υπηρεσίες της ομάδας της Τεας είναι απλά ουσιώδεις και στοχεύουν ακριβώς στην απόλαυση με την απαραίτητη εκτόνωση, καθότι υποστηρίζω ακράδαντα ότι αν κάνεις μασάζ χωρίς εκτόνωση, μένεις με μία πικρία στο τέλος. Έχω πολλές εμπειρίες από τη συγκεκριμένη ομάδα και έχω να πω ότι όχι απλά έκανα τέλεια χαλαρωτικά μασάζ, αλλά πέρασα και φανταστικά.
Συνδυασμός χειρομαλαξης με στοματικό ή χρήση ποδιών για την καλύτερη δυνατή εκτόνωση. Νιώθουν την κάθε στιγμή και ο στόχος των κοριτσιών είναι να περάσεις τέλεια με κάθε τρόπο. Η περιποίηση είναι η πρώτη προτεραιότητα τους, ενώ η επικοινωνία τους με τον πελάτη σε κάνει να αισθάνεσαι ότι γνωριζεσαι χρόνια. Οπότε θεωρώ άστοχες τις απόψεις περί προμοταρισματος. Είναι σημαντικό να γράφονται σε αυτό εδώ το νήμα όλες οι εμπειρίες μας, για να υπάρχει σφαιρική γνώση το τί προσφέρεται.

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
850
Πόντοι
361
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη 50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
Φίλε καλή η περίπτωση που λες, έχεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; αν θέλεις στείλε μου πμ με τηλέφωνα ή πληροφορίες. Ευχαριστώ

Mysthsxysths

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Και εμενα θα με ενδιεφερε κατι παρομοιο , αν θα ηθελες να μοιραστεις καποιο τηλεφωνο η κατι θα σου ημουν υποχρεος
Φίλε καλή η περίπτωση που λες, έχεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; αν θέλεις στείλε μου πμ με τηλέφωνα ή πληροφορίες. Ευχαριστώ

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
Ωραιος φιλε! Αν θες, μπορεις να μου στειλεις πληροφοριες οπως καποιο τηλεφωνο απο τις κοπελες! Ενδιαφερομαι αμεσα! Θα το εκτιμησω πολυ!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Γενικα παιζει το εξης.

ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...

χαχα
Καποιο τηλεφωνο απο τις βουλγαρες θα μπορουσες να μου στειλεις?

Mysthsxysths

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Χαχαχα παιδια σορρυ που θα μας απογοητευσω , αλλα η δημοσιευση εγινε το 2006 και το παλικαρι εχει να μπει στο σαιτ απο το 2008. Οποτε νο βουλγαρες νο χονευ. Αλλη φορα θα απανταω μονο αν εχω πιει τον πρωινο καφε
Καποιο τηλεφωνο απο τις βουλγαρες θα μπορουσες να μου στειλεις?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Χαχαχα παιδια σορρυ που θα μας απογοητευσω , αλλα η δημοσιευση εγινε το 2006 και το παλικαρι εχει να μπει στο σαιτ απο το 2008. Οποτε νο βουλγαρες νο χονευ. Αλλη φορα θα απανταω μονο αν εχω πιει τον πρωινο καφε
Δεν πειραζει φιλε, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια! Παντου μουνια βρισκεις, λεφτα να εχεις! Καλα γαμησια!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
Και εμενα θα με ενδιεφερε κατι παρομοιο , αν θα ηθελες να μοιραστεις καποιο τηλεφωνο η κατι θα σου ημουν υποχρεος
Ωραιος φιλε! Αν θες, μπορεις να μου στειλεις πληροφοριες οπως καποιο τηλεφωνο απο τις κοπελες! Ενδιαφερομαι αμεσα! Θα το εκτιμησω πολυ!
...ρε μαγκες αυτες οι τιμες παιζανε το 2005-2006 που γραφτηκε το ποστ, διαβαστε κ λιγο!!!! Τοτε το πιτογυρο εκανε 1 ευρω :cheesy::cheesy::cheesy:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
...ρε μαγκες αυτες οι τιμες παιζανε το 2005-2006 που γραφτηκε το ποστ, διαβαστε κ λιγο!!!! Τοτε το πιτογυρο εκανε 1 ευρω :cheesy::cheesy::cheesy:
Απαντησα στο συναγωνιστη ηδη πιο πανω, φιλτατε!

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.083
Πόντοι
736
Μπορείς να είσαι ευγνώμων και να ευχαριστείς τον εαυτό σου και να είσαι και περήφανος εάν εσύ το βλέπεις έτσι .
το Ban θα συνεχιστεί και τους λόγους τους γνωρίζεις πάρα πολύ καλά.
Για να δώσεις λεφτά κάπου πρέπει να έχεις λάβει και υπηρεσίες φίλε μου όποτε έλαβες και πέρασες Και πάρα πολύ καλά όπως έχεις γράψει δημόσια από το γραφείο μου
Αφου το θετεις ετσι ειμαι ευγνωμων. Το ban δε με ενοχλει καθολου, μου κανες τα μουτρα κρεας που λεει. Για την ακριβεια ομως και για να μην ακουγονται παπατζες οτι περασα καλα και σου δωσα και λεφτα, μια φορα ειχα περασει καλα μαζι σου οταν ησουν ακομα στο λουξ, περασα παλια τελεια αυτη τη φορα με την Αλις, με μια αλλη μεγαλοκοπελα που ειχες ειχα περασει πολυ μετρια και με μια αλλη παλι που ουτε αυτη ειναι στο τιμ ηταν οτι χειροτερο εχω συναντησει στη ζωη μου σαν εμπειρια, μασαζ και μη. Αυτα που λες φιλη μου

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
471
Πόντοι
21
Καλά αυτές οι τιμές έπαιζαν πριν τα γραφεία βασικά και μέχρι 16-17 ανετα. Δε λέω ότι όλες οι περιπτώσεις ήταν τέλειες αλλά αν δεν ήσουν ενεργός στο φόρουμ τότε καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη.

Υστ. Ναι είχα κι άλλο account παλιότερα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.923
Πόντοι
11.146
Καλά αυτές οι τιμές έπαιζαν πριν τα γραφεία βασικά και μέχρι 16-17 ανετα. Δε λέω ότι όλες οι περιπτώσεις ήταν τέλειες αλλά αν δεν ήσουν ενεργός στο φόρουμ τότε καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη.

Υστ. Ναι είχα κι άλλο account παλιότερα.
....Γιαβόλ μάιν κομαντάντ :cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom